Středa 15. května 2024, svátek má Žofie

Peter Kutka alias Kobra | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Kdo je nezbedný Kutka? Známý zápasník z Clash of the Stars obráží bary a utrácí za prostitutky

Zápasník z Clashe of the Stars, milovník žen a alkoholu Peter Kutka alias největší Kobra nadále perlí na sítích. Neostýchá se svěřit, jak si užívá s prostitutkami, či i dokonce jak velké má přirození. Podle jeho kolegyně z bojové organizace je to však zřejmě veliký chlípník. Neslušně ji měl urážet, načež jí prý jeho fanoušci začali napadat.
  10:04

Poslední galavečer bojové organizace Clash of the Stars byl opravdu něco. Ačkoliv si mnoho fanoušků myslelo, že po předchozím klání se organizátorům nemůže povést překonat velice úspěšnou zápasnickou kartu, nakonec se to podle nich povedlo. Velice výrazná tvář šestého galavečera byl bez pochyby Peter Kutka známý jako Kobra. Slovenský tiktoker, který se proslavil svými humornými hláškami a velice otevřeným vyjadřováním nadále perlí na sítích. I přes velikou fanouškovskou základnu má i své rivaly. Nepříjemně se nepohodl s další zápasnicí z organizace Gabrielou Žaludovou říkající si Playstation princess.

Vzkaz pro @no.1_huhu

23. října 2023 v 19:16, příspěvek archivován: 23. listopadu 2023 v 14:03

Kutkova láska k prostitutkám a alkoholu je jeho sledujícím jistě známá. Sám svůj obsah na sítích totiž zaměřuje téměř jen na to. Převážně v instagramových příbězích svým fanouškům čas od času sdělí, jak si užil s nějakou slečnou. „Dnes to byla neuvěřitelná fantazie. Šuk*l jsem dvě hodiny od páté do sedmé hodiny večer a nebyl to privát. Byla ročník 2000, čistá fantazie,“ píše Kutka na svém Instagramu. „Láska z toho asi nebude, kouřila pop*či,“ doplňuje.

Neostýchá se například také svěřit, jak veliké přirození má. „K*ndy udělám jen pohledem ještě předtím, než je zničím svým devatenácti centimetrovým bičem,“ píše. Sám se korunoval na nejlepšího umělce orálního sexu. „Pokud chcete zažít mé umění lízání k*ndy, tak mi napište,“ vysvětluje, aby mu fanoušci nepředhazovali své kamarádky a vyzývá tak slečny, aby se mu ozvaly.

S touto velice zajímavou povahou se však pojí i jedna kauza, kvůli které si od jisté slečny vysloužil facku. Při natáčení spotů pro Clash se měl dostat do diskuze se svým protivníkem říkající si Huhu ohledně další zápasnice z organizace Playstation princess. Poté co prý zjistil, že Žaludová není jeho přítelkyně, začal prý chlípně komentovat to, co by s ní rád dělal. „Až vyhraji, tak mi ta holka bude skákat na č*rákovi,“ cituje Žaludová pro redakci Antiyoutuber.cz slova Kutky. „Tohle bylo po tom, co Huhovi posílal hlasovou zprávu, kde mu říkal, že mu znásilní mámu a přítelkyni,“ doplňuje.

Na základě tohoto zjištění se tak Žaludová, která má být mimochodem příbuzná se známým streamerem Petrem Žaludem alias Czechcloudem rozhodla, že Kutkovi pořádně vyčiní a dala mu facku. „Jeho reakce na to byla taková, že udělal stories, kde popisoval, že mi strčí Playstation do k*ndy, že mi ji roztrhne, a tak podobně,“ říká. Od té doby prý netuší, jestli na ni nějak opět reagoval, jelikož má Kutka soukromý profil a ona ho nesleduje.

Kvůli této kauze ji prý začalo na sítích šikanovat obrovské množství Kutkových příznivců. „Od té doby mě napadalo spoustu jeho fanoušků, že si zasloužím znásilnění, a tak,“ říká. „Napadali mě online v komentářích, psali mi spoustu zpráv, že si prý takové jednání zasloužím,“ doplňuje. Nebylo to však zřejmě poprvé, ani naposledy, co byla Žaludová terčem posměchu. V rámci nedávné kauzy, kdy se Žaludová dostala do sporu s důchodkyní, se převážně do jejího vzhledu pustil veliký počet sledujících. „Ty jsi jako bobr? Jsi nemocná nebo co? Ona je po nějaké mozkové obrně? Hrozný, úplně jako nová Shopaholic Adel,“ urážel jeden uživatel Žaludovou na sociálních sítích.

Kobra dostává z každé strany CO SE DĚJE?!

22. října 2023 v 20:11, příspěvek archivován: 23. listopadu 2023 v 14:02

Podle sledujících je důležité brát Kutkovo vyjadřování s rezervou. Ačkoliv veliký milovník sexu a alkoholu zřejmě bude, na sítích si z toho podle fanoušků spíše utahuje. „Kobra je zabiják. Blbá princezna není schopná pochopit srandu, hned se uráží a dělá p*čoviny,“ píše na Instagramu jeden uživatel. I samotná Žaludová si uvědomuje, že takový zřejmě doopravdy není. „Přijde mi to jako póza, protože to není úplně vtipné,“ říká.