Středa 8. května 2024, Den vítězství

Profimann se dal na kuchařskou kariéru | foto: instagram.com

Influencer ve středních letech začal na TikToku vařit. Stále je ale nezajímavý a sám si komentuje videa

Kontroverzní Profimann se rozhodl vyzkoušet novou tvorbu a nyní na sociálních sítích ukazuje, jak vařit jídla. Na TikToku sice nemá nijak zvlášť velký úspěch, ale na Instagramu mají stejná videa překvapivě milionovou sledovanost. Profimann ale i nadále natáčí bizarní videa na svém druhém profilu na TikToku a zoufale hledá něco, co by mu pomohlo oživit jeho upadající kariéru.
  10:39

Bizarní tiktoker Profimann, vlastním jménem Luboš Řídký, se už dlouhou dobu potýká s extrémně nízkou sledovaností. Pokusil se svou tvorbu změnit, ale ani tak se nesetkal s úspěchem. Nyní se Profimann rozhodl zkusit zase něco nového. Začal totiž na TikToku natáčet videa o vaření různých jídel. Taková videa mají na sociálních sítích většinou veliký úspěch, ale v Profimannově případě to neplatí. I tak ale mají tato videa lepší sledovanost než jeho předchozí pokusy o zviditelnění se.

Profimann si očividně našel nový koníček, protože na sociální sítě neustále přidává videa, ve kterých vaří. Nedávno dokonce rozjel na TikToku sérii, ve které ochutnával obyčejná jídla. Nyní se ale rozhodl posunout svou tvorbu dál a lidem ukázat, jak si jídla připravuje. K tvorbě videí opět využil svou dceru Denisu, která ho natáčí a za kamerou překvapeně komentuje počínání svého otce.

Profimann zkouší připravit ta nejrůznější jídla a vypadá to, že je ve vaření opravdu dobrý. Tiktoker se svěřil, že se vaření věnuje pouze chvíli, ale rozhodl se se svými výkony podělit s lidmi na sociálních sítích. Jeho nová tvorba mu zajistila o trochu vyšší sledovanost než předchozí videa, stále ale nemá taková čísla jako kdysi. Videa, ve kterých Profimann připravuje tatarák, nakládá maso nebo vysvětluje, jak správně připravit buchtičky se šodó jsou sice zajímavá, ale ani v tomto případě se tiktokerovi nepodařilo prosadit se.

Profimann si uvědomil, že potřebuje alespoň nějakou interakci se svými sledujícími a tak se rozhodl, že po dlouhé době povolí, aby lidé mohli komentovat jeho videa. A výsledek? Absolutně nulový. Vůbec nikdo pod jeho videy nezanechal pochvalný a ani kritický komentář. Jediný, kdo Profimannova videa komentuje, je tiktoker sám. Pod videa si přidává různé smajlíky a vypadá to, jako by bavil sám sebe. Videa o vaření přidává Profimann také na svůj Instagram. Tam má jeho tvorba překvapivě obrovský úspěch. Videa, ve kterých například pouze smaží chleba na pánvi, mají miliony zhlédnutí a desítky tisíc lajků. Také na Instagramu má ale Profimann omezenou možnost okomentovat videa, ale i přes to se lidem jeho tvorba líbí. O to více se nyní tiktoker soustředí na tvorbu na Instagramu, protože alespoň tam se dočkal nějakého zlepšení.

Kromě natáčení videí, ve kterých Profimann předvádí své kuchařské dovednosti, ale na druhém profilu pokračuje v bizarní tvorbě. Na profilu BMW Millionaries spolu se svým kamarádem Profimann neustále natáčí videa, která absolutně nedávají smysl. Vydali se například do lesa v Chebu a Denisa, která je natáčela, řekla, že pro ně letí letadlo. „Oni nás hledají. My jsme se ztratili a oni nás hledají. Tady jsme, tady! A už jsou pryč. Jsme v p*deli. Jdeme rozdělat oheň,“ říká Profimann spolu se svým kamarádem ve videu. Do popisku videa tiktoker napsal, že se ztratili na Ukrajině, poslali pro ně letadlo a hledá je policie. Navíc přidal velmi zavádějící hashtagy typu #ukrajinevsrussia. Podobných videí má Profimann na svém profilu plno, ale podle sledovanosti se zdá, že zkrátka nikoho nezajímá. Videa, kde pouze projíždí houkající sanitka, očividně nemají šanci prorazit.

Profimann sice požádal svého kamaráda, aby mu v tvorbě pomohl, ale ani on nedokáže odhadnout, jaký typ videí se na TikToku může stát virální. Profimannův kamarád na to jde totiž podobným stylem. Natáčí se za jízdy v autě a ukazuje zasněženou krajinu. Pokud by byla videa nějak speciálně upravená a natočená kvalitně, mohla by přilákat pozornost lidí. Roztřesené záběry s naprosto obyčejným komentářem ale nejspíš nejsou ta správná volba. Profimann se svým kamarádem natáčí také různé sehrané scénky, které se týkají jejich aut. Ani taková videa ale nemají žádnou sledovanost a Profimann se tak nyní nejspíš bude nejvíce soustředit na Instagram, kde mají jeho videa alespoň nějaký úspěch.

Témata: Profimann