Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Policistu vyhodili z práce za spolupráci s OnlyFans tvůrkyní. Osahával ji v autě

Přijít s originálním sexy obsahem začíná být pro OnlyFans tvůrkyně čím dál těžší. Modelka vystupující na sítích jako Jordinswetof si uvědomila, že ji už zřejmě nebaví falešné scénky s herci, a do svého nového videa zapojila skutečného policistu. Ten ji nejdříve požádal o řidičský průkaz a následně začal osahávat.
  7:00

Zdá se, že v poslední době nejlepším receptem na to, jak přijít o práci, je jakkoliv být spojován s OnlyFans. Nespočet učitelek už bylo propuštěno za zveřejňování svých erotických fotek a videí na této často nazývané platformě pro dospělé. Existuje i několik případů policistek, které byly za svůj pikantní přivýdělek propuštěny. Nyní byl vyhozen z práce policista, který však na platformě sám nepodniká. Objevil se totiž ve videu jedné známé tvůrkyně, vystupující na sítích pod přezdívkou „Jordinswetof“, ve kterém sehráli scénku, při které došlo k intimním dotykům.

Na videu má být zachycena tvůrkyně, jak sedí v autě, když ji zastavuje policista. Když se strážník blíží k autu, modelka říká, že žádnou pokutu nedostane, protože mu ukáže svá prsa. Po chvíli přijde policista k autu, identifikuje se a tvůrkyni sdělí, že jela nepřiměřenou rychlostí a ať mu ukáže řidičský průkaz a registraci vozidla. Na to mu slečna odpoví, že nic z toho nemá a policistovi ukazuje svá prsa. Jeho reakce je taková, že podobných věcí na internetu už viděl spoustu. „Co kdybyste si na ně ale sáhl?“ reaguje Jordin.

Tomu strážník zjevně nemohl odolat a dělá to, co mu tvůrkyně nabídla. Po chvilce osahávání prsou modelky si přes kalhoty sahá na své přirození. Jordin se skutečně zdá se snažila, aby scénka vypadala co nejreálněji. Policista jí na závěr sdělí, že může odjet. Ačkoliv je video bezpochyby zinscenované, muž v obleku policisty nebyl žádný herec. Jednalo se o skutečného policistu. Ve videu mu nejde vidět do obličeje, ale jde rozpoznat nášivku na jeho uniformě. Z ní je zřejmé, že je muž strážníkem policejního oddělení v USA ve městě Nashville.

Video se dostalo už i k jeho nadřízeným a ti ho začali ihned prošetřovat. „Kdybychom neviděli tu nášivku, nevím, jestli bychom právě teď vedli tuto konverzaci,“ řekl investigativní reportér Levi Ismail ve svém videu na Instagramu, který policii o případu informoval. „Tak jsem zavolal na policii. Kéž byste viděli můj obličej, protože jsem byl opravdu v šoku. Tento muž byl doopravdy strážníkem policejního oddělení v Nashvillu,“ pokračuje. Policie zatím údajně neví, jestli bylo video natočeno v době jeho směny nebo mimo ni. Podle jejich informací se však všichni tři včetně kameramana měli znát už dříve, kdy se také na natočení tohoto videa domluvili. Policista byl momentálně propuštěn.

Reakce lidí na sítích na toto odhalení Ismaila není moc pozitivní. Většina ho označuje za práskače a dokonce i ubožáka toužícího po pozornosti. „Takže ty zavoláš policii a napráskáš ho. On přijde o práci a tak se rozhodneš, že po něm chceš vyjádření a ty jsi překvapený, že se neozval zpět?“ píše do komentářů pod Ismailovo video jeden muž. „No heleme se, někdo je tady uražený a žárlí, že nebyl na místě toho policisty,“ komentuje jiný. Většině komentujících přijde propuštění policisty přehnané a ze všeho vinní právě Ismaila. Další jsou pohoršení nad tím, jaké podle nich blbosti tamní policie řeší a ty vážné záležitosti opomíná. „Takže vyhodí policajta za to, že sahal na kozy ve videu, ale ne za zabíjení nevinných lidí? Co to sakra je?“ komentuje příspěvek další rozhořčený uživatel Instagramu.