Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Proměna OnlyFans hvězdy Xholakys: kdysi se pokusila o sebevraždu, nyní se cítí i vypadá lépe

Xholakys je známá pro svou prostořekost, neustálé hádky na sociálních sítích, ale nejvíce proslula svou tvorbou na OnlyFans. Její život byl kdysi plný večírků, alkoholu a nekončící zábavy. Xholakys ale prý velmi přitížily psychické problémy a také špatní přátelé. Nyní se ale dala dohromady a špatné lidi ze svého života vymazala. Fanoušci ji chválí, protože se výrazně zlepšila.
  11:53

Nejznámější česká OnlyFans tvůrkyně Valerie Holáková alias Xholakys se už dlouhou dobu snažila změnit svůj životní styl. To se jí také nakonec povedlo, protože vypadá šťastně a dokonce se jí také podařilo přibrat nějaké to kilo navíc. Nebylo to ale ze dne na den a Holáková si musela projít dlouhou cestou plnou odříkání a dokonce musela ze svého života odříznout plno kamarádů. Nyní se ale nechala slyšet, že je se sebou spokojená a popsala, jak složité období má za sebou.

Holáková, která je ve svých pětadvaceti letech úspěšná na platformě OnlyFans, se dlouhou dobu potýkala s psychickými problémy. Mladá slečna ale nevedla příliš spořádaný život a v důsledku toho výrazně zhubla. Rozhodla se ale, že se chce změnit a spolu s tím také právě svůj velmi akční život. Není proto náhoda, že Holáková často přidávala videa pouze z pohodlí domova nebo z procházek se psem, protože večírky už pro ni zkrátka nebyly to pravé. Jenomže Holáková se musela zbavit také některých lidí, kteří na ní měli špatný vliv. „Hlavní problém nastal, když jsem se sebou konečně chtěla něco dělat a netrávit čas s lidmi, kteří mě tahali dolů. Slušně jsem jim řekla, že se naše cesty budou muset rozejít, že já chci od života víc,“ řekla Holáková na svém Instagramu.

Ti stejní lidé prý ale nedokázali skousnout, že už se s nimi Holáková nechce dál bavit a začali ji prý urážet a pomlouvat. Holáková se jim měla snažit poskytnout pomoc, ale nikdo z nich se prý nechtěl posunout dál. Někteří z nich se prý kdysi na Holákové přiživovali. Bydleli u ní doma a nic neplatili, protože se o ně Holáková starala sama. Nikdy ale neřekla, jaké kamarády má přesně na mysli. Je ale dost možné, že mluví o lidech, kteří brali drogy.

„Mrzí mě to, ale nemohla jsem se dál obklopovat lidmi, kteří mají destruktivní životní styl. Snad najdou pokoj v duši,“ řekla Holáková. Lidé, kteří ji začali urážet i přes to, že jim dlouhou dobu pomáhala, prý pro ni byli velkou motivací. Chtěla jim ukázat, že když na sobě člověk opravdu poctivě pracuje, dá se velmi dobře dosáhnout skvělých životních výsledků. Holáková na sebe prý musela být tvrdá, vytvořit si zcela nový režim, který dodržuje a soustředit se pouze sama na sebe a neřešit ostatní lidi, kteří jí házeli klacky pod nohy.

Protože dodržovala vše, co jí mělo v její cestě k lepšímu životu pomoci, začalo se Holákové dařit. Podařilo se jí dokonce přibrat pár kilo a dokonce se prý cítí lépe také po psychické stránce. Její sledující si toho začali všímat a vyjadřují jí obrovskou podporu. „Musíš být sama sebou a ne takovou, jakou tě vidí ostatní a nechovat se tak, jak oni chtějí. Je dobře, že jsi odkopla ty špatné,“ vzkázal Holákové jeden z jejích sledujících na Instagramu. Chodí jí prý ale stovky podobných zpráv, kde jí lidé píšou, že jsou rádi za to, že se konečně cítí lépe. „Moc vám všem děkuji. Jsem ráda, že vidíte ten progres a že všichni víte, že jsem udělala dobře. Všichni si toho všímáte, jak jsem šťastnější a já jsem za to ráda,“ děkovala svým fanouškům Holáková na Instagramu.

Holáková opravdu potřebovala udělat ve svém životě razantní změnu. Její životní styl totiž nebyl ani trochu dobrý. Na sociálních sítích se dokonce objevilo video, ve kterém byla Holáková pravděpodobně pod vlivem drog. Zároveň se dlouhou dobu potýkala s psychickými problémy a dokonce se pokusila spáchat sebevraždu. Spolykala totiž 50 Xanaxů, které následně zapila vodkou. Tehdy ji zachránila její matka a Holáková několikrát skončila v psychiatrické léčebně v Bohnicích. Na Xanaxu si na víc vypěstovala závislost a protože měla teto lék předepsaný od svého lékaře a mohla si tak upravit dávkování léků podle sebe. Nyní se ale statečně rozhodla udělat za všemi špatnými životními rozhodnutími tlustou čáru a posunout se dál. Podle všeho se ale Holákové konečně daří a jistě jí velmi pomáhají také její fanoušci, kteří ji v jejím rozhodnutí neuvěřitelně podporují.

Témata: Xholakys