Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav

Vyhrocená tiskovka Clash of the Stars | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Žralok měl podle Mikuláška vlézt do postele se svým trenérem. Zápas s ním bere jako amatérský sparing

Mikulášek se na tiskové konferenci Clashe ostře pustil do Žraloka s tím, že je b*zerant. Nyní redakci Antiyoutuber.cz řekl, že měl jeho protivník prý vlézt do postele se svým trenérem. Má mít podle něj OnlyFans a fotit erotický kalendář. Žralok si s takovými nařčeními moc hlavu neláme. Jednou provždy je prý brzy vyvrátí.
  8:55

Bojová organizace Clash of the Stars opět překvapila, když přišla po vcelku krátké době s další úvodní tiskovou konferencí na jejich nadcházející galavečer. Sedmé klání se bude konat už 27. ledna příští rok ve Fortuna aréně. Některé zápasy budou jistě opravdová řežba. Do bezpochyby veliké bitky se proti sobě postaví Patrik Hübler známý spíše jako Žralok a zkušený bojovník Václav „Baba Jaga“ Mikulášek. Ten se jistě neobává žádného konfliktu ani ostrého trash talku. Na úvodní tiskovce označil Žraloka za „b*zeranta“.

KOMU BUDETE FANDIT?! @vasek_mikukasek_mma proti @zralok_patrik Poslední lístky do haly zakoupíte na @ticketportalcz ✅

12. prosince 2023 v 18:10, příspěvek archivován: 13. prosince 2023 v 16:10

Podle slov Mikuláška na tiskové konferenci Žralok „p*jebal“ svého trenéra. „Nepamatuji si, jak se ten trenér jmenoval. Vzal ho do postele, objal ho zezadu a řekl mu: ,neboj, to se ti bude líbit’.“ říká Mikulášek pro redakci Antiyoutuber.cz. Podle jeho slov se Žralok velice pohybuje v gay komunitě. „Pak jsem slyšel, že má Páťa OnlyFans s homosexuální tématikou, kde dělal porno ve sprše,“ doplňuje. „To je zajímavé, že si nepamatuje jméno. To jsou fakt vykonstruované h*vna, kterým nemůže nikdo normální věřit,“ říká pro redakci Žralok.

Na podobné věci už Žraloka zřejmě unavuje reagovat. Říká ale, že se fanoušci mohou těšit na to, že jednou pro vždy vyvrátí zvěsti o údajné homosexualitě. Jak to hodlá udělat a co má namysli však zatím ještě nesdělil.

Na tiskové konferenci Mikulášek po jejich společném stare-downu nechtěl Žralokovi podat ruku. S konfidenty si prý ruce nepodává. „Já mám pár kámošů, co s ním sedělo v Příbrami. Je to konfident, jelikož udával,“ říká Mikulášek. Žralok říká, že není nic nového, čím by ho mohl Mikulášek pošpinit. „To není žádné tajemství, že když jsem byl na nekuřáckém oddíle a tam byl kuřák, co tam neměl co dělat, tak jsem jim řekl: ,hele někdo tady hulí. Otestujte ho’.“ vysvětluje Žralok.

Podle Mikuláška není zřejmě nic, čím by ho mohl Žralok v zápase překvapit. „Třeba, že by si sundal trenky a ukázal mi péro. Tím by mě překvapil,“ říká. Žraloka nebere jako reálného soupeře. Jejich zápas bere jako sparing s amatérem. „I kdybych byl v té nejhorší formě a nejhorší fýze, tak ho zbiji,“ doplňuje. I přes to ale počítá s tím, že může mít jeho protivník štěstí, a tak si musí dávat pozor na „lucky punch“ (pozn. red.: šťastná rána). Žralok podle něj co se týče bojových sportů nic neumí. „On ten zápas vzal jenom proto, že se chce zviditelnit,“ říká Mikulášek.

Žralok Mikuláška bere jako takový milník, který musí pokořit předtím, než si to rozdá s jeho vysněným protivníkem a známým zápasníkem z organizace Karlosem Bendou. „Je to vlastně jako takový ten poslední článek mezi mnou a Bendou,“ říká Žralok. „Já jsem tisíckrát horší než Benda. Ten se mnou nechce nastoupit z toho důvodu, že ten frajer asi ví, do čeho by šel,“ vysvětluje Mikulášek, že si podle něj Žralok o sobě moc myslí.

Úvodní tisková konference @clashofthestars v @duplexprague . Bylo to velký . Díky fotografovi @ivohandzel . #tiskovka #celebrity #press #chaos #show #showtime

13. prosince 2023 v 15:44, příspěvek archivován: 13. prosince 2023 v 16:11

Mikulášek má na závěr pro Žraloka poměrně jednoduchý vzkaz. „Páťo, chas kar a zdravím tě, mám tě rád. Ale ne tak, jak ty máš rád Dashnima, jak si spolu fotíte teplý kalendář a tak,“ říká Mikulášek. Žralok má zas na druhou stranu pro svého protivníka poněkud záludnější vzkaz. „Nejsi hoden stát ve stínu trusu mého koně,“ vzkazuje Žralok Mikuláškovi.