Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

OnlyFans tvůrkyně tajila svou práci před rodinou | foto: Instagram.com

Tajně podnikala na OnlyFans. Ani její rodina nevěděla, že si vydělává statisíce

OnlyFans je pro některé útěk k lepším výdělkům. Pro jednu servírku a matku z Texasu to byl však převážně útěk od rodiny a reality. Přestěhovala se přes čtyři sta kilometrů daleko od jejího rodného města a začala podnikat na OnlyFans. Téměř nikomu však o své nové práci neřekla. Bála se trapných interakcí.
  12:30

Dnešní doba internetu dává spoustu nových možností, jak lehce přijít k penězům a přitom si moc nezašpinit ruce. Digitálních nomádů je mezi námi více, než kdy jindy. Jedna z takových prací, která se dá dělat vcelku odkudkoliv pouze s připojením k internetu je kariéra na OnlyFans. Tu také rozjela svobodná matka dvou dětí z Texasu Vanessa James. Nebavilo ji už zřejmě dřít sedm dní v týdnu na pozici servírky v restauraci. Práce v gastronomii není žádný med, a tak se rozhodla, že začne prodávat své nahé fotky. Nikomu však nic neřekla a přestěhovala se přes čtyři sta kilometrů daleko od svého rodného města.

James pracovala jako servírka v restauraci svého strýce. Svou práci však nesnášela. Pracovala sedm dní v týdnu a jen tak tak si vydělala na obživu svých dvou dětí a sebe sama. Nechala se slyšet, že se vždy nejradši vyhýbala nepříjemným konfrontacím, kterým se na pozici servírky člověk však těžko vyhne. Práce ji ani nijak nenaplňovala, a tak se rozhodla, že kompletně překope svůj život, odstěhuje se a začne si vydělávat jako OnlyFans tvůrkyně. „Když jsem zjistila, kolik peněz si tam vydělávají ostatní ženy, měla jsem jasno,“ říká James.

Dvaatřicetiletá James tak odešla z práce a začala se naplno věnovat OnlyFans. Hned v prvním roce nové kariéry se ukázalo, že se změna práce vyplatila. Už od začátku si vydělávala obrovské částky v hodnotách až přes milion korun za pouhý měsíc.

Jenže pro své blízké a pro okolí byla oficiálně nezaměstnaná, což začalo u přátel vyvolávat pozornost. V jednom kuse se jí prý někdo ptal, proč odešla z restaurace a co momentálně dělá. James takové konverzace nebavily, a tak se rozhodla, že od nich uteče. „Znala jsem ve městě spoustu lidí a už mě nebavilo narážet na ně v posilovně nebo v obchodě s potravinami, přičemž se mě pořád ptali, proč už nejsem v restauraci,“ říká James. „Nebála jsem se, že odhalí můj OnlyFans. Nechtěl jsem to ale nikomu vysvětlovat,“ doplňuje.

Vzala tak své děti, sestru a odstěhovala se do čtyři sta kilometrů vzdáleného Houstonu. Rodině řekla, že se stěhuje za svým novým partnerem, který jí finančně pomůže. To byla však lež. „Nechtěla jsem jim říct pravdu. Bála jsem se, že mě odsoudí,“ říká.

S myšlenou toho, že by si založila OnlyFans, si zahrávala ještě když pracovala jako servírka. Ačkoliv ji vidina vydělaných peněz a oblíbenosti u fanoušků zřejmě lákala, nebylo to něco nad čímž by přemýšlela někdy dřív. Erotika a pornografie jí nebyla nikdy zrovna blízké. Nechala se slyšet, že před tím, než začala podnikat na OnlyFans, neměla v telefonu ani jednu nahou fotku. „Zřídka jsem fotila akty, nebo někomu posílala provokativní fotografie,“ nechala se slyšet James.

Na OnlyFans začala podnikat už chvilku před tím, než se odstěhovala. Naplno se však do nové kariéry vložila hned, co se na novém místě zabydlela. Momentálně má na Instagramu téměř 360 tisíc sledujících s více jak s dvěma miliony na všech ostatních platformách. Měsíčně si vydělává klidně až milion korun, přičemž většinu vydělaných peněz investovala do vlastního těla. Nechala si už zvětšit prsa i pozadí.

Sledující zaujala i její veliká změna vzhledu. Na Instagramu zveřejnila video, ve kterém postupem času ukazuje, jak se měnila. „Když jsem vyrůstala, vždycky jsem měla nadváhu,“ napsala James k příspěvku. Vše se prý změnilo poté, co se jí narodily děti. Ne vše však bylo způsobené zdravou stravou a cvičením. „Ano, nechala jsem si udělat jistou práci na těle s odstraněním kůže, což mi pomohlo vytvarovat tělo. Nevypadalo by to ale tak dobře, kdybych nezhubla a nedala do toho nějakou práci,“ doplňuje James.

Momentálně má za sebou už několik plastických operací a vydělané peníze chce investovat spíše do dětí a jejich budoucnosti. „Stala jsem se matkou v domácnosti, přičemž stále pracuji a mohu trávit mnohem více času se svými dětmi. Je to požehnání.“ říká James. Nyní se jí už i od blízkých přátel z domova dostává mnoho pozitivních reakcí na její práci.