Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

OnlyFans tvůrkyně a tiktokerka Kiki Helen | foto: instagram.com

OnlyFans tvůrkyně přidává na sociální sítě sexuální videa. Promuje se bizarním způsobem

Česká OnlyFans tvůrkyně Kiki Helen se svou tvorbou na sociálních sítích zcela liší od trendu, který vytvořila Kafuu. Její videa jsou totiž v podstatě sexuální a někdy se zdá, že má opravdu sex. Jindy se ale ukáže, že si pouze dělala legraci. Bizarní tvorbou si propaguje svůj OnlyFans účet a snaží se nalákat muže, kteří jsou jí okouzlení.
  9:20

OnlyFans tvůrkyně a tiktokerka Kiki Helen se rozhodla na sociálních sítích promovat svůj OnlyFans účet. Její způsob promování je ale naprosto odlišný od trendu, kterým se v Česku proslavila například Kafuu. Helen totiž svá videa tvoří takovým stylem, že na první pohled vypadají jako opravdové porno. Ve skutečnosti tomu tak ale není a tímto způsobem se jí úspěšně podařilo přilákat pozornost mnoha mužů. Navzdory tomu, že na některé lidi očividně zapůsobila, její tvorbu zaznamenalo také mnoho jiných uživatelů sociálních sítí a ti její videa velmi kritizují.

Tvorba na OnlyFans je poslední dobou velmi populární. Mnoho žen i mladých dívek se nebrání tomuto způsobu přivýdělku a některé jsou natolik úspěšné, že jim tvorba vydělává i miliony korun. V Česku je ale mnoho tvůrkyň a všechny si navzájem konkurují. Některé se proto rozhodly promovat své profily velmi podivným způsobem.

Nejvýraznější z takových tvůrkyň je jistě Anna Hamannová alias Kafu, která se stala průkopnicí podivného promování OnlyFans. Ta se snaží sexualizovat dětský obsah a očividně jí to funguje. Jedna z tvůrkyň se ale rozhodla promovat svůj profil zcela jinak. Kiki Helen totiž natáčí videa, ve kterých často napodobuje různé sexuální praktiky, ale poté se většinou ukáže, že sex ve skutečnosti nemá.

V jednom videu například vypadá, jako by právě prováděla orální sex s mužem, který ji natáčí. Poté se ale ukáže, že mu zavazuje tkaničky u boty. Mnoho mužů pod video napsalo komentář, kterým se ptají, zda by jim Helen také nezavázala tkaničky. Helen ale tvoří ještě daleko kontroverznější videa. V jednom videu například vypadá, jako by právě měla sex a tváří se přitom velice vášnivě. „Já, poté, co jsem zjistila, že vše, co mi psal, byla pravda,“ stojí v popisku videa.

V jiném videu to zase vypadá, jako by právě měla sex v přírodě a užívala si výhled. Protože je její tvorba cílená především na muže, mnoho z nich si její tvorbu oblíbilo a v komentářích Helen posílají emotikony srdíček a velmi si ji chválí. Helen má ale kvůli své tvorbě také mnoho haterů. Podle nich je totiž taková tvorba naprosté dno a velmi ji kvůli tomu kritizují. Někteří se dokonce pouští do kritiky mužů, kteří jsou z tvorby Helen unesení.

„Jsi odpad! Hrozná s*ačka. Tak to je naprosté dno. Myslíš, že jsou na tebe rodiče pyšní? Táhni radši makat a neprodávej se na internetu jako d*vka“ uráží Helen uživatelé na sociálních sítích. Helen ale dokáže svá videa prezentovat takovým způsobem, že převažují spíše pozitivní komentáře. Většina mužů je z ní nadšená a do komentářů proto píší nadšené zprávy, od toho, že to Helen sluší, až po různé sexuální návrhy.

Helen se ale takovým stylem promování svého OnlyFans účtu a také instagramového profilu, podařilo vybudovat početnou základnu fanoušků. Na jejím hlavním instagramovém profilu ji totiž sleduje přes 16 tisíc lidí. Tam Helen přidává fotky, které vytvořil profesionální fotograf a také ukazuje, za co utrácí vydělané peníze z OnlyFans. Samozřejmě nechybí příspěvky z dovolené, kde se spolu se svými kamarádkami fotí a natáčí svůdná videa.

Není ale tolik úspěšná, aby mohla svůj úspěch srovnávat s již zmíněnou Kafuu a také například s tvůrkyní Neroli. Ty totiž i nadále naprosto kralují mezi ostatními tvůrkyněmi, které se rozhodly promovat tímto bizarním způsobem svůj účet na OnlyFans. Nejúspěšnější OnlyFans tvůrkyní je ale i nadále Valerie Holáková alias Xholakys, která se dokázala vypracovat velmi vysoko a nepotřebovala k tomu natáčet videa podobného typu.

Témata: Kafuu, Xholakys