Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav

Koleso na Clash of the Stars | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Koleso promluvil o svém životě: Nemá kde bydlet, pět let bral pervitin, TvTwixx mu nezaplatili

Patrik „Koleso“ Pešava, který lidi baví svými hláškami a videi z různých večírků, se pro Antiyoutuber.cz rozpovídal o svém životě. Pět let prý bral pervitin a dokonce si ho aplikoval do žíly. Zbavit se závislosti mu prý trvalo pouhý týden. TvTwixx mu prý zaplatili za videa pouze sto korun. Nyní se o něj stará tiktoker Pan Hvězdička a spolu se snaží sehnat Pešavovi bydlení a práci.
  20:00

Známá postava českého internetu Patrik „Koleso“ Pešava se na sociálních sítích už neobjevuje tolik, jako tomu bylo jenom několik měsíců zpátky. Návrat na scénu zažil až při oznámení jeho účasti na prvním galavečeru organizace Red Face, kde měl zápasit s Jiřím „MaxGreenem“ Janouchem.

Od té doby je ale nejčastěji vídán ve společnosti tiktokera Pana Hvězdičky, který na svém účtu upozorňuje na údajné podivné věci ze zákulisí organizace Clash of the Stars. Pešava se však nyní nachází v prekérní situaci, protože nemá kde bydlet a nemá práci.

Pešava se přiznal, že jeho současná životní situace není nic moc. Nemá peníze, stálé bydlení a nebýt lidí, kteří se rozhodli alespoň trochu Pešavovi pomoci, nejspíš by skončil někde na ulici.

„Momentálně jsem v autě, hledám bydlení a kluci mi pomáhají. Pan Hvězdička mi pomáhá a jsem za to rád, protože se udržuji a tak nějak funguji,“ sdělil Pešava v rozhovoru pro redakci Antiyoutuber.cz s tím, že mu Pan Hvězdička pomáhá také z finanční stránky.

Influencer také promluvil o své spolupráci s youtubery z kanálu TvTwixx. Původně bylo jeho cesta postavená na tom, že Pešavovi rodiče se měli se měli navzájem zabít během domácí hádky. Nakonec se rozhodl, že řekne pravdu, kdy se nic takového nestalo a celá lež byla jen nástrojem marketingu.

„Oni (TvTwixx, pozn. red.) tohle všechno plánovali, protože z toho měli peníze. Já jsem byl tehdy naivní a zjistil jsem, že se v tom točí velké prachy. Vždycky mi slíbili velkou částku, dostal jsem za to ale jenom tisíc korun,“ tvrdí Pešava. Za poslední video, ve kterém Pešava figuroval, mu prý youtubeři slíbili dva tisíce korun, ale nakonec mu údajně dali pouze sto korun a on odcháze s prázdnou.

Pešava je také známý pro svou lásku k alkoholu, na sociálních sítích se totiž neustále objevovala videa z různých akcí, ve kterých byl Pešava často natočen s lahví alkoholu v ruce a zjevně pod silným vlivem. Ovšem cizí mu nebyly ani drogy. Tvrdí, že bral po dobu pěti let pervitin a to v nemalém množství. Nejprve si drogu aplikoval přes nosní sliznici, později ale zjistil, že lepší je pervitin aplikovat do žíly.

Na druhou stranu podivné je Pešavovo tvrzení, že po pětiletém užívání pervitinu mu údajně stačil pouhý týden na odvykačce, zatímco jiným to trvá ve specializovaných zařízeních měsíce a další roky pravidelné terapie. Podle jeho slov ho na odvykačku měl dovést jeho kamarád Tomáš Nguyen, který se o něj dlouho staral a dokonce Pešavu nechal bydlet u sebe doma.

„Když jsem vylezl ven, kámoši mě zvali na čáru, ale já jsem řekl, že prostě ne, že už to nechci a šel jsem pryč,“ tvrdí Pešava. Po pětiletém užívání pervitinu se pouhá týdenní pauza zdá velmi krátká, Pešavovi však údajně stačila.

I když Pešava nikdy neměl příliš peněz, nemusel si dělat starost o placení večírků, na nichž byl častým hostem, prý si někteří jeho fanoušci doslova žádali jeho účast na párty a byli ochotni celý večer platit a natáčet se spolu s influencerem. Některé večírky byly na hraně, Pešava ale i nadále na takové nabídky slyšel.

„Je to p*del, ale minule se to zvrtlo, protože jsem chtěl hodit bramboru z okna auta a omylem jsem trefil auto, které stálo vedle nás. Naštěstí padla zelená a my jsme ujeli,“ popisoval jeden ze svých zážitků Pešava.

Podobných vyhrocených situací a divokých večírků prý bylo dost a Pešava si je velmi užíval, nyní ale tvrdí, že si chce svůj život dát alespoň trochu do pořádku a pokusit se postavit na vlastní nohy. Vzhledem k jeho povaze to ale bude těžké, nemá navíc telefon, takže je velmi obtížné se s ním spojit, ale prý se snaží být dochvilný a když si s někým domluví sraz, většinou je vždycky na místě. Ne vždycky to ale vyjde tak, jak Pešava tvrdí.

Pomocná ruka, kterou mu nabídl tiktoker Pan Hvězdička, se ale Pešavovi v současné situaci velmi hodí. Tvrdí sice, že se drogám vyhýbá, lásku k alkoholu ale očividně ještě neztratil, on sám si sice alkohol nekupuje, jelikož nemá moc z čeho, když je ale možnost pořádně se napít, nikdy ji nevynechá. Nejspíš se teď ale pustí do shánění práce a pokusí si také zajistit vlastní bydlení.

Pan Hvězdička je očividně v některých věcech velmi důsledný a snaží se Pešavu navést tím správným směrem. Pešava si však nejspíš uvědomuje, že některé věci jsou zkrátka na něm samotném, působí ale odhodlaně a snad se mu podaří žít lepší život, než jaký žil doposud.

Témata: Koleso