Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Playstation Princess je terčem kritiky | foto: instagram.com

Playstation Princess se hádala s důchodkyní. Mladá tiktokerka je nyní terčem kritiky a urážek

Playstation Princess se na TikToku chlubí videem, ve kterém se hádá s důchodkyní. Ta ji totiž řekla, že se jí nelíbí její tetování a tiktokerka ji začala urážet. Na sociálních sítích je ale velmi neoblíbená a někteří lidé ji označují za druhou Shopaholic Adel. Mladá slečna si získala pozornost díky Clash of the Stars, ale nyní pouze tvoří bizarní videa.
  10:20

Tiktokerka a OnlyFans tvůrkyně Playstation Princess, vlastním jménem Gabriela Žaludová, se zviditelnila díky své účasti na šestém galavečeru organizace Clash of the Stars. Od té doby je ale velmi kritizovaná a to především kvůli bizarní tvorbě na TikToku. Žaludová se dokonce nedávno dostala do sporu s důchodkyní, které se nelíbila její tetování. Tvorba Žaludové je podle některých natolik otřesná, že na ní uživatele TikToku točí různé reakce. Někteří lidé zastávají názor, že Žaludová je novou verzí Shopaholic Adel a na sociálních sítích ji velmi urážejí.

Žaludová je mimo jiné majitelkou Anime Coffe baru, kde se setkávají různí influenceři. Velmi často s ní tráví čas MaxGreen, který ji také neustále na sociálních sítích brání. Žaludová si ale očividně užívá pozornost, kterou nyní má a rozhodla se tvořit bizarní videa, která přidává na TikTok a také na Instagram. Podle většiny lidí ale takový člověk nemá na sociálních sítích vůbec vystupovat a Žaludovou mnoho lidí kritizuje. Ta je ale očividně na kritiku zvyklá a dál přidává velmi podivná videa. Nedávno se ale dostala do situace, kdy jí neznámá důchodkyně řekla, co si o ní myslí.

Žaludová si konflikt nahrávala a rozhodně se při hádce nedržela zpátky. Důchodkyni se totiž nelíbila její tetování a rozhodla se Žaludové říct svůj názor do očí. „Děláte si p*del? Komu nadáváte, že je to hnusný? To není hezký od vás. Jste normální? Vy jste zase stará, jste jako hrozinka,“ reagovala na kritiku důchodkyně Žaludová. Paní staršího věku přitom opakovala, že Žaludové nenadává, ale že se jí pouze nelíbí její tetování. Mladá tiktokerka už ale byla ve svém živlu a začala důchodkyni poučovat. „Je ošklivé, chovat se takhle k lidem, které neznáte. Měla byste se naučit slušného chování,“ řekla Žaludová.

Spor Žaludové a důchodkyně má prý mít pokračování, ale tiktokerka ho zatím nezveřejnila. Mnoho lidí se ale v komentářích pod videem do Žaludové opřelo. Nelíbil se jim totiž způsob, jakým se starší paní mluvila. „Podle mě přehnaná reakce, úplně bych se tím nechlubila. Chceš být jenom důležitá na TikToku. Však se chová jako p*ča,“ opřeli se do Žaludové uživatelé TikToku. Někteří také zdůraznili, že pokud se jí nelíbilo, že ji důchodkyně uráží, mohla prostě odejít a ne si celou situaci začít natáčet. To, že na oplátku Žaludová starou paní také urážela, přijde spoustě lidem naprosto hloupé.

Tvorba Žaludové je ale kritizovaná opravdu často a to ani nemusí někoho urážet. Vytvořila si totiž velmi kontroverzní postavu a i když se občas snaží natáčet normální videa, většina lidí je zkrátka naučená urážet ji. Žaludové se často smějí kvůli tomu, že má výrazně větší dva přední zuby a urážek na toto téma je opravdu nespočet. „Ty jsi jako bobr? Jsi nemocná nebo co? Ona je po nějaké mozkové obrně? Hrozný, úplně jako nová Shopaholic Adel,“ uráží Žaludovou lidé na sociálních sítích. Ta na takové zprávy reagovala videem, kde téma svých zubů zlehčuje.

„Chci vyloženě dokázat, že holka může být business woman, může být rapperka, může si dělat co chce a nemusí tam být chlap. Málokterá žena přemýšlí o tom, že by udělala úspěch bez toho chlapa.“ nechala se slyšet Žaludová. Záleží, zda je právě taková sebeprezentace na sociálních sítích, to pravé ořechové. Zatím se svou tvorbou a prací Žaludová dočkala pouze toho, že ji nikdo nebere vážně a lidé se jí smějí, urážejí a to může být velký problém. Pokud si Žaludová říká, že je alespoň díky hejtům známá, je to rozhodně její věc, ale v budoucích plánech se jí to může velmi vymstít.