Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

OnlyFans tvůrkyně a bývalý učitelka Brianna Coppage. | foto: Twitter.com

Ve škole zjistili, že učitelka tvoří na OnlyFans. Místo učení si vybrala erotiku

V dnešní době už není neobvyklé, že se někdo rozhodne přivydělat si na OnlyFans. Často se ale jedná o ty, kteří na platformě nemají moc co dělat. Bývalá učitelka Brianna Coppage si myslela, že svojí hanbatou kariéru utají. Ve škole o jejím účtu na platformě zjistili, a tak musela dát výpověď. Zhurta se nyní pustila do erotické kariéry.
  22:00

Učitelek, policistek a dokonce i političek je na nechvalně známé platformě OnlyFans více, než by se mohlo zdát. Jelikož je většinou hlavní náplní tamních tvůrkyň erotický obsah, přítomnost těch z takových branží je přinejmenším diskutabilní. Většinou se tyto slečny snaží svojí erotickou kariéru držet pod pokličkou. Téměř vždy na to však po čase někdo přijde a nastávají trable. Se stejným problémem se musela potýkat i bývalá učitelka Brianna Coppage. Ta se svěřila, že na platformě začala podnikat kvůli finančním problémům.

Yes I’m that one high school teacher & the one everyone wish they had as a student. I have lots of unreleased pics & videos I was saving for this moment. My main account was deleted so follow my backup just incase! @brianna_coppage #teacher #highschool #feet #feetmodels

3. října 2023 v 9:17, příspěvek archivován: 6. října 2023 v 14:56

Osmadvacetiletá Coppage vyučovala angličtinu na prvním a druhém stupeň na střední škole ve státě Missouri. Jelikož se musela potýkat s dluhy, rozhodla se pro vedlejší přivýdělek. Založila si tak účet na platformě OnlyFans, kde si poměrně rychle vybudovala slušnou fanouškovskou základnu. Měsíčně si tam prý přivydělala klidně v přepočtu až sto pětaosmdesát tisíc korun. Striktně se snažila oddělovat svoji hanbatou kariéru od práce ve škole. Nikomu ze svých žáků, ani učitelů se o svém účtu na OnlyFans nezmiňovala. Doufala, že na to nikdo nepřijde, což se však poměrně rychle stalo.

Doteď prý netuší, kdo ji vedení školy udal. Má ale tušení, o koho by mohlo jít. „Myslím si, že by takovému obsahu studenti nebo děti rozhodně neměli být vystaveni. Bylo mi řečeno, že to nahlásil někdo dospělý. Kdyby se tak nestalo, studenti by se to nikdy nedozvěděli,“ svěřuje se. Ve škole byla tak po tomto zjištění na dobu neurčitou suspendována, než se všechno vyřeší. Její dočasná absence na postu učitelky netrvala moc dlouho a sama Coppage oznámila, že dává výpověď.

5. října 2023 v 23:01, příspěvek archivován: 6. října 2023 v 15:00

Ačkoliv byla zřejmě ještě šance, že jí opět povolí na škole vyučovat, ona sama si to už nepřála. „Vážně s tou školou nechci bojovat. Chci mít hlavně klid,“ říká. „Věděla jsem, že pokud se vrátím, nic už nebude jako dřív, takže to byla ta nejlepší možnost,“ doplňuje. Hlavní důvod, proč se tedy do školy už vracet nechce, je zřejmě nechtěná pozornost. Jednalo se prý o velikou kauzu, a tak kdyby se do školy vrátila, všechny oči by hleděly neustále jen na ni.

Neznamená to ale, že je odchod ze školy pro ni lehká záležitost. Vyučovat ji bavilo, a tak jí jak žáci, tak práce budou prý velice chybět. „Je mi z toho smutno. Chybí mi moji studenti,“ říká. Díky této kauze však získala obrovský počet nových fanoušků. Sexy nezbedná učitelka je něco, co láká mnoho příznivců OnlyFans, platformy kterou mnozí označují jako tu pro dospělé. Momentálně se tak už rozhodně nemusí obávat o finance. S rostoucím počtem odběratelů rostou i zisky a už nyní si Coppage vydělává slušné částky.

A high school English teacher has been placed on leave after the St. Clair School District discovered she performs on the pornography website OnlyFans. ⁠

The 28-year-old teacher at St. Clair High School, Brianna Coppage, said in an interview with the Post-Dispatch that she was put on leave on Wednesday after being interviewed by two administrators. Her access to school email and other software has been revoked while the district investigates, she said. ⁠

"It was kind of always like this cloud hanging over my head, like I never knew when I would be discovered," Coppage said. "Then, about two weeks ago, my husband and I were told that people were finding out about it. So I knew this day was coming."⁠

St. Clair School District ⁠

Read more at our link in bio⁠
•⁠
•⁠
•⁠
•⁠
•⁠
#STL #MONews #MO #STLNews #StLouis⁠

29. září 2023 v 15:07, příspěvek archivován: 6. října 2023 v 15:02

Rezignaci na svůj post učitelky ve škole bere jako správné rozhodnutí. „Na stránce jsem díky tomu získala velkou podporu. To je rozhodně povzbudivé,“ říká. Její obsah se zatím nijak zvlášť neliší od toho, co většina tvůrkyň na své profily na platformě zveřejňuje. V některých videích však není sama. S manželem a dalším manželským párem měla natáčet jistý sexuální obsah. Právě ten ji měl původně dostat do problémů ve škole.