Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Adam Kajumi | foto: Instagram

Adam Kajumi pasákem OnlyFans tvůrkyň? Jedna z nich tvrdí, že si nechával většinu jejího výdělku

OnlyFans tvůrkyně Chloe Heart se pustila na Tiktoku do Adama Kajumiho, označila ho za pasáka a měl se jí starat o profil a odepisovat předplatitelům. Z výdělku profilu prý měla dostávat dvacet tisíc, zbytek byl jeho. Kajumiho zveřejnění videa překvapilo, snaží se, aby byla každá jeho spolupráce podle představ.
  18:56

Popularita platformy OnlyFans v poslední době relativně rychle roste i v Česku. Téměř denně se objevují nové tvůrkyně, které na platformě obsah sdílí. Pro úspěch a výdělek je však vedle pravidelného přidávání příspěvků také důležitá komunikace s odběrateli. Některé tvůrkyně ji však nechávají na jiných. Za některými profily českých dívek stojí influencer Adam Kajumi.

Na TikToku se objevilo video, ve kterém se OnlyFans tvůrkyně Chloe Heart, vlastním jménem Veronika Hanzalová, svěřila se zkušenostmi s Kajumim. V současné době ho vidělo téměř 140 tisíc uživatelů. „Adam Kajumi je pasák a já jsem jeho obětí. Tohle video nedělám pro zviditelnění, ale abych pomohla ostatním holkám, na kterých on vydělává,“ popisuje.

Tvrdí, že Kajumi vytváří na OnlyFans kariéru nezkušeným dívkám. Jak to dělá? Prý se Kajumi připojí na živé vysílání některé z uživatelek, později si s ní začne psát a pozve ji na schůzku. „Na té schůzce naslibuje, že budete hvězda TikToku, že založí OnlyFans, pak ale připraví smlouvu,“ vysvětluje.

Ve smlouvě by údajně mělo být napsané, že za veškerý obsah publikovaný na platformě dívka dostane dvacet tisíc korun a zbytek bude jeho.

Adam Kajumi tiktoker? Dávno ne! Pěkně mě podělal! A vy ostatní si dávejte pozor! #kajumi

5. října 2023 v 21:44, příspěvek archivován: 6. října 2023 v 18:54

Hanzalová údajně byla nejdřív se spoluprací naprosto spokojená, nemusela se o nic starat a všechno za ni vyřešil Kajumi. K profilu na OnlyFans však neměla přístup a nevěděla, co kdo z jejího profilu odesílá za zprávy. Poté, co chtěla heslo k profilu, jí však Kajumi prý odpověděl, že profil patří jim a přístup jí nedá. Proto se spojila s právním zástupcem, který jí údajně řekl, že je smlouva neplatná.

Kajumi jí podle jejích slov už účet na OnlyFans vrátil a ona tak konečně zjistila, kolik peněz vlastně vydělává. Zároveň prý smlouva nebyla sepsaná s Kajumim, ale s jeho nejmenovaným spolupracovníkem. Teď si prý konečně spravuje profil sama a s obsahem jí pomáhá, podle jejích slov, slušná agentura. Videem prý jen chtěla dát vědět, jak se Kajumi chová.

O tom, že Kajumi pomáhá některým českým OnlyFans tvůrkyním se správou profilu, se spekulovalo už dlouho. Pro redakci Antiyoutuber.cz spekulace potvrdil. Díky jeho dlouholeté zkušenosti se sociálními sítěmi se na něj prý obrací různé značky nebo i samostatní tvůrci, aby jim pomohl se zviditelněním ve veřejném prostoru.

„Klienty si vybírám a jsou mezi nimi i tvůrci na platformuě OnlyFans,“ vysvětluje. Mnozí jsou přesvědčení, že stojí za obsahem například Kafuu nebo Neroli.

Hanzalové prý s tvorbou na sociální sítě opravdu pomáhal a údajně se podílel na vytvoření strategie propagace její osoby na sítích. Myslí si, že bylo dosaženo rekordních výsledků. „Vím, že v rámci této spolupráce se řeší nějaké neshody, nicméně mě samotného zveřejnění videa překvapilo, jelikož sám přistupuji ke každé spolupráci zodpovědně a snažím se, aby ta vždy probíhala dle představ a nad očekávání klienta,“ dodává.

Témata: Adam Kajumi