Středa 15. května 2024, svátek má Žofie

Explicitní fotky nadále unikají z OnlyFans | foto: Reddit.comAntiyoutuber.cz

Pohlavní styk Karin Pedro a nahá Irinečka z Red Face. Explicitní obsah nadále uniká na sítě

Uživatelé na sítích jsou v poslední době čím dál více pobláznění z erotických fotek celebrit. Explicitní obsah OnlyFans tvůrkyň nadále uniká na veřejná fóra ve velkém. Je mezi nimi Kafuu, Irinečka nebo třeba Karina Pedro. Některé fotky jsou však falešné. Lidé je vytváří skrze umělou inteligenci.
  18:00

Erotika je něco, co bezpochyby láká téměř každého. Někomu však pro uspokojení zřejmě nestačí veřejně dostupný obsah zdarma na internetu a chce toho víc. Usilovně se tak snaží ze všech možných koutů internetu vyhrabat různé pikantní fotografie většinou známých celebrit, či dokonce kamarádek. Když se některým lidem nedaří vytoužené fotky najít, vytvoří si vlastní. Umělá inteligence je postupem času čím dál na více na vzestupu a dnes už dokáže opravdu divy. Je schopná vytvořit velice realistické a přesvědčivé erotické fotografie téměř kohokoliv.

Je to už několik měsíců, co redakce Antiyoutuber.cz informovala o kauze uniklého obsahu z OnlyFans. V jeden moment se na různých platformách, a to převážně na Redditu a X, ve velkém začalo objevovat obrovské množství erotických fotek a videí známých OnlyFans modelek. Čím víc se takový obsah na sítích objevoval, tím více ho uživatelé na sítích chtěli. Že se jednalo o krádež, kterou některé z modelek řešily právní cestou, je mnohým lidem zřejmě známé. Později se ale začaly objevovat i soukromé fotografie náhodných žen ze seznamek. Za zveřejňování takového obsahu hrozí šiřitelům vysoké pokuty.

Hvězdy českého a slovenského OnlyFans se nadále musí potýkat s krádeží obsahu. Někteří lidé by si zřejmě řekli, že si platformy na skupiny ve kterých se obsah zveřejňuje zasednou a časem je odstraní. Není tomu tak. Naopak jich přibývá daleko více i s počtem jejich nových členů. Jedna taková česká skupina jich má na Redditu přes dvaasedmdesát tisíc. Nové příspěvky se rojí každým dnem čím dál více a někdy se mezi nimi objeví i nějaká známá tvář českého internetu.

Mezi tamními uživateli je například velice populární slovenská OnlyFans tvůrkyně, influencerka a zápasnice z bojové organizace Clash of the Stars Karina Pedro. V jednom nedávno zveřejněném videu má pohlavní styk s mužem, který se na ni má nakonec vyvrcholit. Podle uživatelů v komentářích pod uniklým videem se má jednat o Koza Bobkova, který na svém YouTube kanále hodnotí různá auta. Obsah Pedro, často i s její kolegyní z OnlyFans Inked Dory, se v této konkrétní skupině vyskytuje ve velkém množství.

Tvůrkyně říkající si Irinečka, která se do povědomí fanoušků české influencerské scény dostala poměrně nedávno, se v již zmíněné skupině také nedávno objevila a trenduje. Jeden velice aktivní uživatel v několika takových skupinách zveřejnil sekvenci jejích kradených fotek z OnlyFans. Uživatelé si z ní v komentářích však spíše utahují. „Tak za ty prachy si může koupit letenku zpátky do Kyjeva,“ píše jeden. „Je hezká ale nic víc. Dívek jako ona je na OnlyFans už tak mnoho, že mě prostě nenadchla. Buď přijde s něčím novým a získá si lidi, nebo zapadne prachem mezi průměrnými modelkami,“ píše další.

@popupbarprague

19. listopadu 2023 v 22:04, příspěvek archivován: 21. listopadu 2023 v 14:51

V poslední době se v takových skupinách objevuje i veliké množství erotických fotek známých influencerek, které však na OnlyFans nepůsobí. Z většiny se jedná o falešně vytvoření snímky. V dnešní době je umělá inteligence už natolik vyvinutá, že z normální fotky dokáže influencerce svléknout veškeré oblečení. Je to problém, se kterým se dnes potýká čím dál více nejen lidí působících na sítích.