Sobota 18. května 2024, svátek má Nataša
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Snejks vyzývá Sajmonose a Fregamera | foto: instagram.com

Snejks vyzval Sajmonose na zápas v MMA. Pokud to prý nepřijme, chce zápasit s Fregamerem

Snejks vyzval na zápas tiktokera Simona Valentu. Ten výzvu přijal a jen přesvědčený o tom, že Snejkse dokáže porazit. Snejks si ale myslí, že Valenta ze zápasu vycouvá a rozhodl se proto rovnou vyzvat také Davida „Fregamera“ Pražáka. S tím měl původně zápasit Jan Kulas, tomu to ale údajně zakázala jeho přítelkyně Shopaholic Adel.
  13:35

Fanoušci organizace Clash of the Stars se pravděpodobně mohou těšit na další velmi zajímavý zápas. Na sociálních sítích se totiž už nějakou dobu špičkují tiktoker Simon „Sajmonos“ Valenta a Pavel „Pomalu Snejksi“ Měsíček. Oba si mezi sebou vyměnili spoustu názorů a jejich spor zašel dokonce tak daleko, že se navzájem vyzvali na zápas. Měsíček, který má za sebou už druhý zápas v organizaci, na výzvu reagoval velmi sebevědomě a je prý připravený Valentu porazit. Valenta ale tvrdí to samé a ani on nezůstává klidný. Měsíčkova výzva se ale nevztahovala pouze k Valentovi.

Měsíčkova premiéra v organizaci Clash of the Stars nedopadla podle jeho představ. Porazil ho totiž Tadeáš Veselý a Měsíček tak odcházel zklamaný. Prohra ho ale motivovala k lepší přípravě a když se objevil jeho nový soupeř Král Berouna, vlastním jménem Václav Flachsa, Měsíček na sobě začal poctivě pracovat, aby jeho druhý zápas dopadl v jeho prospěch. V zápasu Měsíček jasně dominoval a ukázal, že se od svého premiérového zápasu neuvěřitelně posunul. Flachsu v podstatě k ničemu nepustil a připsal si tak svou první výhru.

Od té doby je Měsíček sebevědomější a když se rozhodl oznámit zápas s Valentou, v jeho tváři nebyl žádný náznak strachu. „Sajmonos, neberu to jako výzvu. Zpleskám ho jako psa a vůbec mě nebude s*át, ten dylinkář, takže ho sundám,“ oznámil Měsíček na svém Instagramu. Netrvalo dlouho a k zápasu se také vyjádřil i Valenta, který Měsíčkovi odpověděl rovněž na svém Instagramu. „Tvoji výzvu přijímám a zničím tě tam! A ještě bych chtěl říct, že vy blbci, co mi píšete ,Na toho nemáš, ten tě zabije, ten tě zničí´, jděte taky do p*či. Očividně nevíte, čeho jsem schopný a já vám ukážu, co dokážu,“ reagoval na Měsíčka Valenta.

Valentu totiž nikdo neviděl zápasit. On sám o sobě tvrdí, že se přes třináct let věnoval MMA a že byl dokonce v armádě. Nikdo mu to ale nevěří. Valenta na svůj TikTok neustále přidává bizarní videa, ve kterých předvádí různé techniky boje, jedná se ale spíše o parodování skutečného zápasení. Lidé si ale jeho tvorbu zamilovali a Valenta má proto obrovskou sledovanost.

Otázkou ale je, jestli on sám považuje předváděnou techniku boje za dostačující. Měsíček se totiž dostal do fáze, kdy poctivě trénuje a umí rozdat nebezpečně tvrdé údery. Navíc je velmi agresivní a to mu v zápase může také pomoct.

Valenta oproti tomu působí klidně a když se na jedné tiskové konferenci organizace Clash of the Stars pokusil napadnout Matouše Kalubu, nic nebezpečného nepředvedl. Pokud to tedy celé není pouze vtip a Valenta opravdu chce zápasit s Měsíčkem, bude muset začít poctivě trénovat. Měsíček mu totiž v kleci dokáže pořádně zatopit.

Měsíček ale vyjádřil pochybnosti o tom, jestli Valenta opravdu do zápasu půjde. Rozhodl se proto vyzvat ještě dalšího zápasníka Davida „Fregamera“ Pražáka, který byl dlouho ve vztahu s influencerkou Shopaholic Adel. S Pražákem se měl totiž původně utkat současný přítel Adel Jan Kulas. Ten ale nakonec zápasit nebude, pravděpodobně kvůli zákazu Adel, a tak se Pražáka rozhodl vyzvat Měsíček. „Fregamere, ty se těš, protože tebe zpleskám jako druhého, protože nevěřím, že Sajmon do toho půjde. Co já vím, tak přítel Adel do toho nepůjde, takže tě zpleskám já, těš se“ řekl Měsíček směrem k Pražákovi.

Měsíčkovu výzvu sdílela Adel i Kulas. „Rozhodl se tak sám za sebe, já za to nemohu,“ napsala k příběhu Adel. Ta poslední dobu podporuje každého, kdo má spor s jejím bývalým přítelem. Dokonce přála i hodně štěstí Ondřejovi Untelmullerovi, se kterým měla v minulosti spor. Poté, co se dozvěděla, že bude zápasit s Pražákem, ale svou nenávist k němu odložila a plně ho podporovala.

O zápas Měsíčka a Valenty má pravděpodobně zájem také organizace Clash of the Stars. Měsíčkovu výzvu totiž sdílela na svém oficiálním instagramovém profilu, takže pokud od výzvy jeden z nich necouvne, zápas se nejspíš opravdu uskuteční. Valenta ale bude muset předvést zcela odlišný výkon, než jaký předvádí na sociálních sítích. Jeho bojové techniky totiž na Měsíčka rozhodně stačit nebudou.

Měsíček sice není profesionální zápasník, zkušenost s MMA už ale má a také ví, jak se má na zápas připravit. Valenta, který tvrdí, že je v MMA dobrý, buď všechny překvapí opravdu dobrým výkonem a potvrdí tak svoje tvrzení, nebo v zápasu dostane obrovský výprask od agresivního Měsíčka.