Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Profimannova kariéra je v troskách | foto: instagram.com

Profimannova kariéra je v troskách. Nově se s kamarádem honí po místnosti a hraje si na řidiče

Profimann, bizarní tiktoker ve středních letech, který je známý především tím, že spolu se svou dcerou žebral o peníze, už nikoho nezajímá. Jeho videa mají žalostně nízkou sledovanost, takže nyní přišel s novou tvorbou. Se svým kamarádem dělá věci nepřiměřené jejich věku, hraje si na řidiče, pobíhá po domě a vydává u toho podivné zvuky. Ani taková tvorba ale nikoho nezajímá.
  13:58

Tiktoker Profimann, vlastním jménem Luboš Řídký, se zoufale snaží oživit svou upadající kariéru na sociálních sítích. Kdysi měl sice poměrně slušnou sledovanost, ale nyní už zkrátka nikoho nezajímá. Počet zhlédnutí na jeho videích je opravdu nízký a Profimann se snaží přijít s novou tvorbou. Nezvolil proto ale ten nejvhodnější styl. Videa, ve kterých ochutnává rohlík se salámem, čaj a polévku, jsou pro uživatele sociálních sítích naprosto nezajímavá, což koneckonců dokazuje také nízký počet jejich zhlédnutí. Profimann se proto rozhodl založit si nový účet na TikToku v naději, že jeho nová tvorba bude pro lidi zajímavější. Opět se ale minul s úspěchem.

Profimann se na sociálních prezentoval jako naprosto potrhlý otec, který se svou dcerou Denisou často lákal ze sledujících ze peníze na streamu. Kvůli poctivé dávce bizáru, kterým své sledující zásoboval, se mu neustále rozrůstala fanouškovská základna a jeho videa měla statisíce zhlédnutí. Protože si ale svých sledujících nevážil, jeho tvorba byla pořád stejná a pro některé naprosto nepochopitelná, postupem času o tiktokera lidé naprosto ztratili zájem. Ten se ale nevzdal a rozhodl se pokračovat v tvorbě.

Přišel s novou sérií videí, ve které ochutnával různá jídla a nápoje, ale nedokázal videa udělat tak, aby lidi zaujala a postrádala proto smysl. Tiktoker třeba několika větami ohodnotil polévku a to byl obsah celého videa. A právě video, ve kterém Profimann hodnotí polévku, je poslední video, které se na jeho profilu na TikToku objevilo, konkrétně 29. listopadu. Od té doby je na jeho hlavním účtu ticho a zdálo se, že se tiktoker smířil s tím, že už nikoho nezajímá. Jak se ale ukázalo, Profimann měl ještě další eso v rukávu, které by mu mělo pomoci se znovu získáním jeho upadající slávy. Založil si totiž další účet na TikToku, který se jmenuje BMW Millionaires.

Na nový účet Profimann přidává videa spolu se svým kamarádem Karlem a obsah videí se týká převážně aut. „Jsme dva bohatí kamarádi, co milují BMW a utrácí za luxus,“ stojí v popisku nového profilu. Videa jsou ale dělaná v podobném stylu, který Profimann představoval lidem také na svých jiných profilech. Ve videích se často chová naprosto nepochopitelně a jeho kamarád se chová úplně stejně. V jednom videu si například vzali gumovou desku a oba si hráli na to, že drží v ruce volant. Poté se spolu začali honit po kuchyni jako malí kluci. „Já mám volant! Brm, brm. Pojď, předjeď mě,“ křičí Profimann ve videu a pobíhá po místnosti.

Ani taková videa ale nikoho nezaujala a většina z nich nemá ani tisíc zhlédnutí. Podle Profimanna se ale očividně pořád vyplatí natáčet a na nový profil poctivě přidává někdy i deset videí denně. Mimo jiné také odkazuje sledující na YouTube kanál, kde se prý mohou dozvědět více o něm a o jeho kamarádovi. Na kanále má ale pouze jedno video, ve kterém předvádí nové auto, které má být údajně jeho a natáčí si jízdu v něm. Video na YouTube se ale od Profimannových klasických videích liší v podstatě pouze v tom, že je o něco delší než videa, která přidává na TikTok. Ani tvorba na YouTube ale není pro Profimanna úspěšným rozhodnutím, protože video má pouze šedesát zhlédnutí.

@bmwmillionaires What? #jetam #what #bmwm #bmw #whatsappstatus #fyp #vprotebe #foryoupage #foryoupageofficiall #omg #chaos #whatsappstatusvideo #zabavamusibyt #foryoupagee #viralvideotiktok #tone #ukaz #viralvideo #funny #vip #whatsappstatus #bmwmillionairos #hahaha ♬ původní zvuk - BMW Millionaires

Těžko říct, proč Profimann pokračuje ve své tvorbě, když už v podstatě nikoho nezajímá. Možná ho opravdu pouze baví tvořit bizarní videa a má dobrý pocit z toho, že je může sdílet na sociálních sítích. Na druhou stranu si za úpadek sledovanosti může sám, protože si dostatečně nevážil svých fanoušků, které dokonce několikrát urážel. Ti nad ním proto zlomili hůl a Profimann tak přišel o možnost stát se velkým tiktokerem. Sice se snaží svou kariéru něčím oživit, ale stále se drží toho stejného stylu a ten, jak si můžeme všichni všimnout, nikoho nepřitáhne natolik, aby u jeho profilu strávil více času. Jeho tiktokerská kariéra vypadala, pokud odhlédneme od obsahu, dobře a lidé, kteří sledovali jeho streamy, mu často posílali peněžní dárky. Profimann streamoval skoro každý den a lidé mu dárky posílaly v nemalém množství, což ho jistě velmi motivovalo. Nyní je ale takový úspěch už pouhou vzpomínkou.

Témata: Profimann