Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Mary Magdalene utratila 300 tisíc dolarů za plastické operace | foto: instagram.com

OnlyFans tvůrkyně musela kvůli implantátům žádat fanoušky o vozík. Její prsa váží 10 kilo

Mladá OnlyFans tvůrkyně musela své fanoušky žádat o zaplacení elektrického vozíku. Kvůli svým implantátům totiž začala mít problém s chůzí. Při zvětšení vagíny málem umřela, ale i tak chce v operacích pokračovat. Za plastické operace přitom už utratila skoro 6,5 milionu korun.
  19:00

OnlyFans tvůrkyně zašla se svou snahou o zvýšení své atraktivity až příliš daleko. Díky všemožným plastickým operacím si totiž neustále zvětšovala svoje prsa a zadek. Jenomže její umělá prsa byla nakonec natolik obrovská, že se jí začalo pod jejich tíhou špatně chodit. Své fanoušky proto požádala, aby jí zaplatili elektrický vozík, protože právě kvůli nim si nechala výrazně zvětšit různé části svého těla. Pro některé muže jsou totiž prsa gigantických rozměrů, velmi atraktivní. Čím větší, tím lepší. OnlyFans tvůrkyně Mary Magdalene však kvůli tomu začala mít veliké problémy.

@cr33pycr4wly #bimbo #marymagdalene #plasticsurgery ♬ original sound - cr33pycr4wly

Teprve šestadvacetiletá Magdalene ovšem tvrdí, že plastické operace nepodstupovala pouze kvůli svým fanouškům. Ona sama se prý na nich postupně stala závislá a změnu svého vzhledu teď už bere spíše jako svůj koníček. Magdalene je kvůli svému vzhledu označována jako nejvíce chirurgicky vylepšená žena na světě. Už dříve však kvůli svému koníčku málem zemřela. Chtěla se totiž stát ženou s nejtlustší vagínou na světě, ale při operace ztratila velké množství krve a musela dostat hned několik transfúzí. Kvůli jedné z nich ale dostala alergickou reakci, protože darovaná krev jí nesedla a riziko smrti se opět zvýšilo. Spousta lidí by si po takovém zážitku řeklo, že už další operace nepodstoupí, Magdalene to však nezastavilo, právě naopak. Přísahala totiž, že nikdy nepřestane na plastické operace chodit.

Nad svým slibem se však musí opravdu důkladně zamyslet. V důsledku své neuvěřitelné proměny totiž začalo její tělo umělá zvětšení těžce nezvládat. Zejména kvůli umělým prsům začala mít Magdalene problém z chůzí. Její umělá prsa totiž váží 10 kilogramů, což je pro tělo obrovská zátěž. Musí se totiž snažit chodit neustále vzpřímená a tím pádem při takové zátěži vyvíjí neuvěřitelný tlak nejen na nohy, ale také na záda. Právě v důsledku toho požádala své fanoušky, aby jí zaplatili elektrický vozík, protože už byla z neustálé zátěže naprosto vyčerpaná. Samozřejmě ho mohla zaplatit ze svých peněz, obrovskou část ovšem zaplatila za plastické operace. Od roku 2018 za ně totiž utratila bezmála 300 tisíc dolarů, což je zhruba 6,5 milionu korun.

@beforetheywerefamous XO Mary Magdalene Kicked Off Flight For 22 LBS BOOBS #xomary #marymagdalene #tiktokfamous #foryoupage #fyp ♬ original sound - Before They Were Famous

Problém toho, že se ženy snaží neustále vypadat lépe, je v poslední době velmi rozšířený. Ženy totiž bývají nespokojené samy se sebou, když mají například malá prsa. Protože chtějí být pro muže atraktivní, utratí desítky tisíc korun za to, že si nechají svá prsa zvětšit. Plastická operace se ovšem netýká pouze prsou, ale také zadků a rtů. Spousta mladých slečen si nechává aplikovat do svých rtů botox, protože mají za to, že se tak budou více líbit. Je to ovšem opět problém sociálních sítí. Nejen mladé slečny, ale také dospělé ženy totiž sledují své idoly, nejvíce Instagramu, kteří žijí jejich vysněný život a zároveň udávají různé trendy. Kvůli tomu se povědomí o možnosti plastických operací virálně šíří a spousta žen se rozhodne už v mladém věku takovou operaci podstoupit. Často totiž mohou mít mylný dojem o tom, že jsou kvůli tělesným nedostatkům neatraktivní.

@beforetheywerefamous XO Mary Magdalene Kicked Off Flight For 22 LBS BOOBS #xomary #marymagdalene #tiktokfamous #foryoupage #fyp ♬ original sound - Before They Were Famous

Něco jiného je ovšem to, když má žena v plastických operacích zálibu, jako je tomu v případě Magdalene. Příliš podobných zákroků ale může být smrtících, což se stalo OnlyFans tvůrkyni, která se snažila vypadat jako Kim Kardashian. Ta totiž zemřela na zástavu srdce v důsledku plastických operací. Doplatila tak na to, že chtěla být více atraktivní a také co nejvíc vypadat jako Kardashian. Různé vzhledové napodobování se ovšem netýká pouze OnlyFans tvůrkyň. Je to problém který se vlivem sociálních sítí dostává právě i mezi obyčejné mladé dívky, které se rozhodnou zcela změnit svůj vzhled.