Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Bizarní tiktoker Profimann | foto: Facebook.com

Profimannova tvorba je v troskách. Teď hodnotí rohlíky se salámem a dcera už s ním nestreamuje

Kdysi velmi sledovaný tiktoker ve středních letech Profimann ztratil veškerou sledovanost. Jeho tvorba už nikoho nezajímá, ale on se i nadále snaží zviditelnit. Nyní se rozhodl hodnotit jídla, která ale nejsou ničím speciální. Na jeho streamy už skoro nikdo nechodí a jeho dcera Denisa už se na jeho profilu neobjevuje. Blíží se Profimannův konec?
  8:18

Upadající tiktoker Profimann se zuby nehty snaží udržet na TikToku. Jeho tvorba už ale zkrátka nikoho nezajímá a vypadá to, že si to Profimann stále nedokáže připustit. Nově proto rozjel sérii videí, která by měla oživit jeho upadající kariéru, ale ani nová tvorba nijak nezabránila tomu, co už je většině lidí jasné. Profimannova tvorba už zkrátka nikdy nebude mít sledovanost a jeho tiktokerská kariéra je v troskách. Profimann sice pořád tvrdí, že je nejlepší tiktoker na světě, ale nejspíš už také jemu dochází, že se mýlí. Jeho videa mají žalostně nízkou sledovanost stejně tak, jako jeho streamy.

Profimann, vlastním jménem Lubomír Řídký, se na TikToku vždy prezentoval jako bizarní člověk. Spolu se svou dcerou Denisou na streamech prosili o peníze a nebáli se k tomu využít například úmrtí člena rodiny. Lidé ale překvapivě Profimannovi neustále peníze posílali a ten proto aktivně streamoval. Poslední dobou ale nelze přehlédnout fakt, že už jeho tvorba ani streamy nikoho nezajímají. Lidé už očividně nebaví posílat peníze někomu, kdo jim za to vždy něco slíbí a nakonec to neudělá. Profimann totiž sliboval sledování, sdílení a spoustu dalších věcí, které většinou nedodržel. Nyní se k němu proto lidé obrátili zády a z kdysi sledovaného tiktokera je nyní upadající tvůrce.

„Hateři jsou pouze směšný odpad. Oni mě chtějí dostat, ale na mě prostě nikdo nemá. Jsem nejlepší, jsem Profimann a budu tady stále. Jestli si myslíte, že mě zlikvidujete, tak na to nemáte. Takže se můžete snažit, jak chcete, ale stejně prd naděláte,“ řekl před časem Profimann v jednom ze svých videí. Očividně si ale uvědomil, že se blíží jeho konec a tak se rozhodl zkusit zcela jinou tvorbu. Rozhodl se totiž, že bude ochutnávat jídlo a hodnotit jeho kvalitu. Taková videa by mohla být zajímavá, ovšem ne v podání Profimanna. Ten se totiž rozhodl hodnotit například čaj, který si uvařil. Nalil si ho do hrníčku, ochutnal ho a poté komentoval. „Voní dobře, je hrozně málo sladkej. Dneska dávám šest,“ hodnotil čaj Profimann.

Podobně také hodnotil například rohlík se šunkou a salámem, tedy naprosto obyčejné jídlo. Videa by možná byla zajímavější, kdyby se Profimann odhodlal zkoušet nějaká speciální jídla. Ten se ale uchýlil pouze k hodnocení jídla, které není ničím zvláštní. Asi nikoho nezajímá jeho názor na to, jak chutná rohlík se salámem a tak se ani u série těchto videí nedočkal úspěchu. Jeho videa nemají ani dvacet lajků, což je opravdu velmi špatné. V minulosti měl přitom Profimann velikou sledovanost. Jeho videa měla statisíce zhlédnutí a spoustu lajků. To už je ale nyní pouze historie. Upadající tiktoker se snažil získat nové sledující a tak nedávno vyhlásil soutěž o nový telefon iPhone.

„Jsme v Apple obchodu a kupujeme iPhony 15 a někdo z vás je vyhraje, lidi. Takže se přidejte do naší soutěže a pište do komentářů, že chcete iPhone 15 a my někoho vybereme a pošleme vám ho,“ řekl Profimann ve videu. Protože má ale vypnuté komentáře pod videy, nikdo se do soutěže nemohl zapojit a i kdyby tomu tak nebylo, Profimann by možná ani v tomto případě nesplnil to, co svým fanouškům sliboval. Za jeho upadající sledovanost může možná také fakt, že se na jeho tvorbě už nepodílí jeho dcera Denisa. Ta s ním kdysi aktivně natáčela nejrůznější videa, ale nyní už se na TikToku neobjevuje. Denisa dokonce už ani se svým otcem nestreamuje a Profimannovy streamy jsou proto naprosto nudné.

@profimann Jak chutná rohlík? #foryou #fyp #fypシ #fypシ゚viral #ochutnávka #protebe #ochutnavkacaje #rohlik #rohliky #food #šunka #salám #jakchutnarohli #tiktok #czechtiktok #česky #tiktokčesky #viralvideo #sranda #myfans #jidlo #jidlojelaska #foodie #foodiesoftiktok #funny @BMW Milionaros ♬ původní zvuk - Profimann

Živá vysílání Profimanna kdysi lidé sledovali proto, že se na nich často se svou dcerou hádal, choval se k ní nehezky a nebo všichni sledovali, jak z lidí neskrytě lákají peníze. Denisa byla často unavená a bylo vidět, že by si šla ráda lehnout, ale její otec jí to zatrhl. Bez své dcery ale Profimann zkrátka nedokáže své streamy nijak oživit a tak často pouze kouká do obrazovky a čeká, zda mu někdo pošle nějaký dárek. Poslední dobou mu ale nechodí žádné dárky a tiktoker se proto vždy tváří rozmrzele. Jeho vysílání jsou naprosto odlišná od těch, na které byli jeho fanoušci zvyklí dříve.

Nyní už v podstatě ani tolik nepovzbuzuje lidi, aby ho sledovali a sám radši sleduje televizi. Je ale možné, že si dříve nebo později připustí, že už nikoho nezajímá a tiktokerskou kariéru ukončí. V takovém případě to pro něj jistě nebude lehké, protože kdysi byl opravdu velmi sledovaný tiktoker. Profimann si ale za ztrátu pozornosti může opravdu sám a nemůže se divit, že po tolika excesech už ho lidé zkrátka nechtějí podporovat.

Témata: Profimann