Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Xholakys si naplno užívá dovolenou v Thajsku. V podnapilém stavu bavila diváky na TikTok streamu

OnlyFans tvůrkyně Xholakys se společně s kamarádkou vydala na dovolenou do Thajska, nesměl chybět alkohol a stream na TikToku. Jejich živé vysílání bylo podle diváků vtipné, až dokonce roztomilé. Podnapilá modelka děkovala za poslané dárky, promluvila o medikaci a řekla, že se jí líbí hnědí muži.
  15:15

Známá OnlyFans tvůrkyně Valerie Holáková, vystupující pod přezdívkou Xholakys, si právě užívá luxusní dovolenou. Společně s kamarádkou se vydala do Thajska, kde nyní pobývá na Phuketu. Exotická země není známá jen krásnou přírodou, ale i nočním životem. Levný alkohol, přívětiví místní lidé a ostatní turisté dodávají tamnímu párty životu pořádné grády. Pár drinků v baru si nemohla odpustit ani sexy modelka. Společně s kamarádkou Isou uspořádaly z jednoho takového podniku stream. V podnapilém stavu rozebíraly všemožné i pikantní věci.

Že se na streamu opila a podle sledujících často mluvila z cesty, není něco, co by podle mnohých z nich bylo odsouzeníhodné. „No a? Buďte rádi. Většina hezkých holek bere matro,“ komentuje jeden na Facebooku. Na společném streamu se dostaly hned k několika tématům. Neostýchaly se rozebírat téměř cokoliv, až na pár věcí. „Narážky nevadí, spíš nám vadí otázky na Brichtu, Mawara, Jenyse a Opata. Ale Opata už neřeší nikdo,“ říká Xholakys na streamu.

Stream byl pro diváky pravděpodobně natolik zajímavý, že jich čím dál více přibývalo. „Sedm set lidí do p*či,“ vyjadřuje Xholakys své udivení z toho, kolik lidé je sleduje. Obě slečny po téměř celou dobu reagovaly na otázky v komentářích od sledujících, vtipkovaly a snažily se pro ně zprostředkovat ten nejzáživnější stream. „Za ty drinky platíš ty v*le,“ říká Isa, načež se na ni Xholakys podívá, usměje se a dává jí pusu.

Jeden divák se jich v jeden moment zeptal, jestli viděly Tadeáše. Pravděpodobně měl namysli Tadeáše „Mawara“ Růžičku, profesionálního MMA zápasníka a partnera kamarádky Xholakys Isy. „To je jasné, že jsme ho viděly,“ říká Xholakys. „My jsme seděly asi tak pět set metrů od toho, co se stalo,“ reaguje Isa. Mawar je momentálně v Thajsku taky, podle jeho sociálních sítí se však zdá, že s oběma slečnami tam čas netráví. „Není s ním v Thajsku. Měla tam s ním být, ale on jí napsal, ať nejezdí a zruší letenky. No a ona místo toho jela sama,“ komentuje jedna slečna na Facebooku, že měla Isa na jednom předešlém TikTok streamu říct, že s Mawarem už není.

18. července 2023 v 1:00, příspěvek archivován: 6. února 2024 v 13:56

Humorné následně na streamu například bylo, když Xholakys začala opěvovat zápasníka z bojové organizace Clash of the Stars, říkající si Král Pablo. Ten se měl na jejich živé vysílání připojit a poslat jim pár dárků (pozn. red.: dárek na TikToku je forma finanční odměny tvůrci). „On je takový fajn. Přitom mu všichni nadávají do cikána a tak dále. Hnědí muži jsou hot muži,“ říká Xholakys.

„Jsi doktorka a piješ na benzodiazepiny? Asi těžko,“ píše do komentářů na streamu jedna slečna. Na to Xholakys odpověděla, že už žádnou medikaci nebere. „Já jsem si řekla, že začnu žít život bez medikace a že to zkusím bez toho, takže asi takhle nějak,“ reaguje OnlyFans tvůrkyně na komentář. Od srpna už prý nebere žádné léky. „Přestala jsem brát antidepresiva, antipsychotika, úplně všechno,“ doplňuje.

co rikate na me nove poprsi? Teda vlasy
@cracksupport

30. ledna 2024 v 13:54, příspěvek archivován: 6. února 2024 v 13:55

Celý stream byl podle mnoha fanoušků spíše humorný a roztomilý. Xholakys v jednom kuse sledujícím děkovala za zaslané dárky a společně s Isou vtipkovala. Když se jí například jeden sledující zeptal, jak to že má tak dobrá prsa, odpověděla, že je má po tátovi.

Témata: Xholakys