Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Dřív pro videa využíval svou dceru, teď to zkouší přes Shopaholic Adel. Profimannova kariéra je však v troskách

Lubomír Řídký alias Profimann se pokouší odrazit ze dna. Snaží se vyvolat reakci Shopaholic Adel, ta ale prý vůbec neví, že Profimann existuje. Tiktoker ve středních letech dokonce zkoušel vyhrožovat odchodem ze sociálních sítí, ale ani tím nikoho nezaujal. Ve své zoufalosti se proto ptá svých zbylých fanoušků, aby mu posílaly nápady na videa.
  5:00

Bizarní tiktoker Lubomír Řídký, který je na sítích známý pod jménem Profimann, se zarytě snaží dokázat, že ještě nenastal jeho konec na sociálních sítích. Neustále o sobě tvrdí, že je nejlepší tiktoker na světě, ale dosahy jeho videí tomu ani trochu neodpovídají. Profimann se nijak netají tím, že nemá rád Shopaholic Adel a na TikToku proti ní zbrojí. Své fanoušky dokonce žádá, aby mu pomohli s nápady na videa.

@profimann Chleba pro tebe! #foodie #toast #toaster #toastie #toust #foodies #fypシ゚viral #fyp #fypage #fastfood #jidlo #vprotebe #protebe #gamergirl #sranda #czechboy #czechboy #reels #tiktok #cz #topinka #chleba #viralvideo #sranda #zabava #cesky #fun ♬ původní zvuk - Profimann

Profimann byl kdysi velmi sledovaný a to i přes to, že lidé jeho tvorbu považovali za naprosto nesmyslnou. Vzhledem k tomu, že Profimann neustále natáčel ta stejná videa, která často neměla žádný smysl a na streamech opakovaně urážel diváky, zájem o jeho tvorbu začal rapidně klesat. Nyní se Profimann snaží přijít s něčím, co by jeho kariéru opět nakoplo, ale vůbec se mu to nedaří. Svůj vztek si často vylévá na Shopaholic Adel, která mu už dlouho leží v žaludku a rýpe do ní ve videích na TikToku. „Adéla se už měsíc nekoupala, ty vogo. Adéla se prostě nekoupe, jeden měsíc nebyla ve vaně. To je konec Adély v Česku, protože z toho vznikne mrtvola. Úplně se rozpadne,“ řekl Profimann v jednom ze svých videí. Je dost možné, že se tím snažil získat pozornost, nebo Adel vyprovokovat k nějaké reakci, která by lidem připomněla, že Profimann existuje. Adel ale už dříve pro redakci Antiyoutuber.cz řekla, že Profimanna vůbec nezaregistrovala.

Profimann se poté radoval, když zjistil, že Adel na jednom streamu oznámila odchod ze sociálních sítích. Hned poté ale přidal video, ve kterém oznámil, že také on opouští sociální sítě. Pravděpodobně čekal, že se ozvou někteří z jeho fanoušků a budou ho přesvědčovat, aby zůstal i nadále aktivní. Ať už ale Profimann očekával od takového videa cokoliv, pravdou je, že ani jeho hrození odchodem nikoho nezajímalo. Právě proto tiktoker pokračuje dál v tvorbě a snaží se vymyslet, jak si přitáhnout pozornost. Ani jeho streamy už lidé nenavštěvují. Počet jeho diváků se většinou pohybuje zhruba okolo 20 lidí, což je žalostně málo ve srovnání s tím, že jeho streamy v minulosti sledovaly stovky lidí. Profimann se k nim ale nechoval dobře a svou neustále stejnou tvorbou si od sebe fanoušky odehnal.

To, že už Profimann nemá takovou pozornost, způsobil možná také fakt, že už s ním nechce natáčet jeho dcera Denisa, která s ním dříve byla skoro na každém streamu. Ta se už ale dlouho v živém vysílání svého otce neobjevila, pouze v několika videí na TikToku, ve kterých neochotně lákala sledující Profimanna na jeho stream. Denisa byla kdysi youtuberka, která měla poměrně vysokou sledovanost. Nyní se ale po ní slehla zem. Profily na sociálních sítích převzal její otec, který si z nich udělal své vlastní a i když má na profilech přes sto tisíc sledujících, o jeho příspěvky je v podstatě nulový zájem. Denisa si založila vlastní instagramový profil, na kterém ji sleduje přes 4 tisíce lidí. Tam je ale aktivní velmi málo a přidává vetšinou pouze fotky z dovolených, na které ji její otec bere s sebou.

Profimann se v poslední době snaží být aktivní také na YouTube, kde se odhodlaně pustil do vaření nejrůznějších jídel. Ani tato změna tvorby mu nepřinesla to, o co tolik očividně bojuje, tedy o vysokou sledovanost. Profimann už si pravděpodobně zoufá a žádá proto své zbylé fanoušky o pomoc. „Napište mi, co byste chtěli, abych dělal za další věci, lidičky. Já vám to udělám, ať je to lehký nebo těžký. Ať to stojí za to, ať to fičí, lidi. Lajkujte mně, sdílejte mě. Jsem Profimann a natáčím pro vás videa,“ řekl Profimann v jednom ze svých videí na YouTube. Ani tam ale o Profimanna není zájem a vařením jídel, či hraním počítačových her, si zkrátka nezískal mnoho nových podporovatelů. Je také možné, že lidé zkrátka nechtějí sledovat někoho, komu je už přes padesát let a chová se na sítích naprosto šíleně.

Témata: Profimann