Sobota 18. května 2024, svátek má Nataša
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

OnlyFans tvůrkyně Mercedes Valentine má své otroky | foto: Instagram.com

OnlyFans tvůrkyně se svěřila, že má své otroky. Někteří na ni prý přepsali svoji životní pojistku

OnlyFans modelky umí často vytvořit zajímavé a pikantní kauzy. Atletka Mercedes Valentine se nyní svěřila, jaké má fanoušky. Někteří jsou jí prý natolik oddaní, že se označují za její otroky. Jeden se kvůli ní dokonce rozvedl s manželkou a na sexy modelku přepsal svoji životní pojistku.
  21:00

OnlyFans modelky jsou schopné si vydělat obrovské jmění. Převážně záleží na oddaných fanoušcích, dychtících po jejich obsahu. Některé k odběratelům přistupují klasickým stylem, jiné lehce odlišným a netradičním. Komunikace mezi fanouškem a tvůrkyní je velice důležitá, ne vždy však zrovna nejlevnější.

Tvůrkyně Mercedes Valentine s některými prý dokonce jedná jako s otroky a není to však něco, co by si sama vymyslela. Odběratelé dychtící po její pozornosti jsou schopni udělat zřejmě cokoliv, jen aby se jí zalíbili. Láska k tvůrkyni dokáže zničit i manželství.

Comment your first reaction!

22. května 2023 v 20:38, příspěvek archivován: 7. srpna 2023 v 14:51

OnlyFans je často označováno za kontroverzní platformu. Není se čemu divit. Objevují se na ní totiž často tvůrkyně, které tam dá se říct nemají co dělat. Už nemálo například učitelek, či policistek bylo propuštěno z práce právě kvůli jejich druhé sexy kariéře. N

ajít se tam dá také i mnoho celebrit, či sportovců u kterých by většina fanoušků zřejmě neřekla, že se do takové ožehavé branže vydají. Veliké jméno si na platformě udělala i mladá profesionální pole tanečnice ze Sussexu.

Vysportovaná kráska se už od mala věnovala gymnastice. Tančit u tyče začala už v pouhých osmnácti letech, přičemž se tím nyní profesionálně živí a má za sebou několik soutěžních úspěchů. Nezdráhá se a sama si zřejmě svoje úspěchy uvědomuje. Na vlastních stránkách své fanoušky hned zprvu informuje o tom, čím se živí a jak se rychle proslavila na OnlyFans. Tvrdí, že se prý za pouhých pár měsíců dostala do 0.06% nejvýdělečnějších tvůrkyň. Peněz momentálně zřejmě doopravdy nemá nazbyt a to hlavně také díky jejím věrným fanouškům.

Princess Peach-y

1. července 2023 v 20:18, příspěvek archivován: 7. srpna 2023 v 14:52

Ti jí jsou prý natolik věrní, že jí nabídli plnou oddanost. Jejich láska k tvůrkyni je zřejmě natolik veliká, že jsou pro její pozornost schopni udělat téměř cokoliv. Valentine se svěřila, že někteří dokonce až žadoní, aby mohli být její otroci. Je to zvláštní požadavek, který by ji prý nenapadl. Tato skupina fanoušků má zřejmě pocit, že pro uspokojení a šťastný život Valentine musí udělat vše. Někteří jí prý darují i svojí duši.

„Mám spoustu otroků. Mám otroka, který se mi upsal svou duší. Je to teď asi nějaká věc“ svěřuje se Valentine.

Ona sama si tedy tento zvláštní koncept nevymyslela. Sama o sobě říká, že není zrovna dominantní, a tak nechápe, proč chtějí být zrovna její otroci. „Nechápala jsem, proč by lidé chtěli být mým otrokem, protože já zrovna moc dominantní nejsem,“ říká. Ačkoliv to není něco, co by si sama vymyslela, stěžovat si na to rozhodně nemůže. Měsíční předplatné na jejím účtu má za vcelku průměrnou cenu, a to čtrnáct dolarů měsíčně. Díky otrokům si je schopná přivydělat slušné peníze.

Svěřila se, že na ni jeden z nich dokonce přepsal svoji životní pojistku. Tento konkrétní muž se zřejmě do tvůrkyně natolik zamiloval, že je pro ni schopný udělat téměř cokoliv.

„Rozvedl se kvůli mně se svou ženou a nechal si mě vytetovat,“ říká Valentine. Podobných otroků, kteří ji chtějí uspokojit a oddat se jí se však zdá, že nemá zrovna málo. Na internetu by mělo existovat dokonce i místo, kde se tito otroci mohou registrovat.

Sunday get your bunda out on the balcony day @bxthaa

4. června 2023 v 19:32, příspěvek archivován: 7. srpna 2023 v 14:53

To, že jsou fanoušci ke svým oblíbeným tvůrkyním velice štědrý jsme už ukázali. Známá se stala například kauza, kdy OnlyFans tvůrkyně Alice Irving byla žalovaná bývalou manželkou jednoho jejího fanouška. Ten tvůrkyni daroval auto, což se bývalé manželce nelíbilo, jelikož ho prý chtěla ona.