Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

K promování OnlyFans využívá mistrovství světa v hokeji. Lidem ale vadí, že je Karolína z Ukrajiny

OnlyFans tvůrkyně vystupující pod jménem Karolína Jágrová se promuje skrze mistrovství světa v hokeji. Pochází však z Ukrajiny a kvůli tomu ji lidé velmi kritizují a urážejí. Karolína mluvila také o zesnulém Karlovi Rachůnkovi a lidé ji za to odsoudili. Někteří jsou naprosto v šoku z toho, že Ukrajinka využívá něčí úmrtí k tomu, aby si zpropagovala svůj profil na OnlyFans.
  14:00

Na instagramu se objevila další OnlyFans tvůrkyně, která napodobuje osvědčené vyjadřování influencerky Anny Hamannové alias Kafuu. Tvůrkyně si říká Karolína Jágrová a ke svému zviditelnění využívá mistrovství světa v ledním hokeji. Oblečená v dresu české hokejové reprezentace propaguje svůj profil na platformě OnlyFans a soudě podle počtu sledujících jí její tvorba zatím funguje. Lidem ale vadí, že je tvůrkyně Ukrajinka.

Karolína svůj první příspěvek na Instagram přidala 10. května, tedy v den, kdy česká hokejová reprezentace odehrála svůj první zápas na letošním šampionátu. Její první příspěvek nevyvolal v podstatě žádné zvláštní reakce, protože se Karolína pouze vyfotila před hokejovým stadionem s hokejovou šálou v českých barvách, na které byl nápis „Češi, do toho“. Později se vyfotila s obrovským plakátem hokejisty Davida Pastrňáka, před kterým svůdně pózovala a upoutala tak obrovskou pozornost. Lidé, převážně muži, jí totiž psali, že je nádherná a že by si přáli, aby podobně zapózovala také před nimi. Karolína začala přidávat videa, ve kterých mluvila. Neustále využívala různá témata, která jsou spojená s hokejem. „Roztáhni mi nohy a já ti tam pošlu kotouč tak, jak se sluší a patří,“ řekla v jednom videu, ve kterém dávala nohy od sebe.

Spousta mužů na její slova slyšela. V komentářích se začaly objevovat zprávy, ve kterých muži psali různé sexuální narážky. „Můžu s tebou jednu noc zadarmo? Půjdeme spolu? Co máš pod tím dresem? Ty jsi ale kočička,“ psali muži Karolíně pod příspěvky. Když ale Karolína poprvé promluvila, bylo poznat, že není Češka, ale Ukrajinka. A to opravdu velkému množství lidí vadí. Někteří lidé jsou naprosto znechucení z toho, že českou hokejovou reprezentaci podporuje slečna, která nepochází z Čech a tvůrkyni proto začali urážet. „Lol, vaši chlapi umírají na frontě a vy tu ze sebe akorát děláte lopaty. Ty v*le, ani neumíš mluvit, vrať se na Ukrajinu. Sundej náš český dres a táhni zpátky domů na Ukrajinu, špinavá šlapko! To jste sem přijely dělat ku*vy? Ty si běž fandit Ukrajině proti Rusku,“ uráží Karolínu lidé na Instagramu.

I když je Karolína velmi kritizovaná, dokázala i tak zaujmout spoustu lidí. Za pouhý týden se jí podařilo získat přes 8 tisíc sledujících a další jí neustále přibývají. Zaplatila si ale reklamu svého účtu na Instagramu, čímž se lehce dostala do podvědomí lidí. Protože si ale nejspíš uvědomila, že špatná reklama je pořád reklama, začala pobouřené Čechy provokovat. Přidala několik videí, ve kterých mluvila o hokejistovi Karlovi Rachůnkovy, který tragicky zahynul při pádu letadla. „Rachna kachna, to to letělo. Achjo, chybí mi kluci zlatí. To hovado Artukhyn ať se v Praze ani neukazuje. Rachnna Kachna by si s ním poradil, jako naposledy,“ říká Karolína ve svých videích.

Tím odstartovala naprostou smršť nenávistných komentářů a někteří lidé urážkami opravdu nešetřili. „Absolutně nemáš právo na to si brát někoho takového do huby! Získávat si sledovanost na někom, kdo nešťastně umřel? Běž radši vařit na Ukrajinu, ať jsi co k čemu. Jsi prodejná dě*ka, nic víc, ty ani nezmiňuj Rachůnka, nevíš nic,“ nadávají Karolíně lidé pod jejími příspěvky. Ta ale samozřejmě nezapomíná na promování svého profilu na platformě OnlyFans. Často se proto začne svlékat a láká tak zájemce, kteří ji chtějí vidět zcela nahou. V popisku svého profilu má odkaz na svůj účet, kde si mohou lidé zaplatit za její explicitní obsah. Někteří muži, kteří by si za normálních okolností pravděpodobně za přístup na její profil zaplatili, to ale tentokrát nejspíš neudělají. To, že je Karolína Ukrajinka, totiž spoustě mužům zkrátka vadí, což dali také jasně najevo v komentářích.