Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

OnlyFans tvůrkyně Laurie | foto: Instagram.com

Krásná OnlyFans tvůrkyně dává fanouškům možnost na společné rande. Ti musí projít online kvízem

Některé OnlyFans tvůrkyně jsou opravdu něco. Své fanoušky škádlí tím, že je třeba zvou i na rande. Slavná Laurie se nechala slyšet, že ji už nebaví hledat si přítele. Proč tedy nevyužít toho, že má tisíce oddaných fanoušků. Dává jim tak unikátní možnost na společné rande. Vytvořila velký kvíz, kterým fanoušci musí projít.
  18:00

Některé to možná překvapí, ale i krásné OnlyFans tvůrkyně mají problém najít si partnera. Erotická kariéra přináší zřejmě mnoho úskalí, co se týče milostného života. Ne každý chce randit s někým, kdo prodává své nahé fotografie. S tímto problémem se potýká i velice úspěšná OnlyFans tvůrkyně známá jako Laurie. Na svých sítích se nechala slyšet, že zatím nenašla toho ideálního partnera, a tak dává možnost jednomu z fanoušků na společné rande a podle sympatií pak možná následně i vztah.

Laurie se řadí mezi 0,4 procent nejvýdělečnějších tvůrkyň na platformě. Její příjmy jsou obrovské a zdá se, že její představivost je bez hranic. Už v minulosti ukázala, jak ráda komunikuje s fanoušky, což je zřejmě jeden z hlavních důvodů jejího úspěchu. Laurie se ukázala jako dosti vynalézavá v oblasti inovativních nápadů na zlepšení své tvorby a vytřískání co nejvíce peněz z fanoušků zábavnou a zajímavou cestou. Dříve jim dala možnost kontrolovat její život.

Šlo od maličkostí až po velká životní rozhodnutí. Fanoušci mohli rozhodovat o tom, co si dá k obědu, kolik peněz má vsadit v loterii, či jestli má jít s kamarády do baru. Že to bere vážně ukázala, když se na popud fanouška rozešla se svým přítelem. Ačkoliv se to zdálo jako zřejmě nejšílenější přání, nebylo to všechno. Jeden jí nabídl až milion dolarů za to, když si odstraní OnlyFans a bude jenom jeho. Po delším zvažování nabídku odmítla.

Nyní je tu zas s další zajímavou strategií na přitáhnutí pozornosti. „Nemohla jsem najít ideálního kluka, tak jsem pro vás vytvořila velký kvíz. Hodně štěstí,“ napsala Laurie na svůj Twitter. Dává tak možnost pravděpodobně pouze jednomu šťastlivci, který úspěšně projde všemi otázkami na společné rande. Jakožto slavná a krásná tvůrkyně má prý zaplněné žádosti o zprávy na všech sítích. Na žádné však prý neodpovídá. Ačkoliv se jedná většinou o její odběratele, Laurie k nim prý nic necítí. „Neodpovídám na zprávy na Instagramu, pořád mi chodí to stejné. Na večírcích musím hloupé chlapy posílat pryč. Důvod je prostý. Nic k těm klukům nemám,“ svěřuje se Laurie.

Nechala se slyšet, jak je zajímavé, kdo o ní má teď zájem. Píšou jí prý i bývalí kamarádi a spolužáci, co ji na škole odmítali a ignorovali. Nechala se také slyšet, že se za svůj život nedostala do kontaktu s velkým počtem ideálních nápadníků. „Vyrůstala jsem se samými šprty. Nemohla jsem najít kluka, který by mě naplňoval, nebo by mi rozuměl,“ říká Laurie. Rozhodla se tak vytvořit milostný kvíz. „Tak jsem se pustila do tohoto šíleného experimentu,“ doplnila.

Nejedná se o nějak těžký kvíz, ke kterému je potřeba mnoho znalostí. Laurie se jím snaží dát možnost komukoliv jít s ní na rande. Chce jím ale také samozřejmě eliminovat ty, se kterými by si nesedla. Kvíz tedy obsahuje otázky z různých témat, kterými se Laurie snaží zjistit převážně základní osobní informace, jako jestli je daný muž svobodný, či jak se cítí ve společnosti ženy. V kvízu pokládá však i lehce pikantnější a zajímavější otázky. Ptá se v něm také, jaký je ideální počet mužů, se kterými měla žena pohlavní styk.

Šanci by měl mít tedy skutečně každý. Laurie se nechala slyšet, že se bude zřejmě konat další kolo. Znamená to tedy to, že z již zveřejněného kvízu vybere několik šťastlivců, kteří postoupí dál. O co půjde zatím neřekla. Sama to ještě zřejmě neví. „Přečtu si všechny odpovědi a udělám výběr potenciálních propojení. Pokud se shodneme, budu vás informovat o dalším kroku,“ říká Laurie.