Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Streamer Opat04 promluvil o děsivém traumatu z dětství. Jeho trenér ho prý zneužíval

Není tajemstvím, že si známý streamer Opat04 v poslední době procházel těžším obdobím. Sám se svým fanouškům svěřil, že ho trápí jistá věc z dětství, o které však není připravený mluvit. Nyní se ale na TikTok streamu svěřil, o co šlo. Jeho trenér ho měl v desíti letech sexuálně obtěžovat.
  9:14

Oblíbený streamer Dan Suchomel, vystupující jako Opat04, je známý svojí upřímností a otevřeností k fanouškům. Často se jim na svých platformách svěřuje o svém životě, a to nejen o těch pozitivních věcech. Nedávno se rozešel se svojí partnerkou, což mu v jeho nelehkém období jistě nepomohlo. Na určitou dobu se na sítích odmlčel a následně prozradil, že se potýká s psychickými problémy. V dětství se mu prý stala jedna děsivá věc, o které ví jen jeho matka. Ačkoliv donedávna ještě nebyl připravený o ní mluvit, nyní se tak stalo.

Výjimečně se rozhodl, že uspořádá stream na TikToku. Jakožto úspěšný streamer s více než dvě stě sedmdesáti tisíci sledujícími je jeho domovskou platformou Twitch. Pro speciální vyjádření si však vybral jinou platformu. To, co na streamu řekl, zasáhlo, zamrzelo a rozhodně znechutilo většinu sledujících. Spekulace fanoušků, že mělo jít o sexuální zneužívání, se naplnily. Jeden z mála lidí, se kterým si byl Opat v dětství blízko, mu udělal něco neodpustitelného. „Na rovinu vám to řeknu. Chtěl mi prostě vyhulit p*ro, když mi bylo deset let,“ říká. „A byl to jakoby můj trenér, kterého já jsem bral jako svého tátu, nebo jako měl jsem ho fakt hodně moc rád,“ pokračuje, když se očividně snaží zadržet pláč.

Trenér na něj byl prý vždy velmi hodný a trávil s ním spoustu času. „On to prostě udělal a mně se to nelíbilo. Je to vtipný, já vím. O tom nemůžu mluvit, to je taková ostuda prostě. To je taková ostuda,“ říká smutně Opat. Uvědomuje si ale, že o tom mluvit musí, jinak by se prý zbláznil. „Měl prostě mého pinď*ura, když mi bylo třeba deset let, to jsem že jo ještě nebyl ani vyvinutý. Tak ho měl prostě třeba na deset sekund v puse,“ pokračuje.

Podle jeho vyjádření ho k tomu nenutil násilím. Byl prý hodný a nebyl nijak agresivní. „Nebyl jakoby zm*d, nebyl jakože agresivní. Ale on to prostě udělal a já jsem se cítil hrozně špatně,“ vysvětluje, jak nepříjemné to pro něj bylo. Nelíbilo se mu to, a tak se z tohoto nechutného aktu pokusil nějak vyvléknout. Trenérovi řekl, že potřebuje jít na toaletu. „Já jsem řekl, že potřebuji prostě čůrat, abych se tomu vyhnul. A šel jsem do koupelny zase se zavřít, pustil jsem zase vodu a zase jsem brečel jak sv*ně,“ pokračuje.

Hrozné na celé situaci prý bylo také to, že nemohl nikam odejít. S trenérem byl prý sám na soustředění zhruba sto kilometrů od domova. „Byl jsem tam jenom já a on. A my jsme spali na jedné posteli, sice velký ale na jedné posteli,“ vysvětluje. Cítil se prý strašně špatně. Všiml si také, že je trenér zklamaný z toho, že to nevyšlo. „Cítil jsem i z něho, že on je jakoby zklamaný, že jsem mu jakoby nedal to, co chtěl. Když to udělal, tak to nebylo tak, že já jsem ho kvůli tomu začal nesnášet. Jestli to dává smysl. Já jsem ho jakoby furt měl rád,“ pokračuje.

Ačkoliv to pro Opata bezpochyby nebylo jednoduché, velice mu prý pomohlo se takhle svěřit. „Stydím se a vím, že to bude akorát další důvod, proč se mi smát, odsuzovat mě, nebo mě nenávidět. Ale pomohlo mi to, díky,“ napsal po streamu na svůj Instagram. Není jediný streamer, který se v poslední době svěřil, že byl v dětství sexuálně zneužitý. Před pár týdny o tomto tématu promluvil i slavný youtuber říkající si Wedry.

Témata: Opat04