Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Děsivý stalker Mauricio Damian Guerrero | foto: Twitter.comAntiyoutuber.cz

Mladý muž se vloupal do domu OnlyFans tvůrkyně. Natáčel si ji, jak nahá spí v posteli

Kariéra na OnlyFans může přinést velice nepříjemné zážitky. Nejmenovaná tvůrkyně se nechala slyšet s jejím děsivým příběhem. Jeden její fanoušek se v domnění, že jsou ve společném romantickém vztahu nastěhoval do jejího domu. Tvůrkyně však netušila, že u ní přebývá. Schovával se a potají si jí natáčel jak nahá spí v posteli.
  18:00

Erotická kariéra není pro každého. Nejen tlak ze strany veřejnosti, ale i přátel může zamávat s mnohými. Pokud je však tvůrkyně to vše schopná podstoupit, může se po hlavě vrhnout do prodeje vlastního těla. V poslední době se stává čím dál více populární platforma OnlyFans, na kterou tvůrkyně sdílí za určitý finanční obnos své nahé fotografie a videa. Fanoušci si za ně platí v podobě měsíčního odběru, přičemž mají většinou přístup k veškerému obsahu. Tvůrkyně často nabízí i soukromou konverzaci, kde někdy fanouškům posílají vyžádané fotky a videa. Jedna OnlyFans tvůrkyně posléze zjistila, že to co jednomu fanouškovi poslala, byla fatální chyba. Zřejmě ji nenapadlo, že když mu sdělí svojí adresu, tak se za ní vydá.

Některé tvůrkyně jsou zřejmě schopné pro peníze a dárky zajít daleko. V soukromé konverzaci tak za domluvenou částku posílají fanouškům různá sexy videa, či fotky jen pro ně. Někteří však mají někdy na tvůrkyni netradiční požadavky. Právě jeden z nich se po již zmíněné modelce požadoval, aby mu poslala svojí adresu, což také udělala. V té době si však zřejmě neuvědomovala, jak velikou a nebezpečnou chybu udělala.

To, co tvůrkyně jednoho náhodného rána zahlédla, zřejmě nečekala. V brzkých ranních hodinách od ní dostala policie děsivý telefonát. V něm jim sdělila, že chvilku poté co se probudila, si všimla děsivého muže stojícího ve dveřích hledícího přímo na ni. Ten se po zjištění, že na něj zavolala policii měl ukrýt někde v domě. Policie po příjezdu na místo dům prohledala a našla muže, který byl později identifikován jako dvacetiletý Mauricio Damian Guerrero.

Když tvůrkyně zjistila, že Guerrero byl právě ten fanoušek, se kterým si delší dobu psala a dala mu svoji adresu, ve velkém šoku nebyla. Nechala se slyšet, že něco podobného očekávala. Guerrero ji prý stalkoval už delší dobu, a tak se ho začala bát. Do té doby, než mu dala svoji adresu se prý zdál jako milý mladík. Poté se však vše zvrtlo. Nechala se slyšet, že se před tímto incidentem u ní objevil několikrát. Jednou jí prý dokonce zavolal, aby se podívala ven z okna, kde on stál před jejím domem. Jindy jí zase napsal, že celou noc strávil ve svém autě schovaný přímo naproti jejímu domu.

Jednoho dne prý Guerreroho dokonce pustila k sobě domů, který opustil až po dvou hodinách, když ho o to po několikáté požádala. Chtěla na něj být hodná, jelikož ji podporoval na OnlyFans a zřejmě i z lehkého strachu z něj. Policii se svěřila, že posledních pár dnů před zatčením Guerreho se v jejím domě dělo něco zvláštního. Často nemohla najít nějaké věci, jako třeba klíče od auta. V kuchyni si několikrát všimla polootevřeného okna, či dveří, které dle jejích slov s jistotou neotevřela ona. Zřejmě si myslel, že u ní straší do té doby, než se Guerrero nezjevil přímo před ní v domě.

Chybějící klíče od auta mají své děsivé vysvětlení. U výslechu se totiž Guerrero nechal slyšet, že měl v plánu jí dát do auta sledovací zařízení. Tomu že byl v domě schovaný delší dobu dosvědčovalo mnoho věcí. Po prohledání rezidence v něm policie našla láhev s močí, nedojedené jídlo, či ztracené sluchátka. Když policie prohledala Guerreroho telefon, tak v něm našla videa a fotografie, na kterých jde vidět nahá tvůrkyně v posteli. Sám Guerrero se nechal slyšet, že jí vzal z domu spodní prádlo a rodinné fotografie.

U nedávného slyšení se Guerrero v reakci na to proč vstoupil do domu nechal slyšet, že samotná tvůrkyně chtěla, aby ji stalkoval a že si myslel, že jsou společně v romantickém vztahu. Zatím není jisté, jaký trest mu soud udělí. V podobných případech v USA může být odsouzený trestaný odnětím svobody na tři až patnáct let.