Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Jak vypadá Kolesův život? Spí v dodávce, nechodí do práce a lidé ho využívají pro vlastní pobavení

Opatrovník bizarního influencera Kolesa promluvil o jeho momentální životní situaci. Jaromír Petr alias Pan Hvězdička prozradil, že Koleso bydlí v dodávce. Zároveň nemá práci a i nadále většinu svého času tráví tím, že bloudí ulicemi. Lidé ho i nadále využívají k tomu, aby se pobavili a podle Petra je to velice špatně.
  16:00

Bizarní postava českého internetu Patrik Pešava alias Koleso byl svého času na sociálních sítích velmi populární. To už ale neplatí a Pešava se jen zřídkakdy někde objeví. Nedávno se na jednom z jeho instagramových profilů objevilo video, ve kterém vypadal naprosto zuboženě. Po několika týdnech Pešava zveřejnil další dvě videa, která ale nejsou aktuální a ve kterých je očividně pod vlivem alkoholu.

Už dlouho se ví, že je Pešava nesvéprávný a nemůže proto sám za sebe rozhodovat. Ve videích, která byla svého času na sociálních sítích opravdu populární, se zdálo, že za Pešavu rozhodovali jeho „kamarádi“. Ti ho často naváděli k různým nekalostem, které prováděl pod vlivem alkoholu. Dlouho se o něm nic nevědělo, jen tu a tam se Pešava objevil na nějaké párty, kde se s ním lidé nadšeně fotili. Pešava ale v jednom z posledních videí, která se objevila na jeho instagramovém profilu, vypadal opravdu zuboženě. Toho si samozřejmě všimli také jeho sledující, kterým se to ani trochu nelíbilo. „Koleso je úplně v p*deli. Chudák, co s ním ti lidi udělali? Kde jsou ti zm*di, co se na tobě živili? On ani neví, že existuje. Je mi ho docela líto. No jo, už po něm ani pes neštěkne“ reagují lidé na videa Pešavy.

Pešava se dokonce objevil na posledním galavečeru organizace Red Face, tentokrát ovšem nikoliv jako zápasník, ale pouze jako host. Nepřítomně sledoval dění v kleci a spíše ho zajímaly hleny v nose než zápasy. Několik lidí si s ním přišlo udělat fotku, ale svým aktuálním vzhledem spíše zapadal do skupiny bezdomovců, které na galavečer přivezl youtuber Aleš Bejr. O Pešavu se i nadále stará tiktoker Jaromír Petr alias Pan Hvězdička, který redakci Antiyoutuber.cz prozradil, jak to nyní s Pešavou vypadá. „Situace s Kolesem je v podstatě stejná jako kdysi. Celou zimu trávil v jednom z mých aut, ve kterém spal a v podstatě nic nedělal. Podařilo se mu ale přijít k nějakým penězům a domluvili jsme se, že si je ke mě uloží,“ řekl Petr.

Podle Petra si Pešava dokázal našetřit několik desítek tisíc, ale ty mu prý už pomalu docházejí. Petr Pešavu přesvědčil k tomu, aby si koupil pojízdnou dodávku, ve které by mohl přebývat. Tak se také stalo a Petr ji pomohl dovybavit, aby mohl Pešava přespávat v zadní části auta, které je zaparkované poblíž nákladového nádraží na Žižkově v Praze. „Oni ho odtamtud neustále vyhazují, protože Koleso tam dělá nepořádek. To auto mu tam často někdo přijede zničit, p*srat a p*chcat, protože on několika lidem řekl, kde to auto je a oni z toho mají hroznou srandu,“ řekl Petr. V zimě prý Pešava nic zvláštního nedělal, protože neměl příležitost chodit tolik na různé párty. Pešava prý tráví volný čas tím, že se poflakuje po ulicích a doufá, že ho někdo osloví a dá mu nějaké peníze na cigarety a alkohol. To je zároveň podle Petra obrovský problém.

„Dokud budou existovat lidé, kteří mu budou dávat peníze na tyhle věci, tak se nikdy nikam neposune. Ona už ta jeho popularita ani není nijak pozitivní. Potkává spíš ty mladý grázly, kteří z něj mají legraci, koupí mu flašku a přinutí ho k tomu, aby dělal nějaké kraviny,“ řekl Petr. Pešava prý několikrát tvrdil, že si našel práci, ale nikdy do ní nepřišel. Více mu prý vyhovuje nicnedělání a očividně nemá žádnou motivaci k tomu to měnit. Většinu peněz prý utratí za cigarety, alkohol a jídlo. Několik lidí dokonce tvrdí, že Pešavu viděli prodávat marihuanu, jedná se ovšem pouze o spekulace. Popularita Pešavy je v podstatě založená na tom, že si z něj lidé dělají legraci, když je opilý a pokud v tom bude mladík i nadále pokračovat, může skončit opravdu špatně.

Témata: Koleso