Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Angie a Pepa Kůrka | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Angie a Pepa Kůrka měli opět odložit syna a odjet na dovolenou. Kritice se vysmívají

Angie Mangombe s partnerem Pepou Kůrkou byli už nejednou pod palbou ostré kritiky kvůli výchově syna. Nyní se měli opět vydat na dovolenou a svého syna odložit u rodiny. Uživatelé je na sítích osočují z toho, že jsou špatní rodiče. Oba se hejtrům postavili čelem a na svých profilech si z nich utahují.
  20:00

Influencerce Angie Mangombe se s jejím partnerem Josefem Kůrkou narodilo před zhruba třemi měsíci miminko. Když svého chlapce Rafaela ukázali světu, uživatelé se do něj zamilovali. Malinký chlapec si získal srdce nejednoho sledujícího. Koho však uživatelé kritizují jsou jeho rodiče. Mangombe se totiž nedlouho po porodu měla s partnerem vydat na dovolenou a svého syna nechat u babičky. Podobný scénář se opět opakuje a uživatelé na sítích zuří.

Na nějaký úpravy jsem strašně líná, takže Vám sem dam kousek reality. Vím, že se vám moje upřímnost líbí a tak budu upřímná i v tom jak momentálně vypadám a upřímně Vám taky řeknu, že si tuhle dovču fakt užívám.
Rafík nám chybí, ale my jemu podle mě vůbec s babičkou je mu nejlíp.

Děkujeme @holka_v_italii za ubytování a super tipy na výlety. brzy se těšte na soutěž o pobyt tady v Kalábrii. #budteready

2. října 2023 v 14:48, příspěvek archivován: 3. října 2023 v 14:25

Jelikož jsou Mangombe s Kůrkou influenceři, něco jako soukromý život pro ně moc neexistuje. Sami si to uvědomují a spoustu věcí na profily na sociálních sítích filtrují. Když Mangombe oznámila, že se jí narodil syn, gratulace se ze všech stran jen hrnuly. Téměř pokaždé se ale najde někdo, kdo je schopný zkritizovat i něco tak pěkného, jako narození miminka. Někteří hateři dokonce odsuzovali jeho vzhled. „Říkám vám to jednou jedinkrát. Někdo bude mít kecy na moje dítě, na to jak vypadá, nebo cokoliv, tak pište radši anonymně. Jak tam bude váš obličej, vaše jméno a příjmení, hledám vás, nasedám do auta a to mě nechcete potom potkat,“ vyjádřila Mangombe tehdy své rozhořčení na Instagramu.

Nemálo sledujících ji tehdy označovalo za špatnou matku. Nedlouho po porodu se totiž měla vydat na výlet s partnerem se záměrem utužování jejich vztahu. Podle nespočtu uživatelů bylo velice nezodpovědné upřednostnit vztah před novorozencem. Malého Rafaela měla tehdy totiž nechat u své babičky. Oba se snaží řídit tím, že je důležité nezapomínat na své kariéry a jejich vztah. V rámci této myšlenky se tak opět vydali na další výlet bez svého syna.

Vím, že jsem říkala, že Rafika ukazovat nebudu, ale je součástí meho života. A je to vlastně on, na co jsem ve svém životě nejvíc hrdá. Vytvořit něco takovýho jsem mohla vážně já? A teda Pepa no. Každopádně musela jsem se Vám tady už pochlubit. ❤️ Jinak už schovavejte Vaše dcery! Raf bude Lamač dívčích srdcí

@unikate_kraus dekujem

19. září 2023 v 20:14, příspěvek archivován: 3. října 2023 v 14:26

Z krásné dovolené v Itálii oba sdíleli fotky na Instagram a lavina negativních komentářů se rychle sesunula. „Je mi z tebe a tvého rádoby mateřství zle. Vy dva naprosto nevyzrálí jedinci s úplně špatně nastavenými prioritami jste jako rodiče fatálně selhali. A to už pouhých pár dní po narození malého. Nerozumím tomu,“ komentuje jedna uživatelka pod příspěvkem z dovolené. Do popisku fotky Mangombe napsala, že jim Rafael chybí, ale s babičkou se má prý dobře. „Já se vůbec nedivím, že s babičkou je mu nejlíp, když rodiče sotva zná,“ komentuje další.

Zdá se, že Kůrka s Mangombe veškeré negativní komentáře už moc neřeší a spíše si z nich utahují. „Já jsem si pořídila dítě kvůli tomu, že si z něj můžeš udělat malého otroka. Dojdi mi do večerky pro čokoládu,“ odpovídá Mangombe na otázku od jednoho uživatele na Instagramu. Za negativní komentáře se Kůrka svěřil, že je vlastně rád. „Nes*rou, protože mi to hustě zlepšuje dosahy. Dneska vyšel zas nějaký článek,“ odpovídá Kůrka na další otázku.

Rafík a tatík ❤️ #my #son #love

22. září 2023 v 10:40, příspěvek archivován: 3. října 2023 v 14:26

Spoustu sledujících nechápe, proč nevzali babičku a dítě na dovolenou s sebou. „Proč jste nekoupili o letenku navíc pro babičku a malého jste tam mohli mít taky? Nebylo by to lepší?“ ptá se jeden uživatel Kůrky. „Takhle to bylo původně v plánu. Ta dovolená byla už zařízená pro babičku, ale babička prostě řekla, že nikam neletí. Že se nikde nebude ukazovat v plavkách,“ odpovídá Kůrka.