Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

OnlyFans tvůrkyně Andrea Sunshine | foto: Instagram.com

Je jí třiapadesát a natáčí na OnlyFans. V životě měla prý přes 700 partnerů

Milovnice kulturistiky a erotiky Andréa Sunshine je v ráži. Fanoušci ji přirovnávají k legendární Stiflerově matce z filmu Prci prci prcičky. Třiapadesátiletá modelka je pořádná dračice. Ráda se svým fanouškům chlubí svým namakaným tělem a svou dráždivou povahou. Svléká se na veřejnosti a popichuje okolí.
  9:57

Platforma OnlyFans, často také nazývaná stránka pro dospělé, není jen pro mladé. Mnoho tvůrkyň a tvůrců na ni zveřejňuje svůj ožehavý obsah a živí se tím. Už více než půl milionu sledujících se na Instagramu těší ze sexy fotek brazilské OnlyFans tvůrkyně Andréy Sunshine. Třiapadesátiletá kulturistka a modelka je opravdu něco. Je krásným důkazem toho, že věk je jen číslo. Nedávno se svěřila se svojí největší choutkou a je to zajímavé.

Opportunities don't happen, you create them, It is never too late to be what you might have been. So, what are you waiting for? Life is a blow #nevergiveup #lookingforward #to #your #dreams #dontgiveup #ever #andreasunshinee #making #history #aroundtheworld

14. října 2023 v 10:53, příspěvek archivován: 19. října 2023 v 10:56

Ne vždy byla tak zlobivá. Než se rozešla se svým mužem, byla prý úplná samaritánka. Po rozvodu se jí však otevřel zcela nový svět, do kterého se zamilovala. Založila si účet na OnlyFans, čímž se odstartovala její nová životní kapitola. Světe div se, zjistila, že pořádně miluje sex.

Nestačí jí ale jen tak ledajaká romantická chvilka. Vyhledává prý pořádnou vášeň a radovánky. Aby si mohla jednoduše a co nejrychleji s muži a dokonce i ženami užívat, založila si účty na několika seznamkách.

Ty ji však v lásce zřejmě moc nemají. Svěřila se totiž, že ji už na několika z nich zablokovali účet.

„Používání seznamovacích aplikací perfektně zapadá do mého životního stylu. Nejsem jedna z těch, co by celé noci chodila po barech a klubech. Hodně cvičím a práce na sociálních sítích vyžaduje moji plnou pozornost. Své schůzky si domlouvám jen skrze aplikace,“ svěřuje se. Muže na seznamkách lákala na své sexy ožehavé fotografie. Ty však některým seznamkám přišli zřejmě až moc pikantní, a tak ji zablokovali.

Bisexuální dvojnásobná babička se tak sebevíc snaží proti zablokování odvolat, aby nepřišla o své stálé kontakty.

„Je to fakt škoda. S mnoha muži jsem tam měla skvělý vztah,“ říká. Když říká s mnoha muži, tak to myslí doslova. Svěřila se totiž, že počet jejích sexuálních partnerů přesahuje už sedm set. „Co se týká čísel, je docela těžké to přesně spočítat, ale v průměru řekněme, že jsem chodila s třemi až pěti lidmi týdně,“ vysvětluje. „Chodila jsem s kluky a holkami, protože jsem bisexuální. V průměru to je kolem sedmi set dvaceti,“ doplňuje.

Divokou tvůrkyni láká pikantní a zajímavý sex. Nuda je pro ni pasé. Denně jí prý píše desítky fanoušků s nabídkami na společné radovánky. Ona si mezi nimi vybírá ty nejlepší. Ne vždy si však osedlá jen jednoho z nich. Má ráda i skupinové akce. Svěřila se, že se o ni zajímají spíše mladší kluci.

„Každý den dostávám asi padesát zpráv od mnohem mladších kluků. Někteří z nich dokonce vypadají nezletilí, ale snaží se chovat starší,“ říká. „Je to fakt roztomilé, ale také bizarní,“ doplňuje.

Uma homenagem ao meu tão esperado dia, O Dia Internacional do Orgasmo. A qualidade da sua saúde facial depende do uso do seu orgasmo. Dermatologistas do mundo todo explicam que sim, o orgasmo faz muito bem para a pele. Ele aumenta o fluxo sanguíneo e faz com que os vasos se dilatem, deixando até a pele mais ruborizada. Foi então que descobri o paraíso”, explicou. Além de manter a juventude, rico em proteína pode ser usado de várias formas. Há quem goste de tomar shots Why not? Tem gosto pra tudo, e se ajuda e beneficia, fica ainda melhor. Te tira da culpa ! #internationalorgasmday #felizdiainternacionaldoorgasmo #goze #tenha #prazersexual #prazerfeminino #vidalonga #peleboa #estado #de #felicidade

31. července 2023 v 14:27, příspěvek archivován: 19. října 2023 v 10:57

Sunshine je také vášnivá nudistka. Své fanoušky, ale hlavně i kolemjdoucí dráždí pikantními fotkami například z pláže, na kterých je zcela nahá.

„Miluji nudismus na plážích. Narodili jsme se nazí a ne oblečení,“ říká. Takové ožehavé fotografie sdílí dokonce i na svůj Instagram, kde vždy jen malým emoji zakryje své privátní partie.