Středa 8. května 2024, Den vítězství

Bizarní tiktoker Profimann | foto: Facebook.com

Upadající Profimann žebrá o peníze. Vyhlásil soutěž o nový iPhone, který nikdo nemůže vyhrát.

Upadající tiktoker Profimann se pokouší oživit svou sledovanost a přidává proto na sítě videa, která by nejspíš vůbec neměl natáčet. Zároveň se rozhodl vyhlásit soutěž o nový iPhone, ale do soutěže se nikdo nemůže zapojit. Přidal také video, ve kterém veřejně žádá o peněžní dárky. Na jeho streamy už ale skoro nikdo nechodí.
  13:00

Nechvalně známý tiktoker Profimann se už dlouhou dobu potýká s neúspěchem na sociálních sítích. Nejvíce ho ale jistě musí trápit žalostně nízká sledovanost jeho videí na TikToku, kde také s oblibou streamuje. Profimann ale stále tvrdí, že je nejlepší tiktoker na světě a nyní pro své sledující připravil soutěž. Má to ale háček, nikdo soutěžit nemůže, kvůli omezení komentářů. Profimann se navíc už nijak netají tím, že od svých sledujících očekává dárky a vyzývá je proto, aby mu je poslali. Poslední dobou si ale na streamech nijak zvlášť nevydělává.

Padesátiletý tiktoker Profimann, vlastním jménem Luboš Řídký, byl v minulosti velmi populární především na TikToku. Navzdory jeho bizarní tvorbě měl opravdu početnou základnu fanoušků, kteří mu posílali peněžní dárky jako o závod. Spolu s dcerou Denisou divákům sliboval, že je začnou z Profimannova účtu za dárky sledovat. Později se ale ke svým sledujícím začali chovat nevhodně a některé dokonce uráželi. V důsledku toho se stalo, že Profimannovy streamy začalo navštěvovat stále méně lidí a tím se také snížil počet dárků, které od fanoušků dostával. Tiktoker se rozhodl, že zkusí zvýšit upadající zájem o jeho jméno a nedávno proto vyhlásil na TikToku soutěž.

„Jsme v Apple obchodu a kupujeme iPhony 15 a někdo z vás je vyhraje, lidi. Takže se přidejte do naší soutěže a pište do komentářů, že chcete iPhone 15 a my někoho vybereme a pošleme vám ho,“ řekl Profimann ve videu. Jediná věc, která ale případným zájemcům brání, aby zkusili své štěstí, je to, že si tiktoker vypnul možnost okomentovat jakékoliv video, které na TikTok nahraje. Do soutěže se tak nikdo nemůže zapojit a Profimann bude muset vymyslet jiný způsob, jak svou upadající popularitu oživit.

Profimann se také nijak netají, že mu jde o to, aby mu jeho fanoušci posílali na TikToku peněžní dárky a v jednom videu si o to dokonce doslova řekl. „Toto je můj TikTok účet, kde budu streamovat 24 hodin denně. A chtěl bych vás sem pozvat, přijďte, posílejte dárky. Já budu vytvářet videa s různými děvčaty a se mnou. Nezapomeňte na dárečky, potěšte Profimánnka,“ lákal uživatele TikToku Profimann. Jak už je u tohoto tiktokera zvykem, snažil se lidem namluvit, že pokud mu pošlou peněžní dárky, on je na oplátku začne sledovat. Nejspíš ale opět cílil na lidi, kterým jde o co možná největší možný počet sledujících.

Na profilu Profimanna je totiž možné vidět počet lidí, které sleduje. Těch je totiž pouze něco málo přes sto, což rozhodně neodpovídá počtu lidí, kteří mu poslali dárky, takže je v podstatě jasné, že Profimann sledujícím lže. V jiném videu zase sliboval, že bude streamovat celý den, ale nakonec se k ničemu takovému neodhodlal. Když už se stane, že stream zapne, přítomným divákům se vůbec nevěnuje a místo toho radši sleduje film. Jenom občas se podívá do kamery a řekne svoji obvyklou větu „Tak pojďte lidičky, pojďte“.

@profimann Streamuji pouze pro VIP #stream #vip #profimann #hejty #haters #hater #protebe #foryou #fypシ #vprotebe #viralvideo #tiktok #luxury #sranda #zábava #omgg ♬ původní zvuk - Profimann

Profimann považuje svou tvorbu za naprosto geniální, uživatelé TikToku, kteří na něj tvoří různé reakce, jsou ale jiného názoru. Protože už tiktoker neví, jak sledující zaujmout, uchyluje se k věcem, které nejsou příliš vhodné. Na svůj profil například přidal video, které si pořídil na místě nehody, kdy se kamion srazil s vlakem a poté začal hořet. Při nehodě se zranili čtyři lidé a ostatním se podařilo utéct do bezpečí.

Podle tiktokera se ale taková tragédie nejspíš musí dokumentovat a přidávat na sociální sítě. Ve videu je také možné slyšet, jak se rozzlobená policistka hádá s Profimannovou dcerou. Policistce totiž vadilo, že si nehodu natáčí a navíc prý neuposlechli její výzvu, aby toho nechali. Profimann si ale očividně myslí, že podobná videa ho mohou zachránit před tím, co ho nejspíš brzy čeká, tedy naprostá ztráta sledovanosti.

Témata: Profimann