Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

OnlyFans tvůrkyně Phoenix Rae Blue vytváří obsah se svojí matkou. | foto: Instagram.com

Společně s dcerou podniká na OnlyFans. Miluji vytvářet sexuální obsah s matkou, říká slečna

Na OnlyFans podniká už kdekdo. Byznys tam rozjela i mladá slečna z Velké Británie, a to dokonce se svojí matkou. Poté, co se dceři neúspěšné modelky nepovedlo najít si práci, navrhla jí, že se mohou společně ukazovat nahé na internetu. Svého rozhodnutí rozhodně nelitují. Za týden si prý v přepočtu vydělají zhruba 90 tisíc korun.
  7:00

Najít si stabilní a dobrou práci může být pro někoho pořádný oříšek. Někdy se v životě jednoduše nedaří a nejde to. Pro odvážné slečny, které se neostýchají, existuje poněkud jednoduchá a rychlá cesta, jak takové pracovní problémy vyřešit. OnlyFans dává možnost podnikat s erotikou nebo klidně silnou pornografií. Právě tam se tak často uchýlí převážně slečny, které se nebojí ukázat své tělo a chtějí si něco přivydělat. Phoenix Rae Blue Richards se rozhodla, že právě touto cestou se vydá. Není na tom však sama. Na OnlyFans fotí pikantní obsah společně se svou matkou.

Mother daughter ❤️ @jessie_jo_model

Thank you for all the support from all my amazing followers more and exciting news coming soon....

15. října 2022 v 12:43, příspěvek archivován: 29. února 2024 v 14:04

Čtyřiadvacetiletá Richards měla našlápnuto k poněkud zajímavé a zřejmě i úspěšné kariéře grafické designérky. Prošla i vysokou školou podle ní s nejlepšími známkami. Natěšená na novou životní kapitolu tak po škole začala hledat práci. Rozeslala prý stovky žádostí a odpověděla na nespočet pracovních nabídek, avšak neúspěšně. „Bylo to velmi skličující, zvláště když udeřila pandemie, takže bylo ještě těžší najít zaměstnání,“ vysvětluje. Její matka Jessie Jo Richards měla však pro tuto situaci řešení. „Když jsem sdílela svoji frustraci z toho, že nejsem schopná vydělávat peníze se svojí mámou, přišla s nápadem založit OnlyFans, kde bych se mohla pochlubit svou nádhernou postavou,“ doplňuje.

Že její pětapadesátiletá matka s takovým nápadem přišla, není zas tak nečekané. V byznysu pro dospělé pracovala předtím už mnoho let. Své odhalenější fotky zveřejňovala nejdříve na svém X (dříve Twitteru). Toho si všimla jistá platforma založená na sexuálních streamech a oslovila ji. Tam si začala vydělávat daleko větší peníze než ve své předešlé práci. Společně s modelingem, ve kterém se pokusila prosadit, se jí však po čase přestalo dařit, a tak když za ní přišla dcera s tím, že je stejně jako ona ve finanční nouzi, rozhodly se začít společně podnikat na OnlyFans.

#Christmas #merrychristmas

7. prosince 2023 v 9:41, příspěvek archivován: 29. února 2024 v 14:04

Uvědomovaly si, že prosadit se na OnlyFans není zrovna nejlehčí. Na platformě je nespočet modelek zaměřujících se na všemožné věci a choutky a tak je velice důležité, přijít s něčím originálním. „S mámou jsme si spolu sedly a probraly nápady, jak udělat můj OnlyFans skutečně jedinečný. Všimly jsme si, že neexistuje duo matky a dcery, které by dělalo to, co jsme měly namysli. Tak jsme si řekly‚ proč si nezaložit OnlyFans stránku dohromady,“ vysvětluje dcera. Přes počáteční obavy, že bude zvláštní fotit a natáčet se nahá s matkou, se prý dostala rychle. „Vždy jsem k ní byla velmi otevřená, takže pokud jde o pózování v sexy prádle nebo vytváření obsahu pro dospělé, necítím se nepříjemně,“ říká.

Mají své hranice, přes které prý nejdou. Zdůraznila, že neexistuje možnost, že by mezi ní a matkou došlo k jakýmkoliv sexuálním hrátkám, včetně i třeba jen políbení. „Zatímco máma a já spolu pózujeme, děláme čáru mezi fyzickou interakcí a ignorujeme žádosti o vzájemné políbení,“ říká. Skutečně neexistuje obsah, ve kterém by se například vzájemně uspokojovaly. Na některých fotkách jsou však velice blízko sebe, až někdy polonahé v objetí. Na jedné fotce sedí obě slečny ve spodním prádle a matka dceři překrývá rukou prso, kterého se bezpochyby i dotýká.

Richards říká, že práci s matkou miluje. Baví a naplňuje ji společně vytvářet erotický obsah. Promluvil i o tom, kolik si na platformě pro dospělé vydělají. Je to prý tři tisíce liber za jediný týden, což je v přepočtu téměř devadesát tisíc korun. „OnlyFans platí všechny naše účty, kupuje nám nemovitosti, pravidelně chodíme na jídlo, máme opravdu pěkný život,“ říká její matka.