Čtvrtek 16. května 2024, svátek má Přemysl

OnlyFans tvůrkyně se živí ponižováním a šikanou mužů. Za týden si prý vydělala přes sedm set tisíc

Kráska s přezdívkou Minki Minna si prý za jediný týden vydělala přes sedm set tisíc korun. Na svém OnlyFans profilu se zaměřuje převážně na ponižování a šikanu svých fanoušků. Někteří její věrní odběratelé jí prý dokonce dávají kompletní přístup ke svým bankovním účtům a prosí ji, aby z nich vybrala všechny peníze.
  5:50

OnlyFans je platforma, která sčítá nespočet různých tvůrkyň zaměřujících se na všemožné fetiše a choutky. Jedna z nich, vystupující pod přezdívkou Minki Minna, prý ráda ubližuje svým fanouškům. Samozřejmě jen těm, kteří to chtějí. Někteří po ní vyžadují, aby je sexy modelka pořádně zneužila, ale rozhodně to není levné. Když nyní sdělila, kolik si za jediný týden vydělala, jejím sledujícím spadla brada úžasem. Taktéž prozradila, jaké šílenosti za obrovské sumy prodala svým fanouškům.

Za jeden jediný týden si je prý schopná vydělat více jak sedm set tisíc korun. „Kdyby mi někdo před pěti lety řekl, že si na OnlyFans vydělám třicet tisíc (dolarů, pozn. red.) za týden, vysmál bych se mu,“ svěřila se. Velikou část jejích výdělků budou bezpochyby tvořit podivné požadavky od jejích fanoušků. Nedávno se na svém TikToku svěřila, co po ní někteří sledující chtějí a je to bizár. „Jednou mi někdo zaplatil sedm set dolarů za video, jak si holím podpaží,“ říká Minna. To však zdá se není ta nejšílenější věc. Jeden skalní fanoušek jí prý poslal v přepočtu téměř devadesát tisíc korun za odřezky nehtů z jejích nohou.

Poslední z šílených požadavků stál jednoho fanouška přes třiadvacet tisíc korun. Tuto velikou sumu tvůrkyni poslal výměnou za video, jak si celou hlavu polévá čokoládou. Někteří její příznivci však zdá se ani nic na oplátku nechtějí. Dělá jim dobře, když mohou modelku finančně podpořit a to ne zrovna malými částkami. Jeden takový muž si prý vzal půjčku skoro šest set tisíc korun a vše tvůrkyni poslal. „Chtěl to udělat už strašně dlouho a chtěl mi poslat daleko víc. Řekla jsem mu ne, myslím si že pětadvacet tisíc dolarů je ta největší částka, kterou jsem schopná si vzít’,“ vysvětluje.

Rozjezd její OnlyFans kariéry byl až překvapivě rychlý. Za první týden působení na platformě si prý ušetřila na nové auto. „Koupila jsem si luxusní auto po jediném týdnu na OnlyFans. Pro člověka ze špinavého univerzitního studentského životního stylu to bylo neuvěřitelné,“ říká. Obrovské částky si vydělává hlavně kvůli svému speciálnímu vztahu s fanoušky. Mnoho z nich, dá se říct, finančně ovládá. Velice ráda je také šikanuje a ponižuje. „U mužů jsem zjistila, že chtějí být ponižováni a šikanováni. Byla jsem požádána, abych si vzala peníze svých předplatitelů, abych se přihlásila na jejich bankovní účty a vyčerpala je. Vždy si s nimi nejprve promluvím a ujistím se, že mají dost peněz na přežití,“ vysvětluje.

Nejedná se už ani tolik o nějaké sexuální choutky. Fanoušků, kteří chtějí, aby jim modelka vybílila celý jejich bankovní účet, má prý mnoho. Požadují po ní pak prý někdy třeba jen fotky toho, co si za peníze koupila, či jen snímky nákupních tašek. Jelikož má fanoušků veliké množství, setkává se s různými povahami a choutkami. V některých komunikacích s nimi je submisivní a někdy zase silně dominantní. Díky těmto zkušenostem by se prý později ráda dala cestou sexuální terapeutky. „Mám široké spektrum odběratelů, mám vztahy dom/sub, dlouhodobé odběratele, se kterými si jsem blízká. Mám také spoustu odběratelů, kteří si prostě chtějí s někým jen popovídat,“ říká, že na práci sexuální terapeutky má skvělé předpoklady a zkušenosti.