Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Pepa Kůrka | foto: Herminapress

Pepa Kůrka prosí fanoušky o slevový kód na doplňky stravy. Následně požádal i o vstupenky na fotbal

Pepa Kůrka se na fanoušky obrátil s nevšední prosbou. Na Instagramu je prosil o slevový kód na doplňky stravy. Následně požádal, aby ho kontaktoval někdo, kdo by mu mohl zařídit 2 VIP vstupy na fotbalový zápas Teplic proti Baníku. Uživatelé na sítích se mu vysmívají.
  17:22

Pepa Kůrka to teď nemá na sociálních sítích jednoduché. Muž roku 2016 nedávno čelil kritice kvůli tomu, že odjel společně s partnerkou Angie Mangombe bez tříměsíčního syna na dovolenou. Nechali ho prý u babičky. Nejsou to ani dva týdny a uživatelé ho kritizují zase. Tentokrát kvůli prosbám ke sledujícím.

Influenceři a známé osobnosti na sociálních sítích nabízejí sledujícím slevové kódy na různé produkty poměrně často. Může jít o slevu na kosmetiku, nádobí nebo třeba doplňky stravy. Kůrka se k tomu však postavil obráceně a na Instagramu prosí, aby mu někdo slevový kód poslal. „Mám tu někoho kdo má slevový kód na doplňky stravy,“ ptá se na Instagramu.

Slevovým kódem ale jeho prosby nekončí. Se sestřenicí se plánuje za pár dnů vydat na fotbalový zápas Teplic proti Baníku. „Je velká fanynka... Mám tady někoho, kdo by uměl dvakrát VIP lístek na tenhle zápas? Ať má radost... Díky,“ vzkazuje sledujícím na Instagramu.

Téměř okamžitě se mu po zveřejnění příspěvků začali sledující vysmívat. „Nefunguje to náhodou obráceně,“ ptají se sledující. Narážejí tím na to, že obvykle tvůrci nabízejí slevy, ne že by o ně prosili fanoušky. Někteří ho a Mangombe také přirovnávají k Tomáši Řepkovi a Kateřině Kristelové. Prý na ně působí stejným dojmem vzhledem k tomu, jak se na sítích chovají.

Mnozí také řeší, že pravděpodobně Kůrka o peníze nouzi nemá a tak nechápou, proč prosí o slevový kód. Na druhou stranu je nutné také dodat, že se Kůrka potýká s finančními problémy. Na začátku srpna se totiž objevily informace, že je v insolvenci a dluží milion korun.

Kůrka si však evidentně z negativních reakcí nic nedělá. Dále přidává na Instagram videa syna, kterého tentokrát nenechal u babičky, a sdílí každodenní zážitky. Už po kauze s dovolenou tvrdil, že mu nevadí, když o něm ostatní mluví. Prý mu to jenom zvyšuje pozornost, za což je rád.