Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Tiktoker ve středních letech chce zničit Shopaholic Adel. Uráží ji na sítích, prý je prolhaná

Lubomír Řídký alias Profimann, tiktoker, který je známý hlavně kvůli žebrání peněz na TikToku, se opřel do Shopaholic Adel. Chce ji prý odstranit ze sociálních sítí. Vyzývá své sledující, aby mu pomohli v boji proti ní, mají mu prý poslat videa, ve kterých se Adel chová špatně.
  6:00

Upadající tiktoker Profimann se neustále snaží obnovit svou zašlou slávu na TikToku. To se mu ale pořád nedaří a možná proto se nyní rozhodl zaměřit na influencerku Shopaholic Adel, která je na sociálních sítích stále poměrně sledovanou osobou a videa s ní mají velké dosahy. Profimann ji začal urážet a vyzývá své sledující, aby ji přestali podporovat.

@profimann Hair #hair #hairstyle #haircut #hairtok #hairtutorial #fypシ #typ #iphonetricks #iphone15pro #fypage #fyppage #fypシ❤️💞❤️ #fypppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp #trendy #viralvideo #makeup #makeuptutorial #model ♬ suono originale - Adriano Gatto840

Profimann, vlastním jménem Luboš Řídký, přidal na TikTok zcela nečekaně video, kde Adel urážel. „Takže lidičky, stalo se, co nikdo nečekal. Shopaholic Adel došly prachy. Když jí týden nikdo nepošle žádný dárek, tak půjde pracovat. Takže lidi, víte, co máte dělat. Adéla půjde do práce. Adélo, ty si to užívej a najdi si práci,“ řekl Profimann ve videu na TikToku. Video má přes 50 tisíc zhlédnutí, takže tvorba na téma Shopaholic Adel se Profimannovi očividně vyplatila. Jeho série, ve které ochutnává jídla, totiž pro lidi očividně není tolik zajímavá, jako urážení bizarní influencerky. „A teď bys měl jít do práce i ty. Oba jste vych*ánci. Také tam skončíš,“ okomentovali Profimannovo video dva lidé na TikToku. Jedním videem to ale neskončilo, protože Profimann se rozhodl, že Adel věnuje celý stream.

Profimann očividně na TikToku sledoval živé vysílání Adély a rozhodl se na něj reagovat. Podle něj je Adel prolhaná, neustále si na něco stěžuje a Profimann chce, aby nadobro zmizela ze sociálních sítí. Možná pro něj bylo bolestivé sledovat, že Adel lidé neustále posílají peněžní dárky, ale jemu je už skoro nikdo neposílá. V minulosti přitom na TikToku dokázal vydělat nemalé peníze, ale kvůli jeho chování a neustále stejné tvorbě ho lidé přestali sledovat a podporovat. Je tedy možné, že v Adel vidí konkurenci a chce ji proto zničit. „Víte, jak si myslím, že se narodila? Máma ji vyčůrala do kopřiv. Já nevím, jestli je to holka nebo kluk, nejde to poznat. Je úplně vidět, že je nemocná. Měla by třeba víc jíst rybí tuk, protože je fakt hubená, to není normální,“ řekl Profimann na svém streamu.

Protože mu Adel očividně hodně leží v žaludku, Profimann své sledující nabádá k tomu, aby mu ji pomohli odstranit ze sociálních sítí. Lidé mu prý mají posílat videa, ve kterých se Adel chová zle a on z toho poté udělá speciální video. „S tím se prostě musí něco udělat, to se musí zarazit. Stop Shopaholic Adel,“ skandoval v živém vysílání Profimann. Záznam streamu, ve kterém se opřel do Adel, tiktoker nahrál na svůj YouTube kanál. Také tam se Profimann snaží natáčet co možná nejvíce často, ale video s Adel nemá příliš velkou sledovanost. Profimann prý ale i nadále chce pokračovat v očerňování Adel a jistě doufá, že mu to alespoň trochu zvýší čísla na sociálních sítích. I když Adel mnoho lidí uráží, videa, ve kterých na ni jiní tvůrci reagují, mají většinou obrovskou sledovanost. Adel totiž často předvádí naprosto bizarní věci, které si lidé zaznamenávají a poté šíří napříč sociálními sítěmi.

I když se na Profimanna často valila kritika ze všech stran, on sám nyní ukazuje prstem na Adel a dožaduje se toho, aby ze sociálních sítí zmizela. V minulosti se přitom sám na TikToku nechoval příliš vhodně. Využil například úmrtí v rodině, aby mu lidé posílali peněžní dárky při živém vysílání, kde vedle něj brečela jeho dcera Denisa. Tu Profimann kolikrát nechtěl nechat spát, protože ji nutil, aby spolu s ním streamovala. Adel je ale podle něj horší a není prý dobré, aby ji lidé podporovali. Chystá prý natočit další pokračování o tom, co si o Adel myslí, ale jeho první vyjádření se zkrátka nesetkalo s nijak zvlášť velkým úspěchem. Uvidíme tedy, jak daleko Profimannův boj s Adel zajde. Adel ale na otázky redakce Antiyoutuber.cz ohledně toho, co si o kritice ze strany Profimanna myslí, nijak nereagovala.