Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Tiktoker láká z lidí peníze a nabízí jim reklamu, která nedává smysl. Influencer ve středních letech dál tápe

Tiktoker Lubomír Řídký, který si říká Profimann, se nedokáže smířit s upadající kariérou. Snaží se z lidí vyloudit peníze, ale najde se jen velmi málo lidí, kteří mu je posílají. Tiktoker jim nabízí reklamu, která je ale naprosto nesmyslná. Dokonce se rozhodl natáčet hraní počítačových her, ani to ho ale očividně nezachrání od klesání sledovanosti.
  6:00

Bizarní tiktoker Profimann se očividně nedokáže smířit s tím, že už o jeho tvorbu v podstatě není žádný zájem. Neustále se proto snaží vymyslet způsob, s pomocí kterého by opět získal ztracenou pozornost zpět. Jeho streamy na TikToku mají žalostně nízkou návštěvnost a jeho videa zrovna tak. Profimann navíc neustále prosí své sledující, aby mu posílali peněžní dárky s tím, že jim za to udělá na TikToku reklamu. S tou si ale tiktoker příliš práce nedal.

@profimann Jak to jíst? #jaknato #jaktojíst #ochutnavka #sladkosti #fyp #fypシ #fypage #fypシ゚viral #foodtiktok #foodreview #food #toktok #tiktok #challenge #viralvideo #vprotebe #protebe #foryou #sranda #zábava #funny #boy ♬ původní zvuk - Profimann

Profimann, vlastním jménem Lubomír Řídký, byl kdysi opravdu velmi sledovaný. Nyní ale jeho jméno upadá v zapomnění a s tím se tiktoker zkrátka odmítá smířit. Snaží se proto zviditelnit všemi možnými způsoby, nebo alespoň vydělat nějaké peníze navíc. Své sledující neustále vybízí k tomu, aby mu posílali peněžní dárky, na které byl v době své největší popularity zvyklý. Volí proto ale velmi zvláštní způsob. „Takže lidičky, dneska vám ukážu, kde bydlí Profimann. Tady mám luxusní bydlení, mám tady maringotku. Nebudu vám ukazovat, jak ji otvírám, protože byste se mi tam mohli dostat. Tak tady bydlí Profimann, takže kdo mě chcete podpořit, tak mi pošlete nějaký dárek, protože jsem fakt chudák. Jsem v zoufalé situaci, lidi. Kdo mi pomůže, je frajer a já to ocením,“ řekl Profimann ve videu, ve kterém stál u cizí maringotky, která byla ve zuboženém stavu.

Profimann své sledující neustále vybízí k tomu, aby mu posílali dárky a vždy jim za ně sliboval, že na oplátku zařídí, aby jejich profily získaly nové sledující. Dlouho se ale u něj na profilu žádné propagování účtů jeho podporovatelů neobjevilo. Nyní ale Profimann konečně účty začal propagovat, ovšem stylem, který je v podstatě k ničemu. Tiktoker totiž přidal příspěvek, ve kterém je fotka z jeho streamu a do komentářů vypsal jména všech, kteří mu na streamu poslali nějaký peněžní dárek. Protože ale všechna jména seřadil za sebe a nikoho nevyzval k tomu, aby konkrétní profily začal sledovat, jedná se o naprosto nesmyslné propagování. Nic víc ale Profimann pro lidi, kteří mu posílají peníze, neudělal. Na streamech přitom divákům neustále tvrdí, že je schopný jim zařídit sledovanost jejich profilů.

Profimann se také rozhodl, že začne streamovat hraní počítačových her. Ve svých padesáti letech se snaží zabavit mladou generaci tím, že bude dělat tvorbu, která je jí vlastní. U takové tvorby je ale důležitý komentář konkrétního tvůrce a Profimann zkrátka ani svými výroky při hraní her nedokáže lidi zaujmout. Neustále se snaží přijít s něčím, čím by si znovu získal svou popularitu, ale nepomohla mu ani videa, ve kterých vařil, nebo jídla ochutnával. Ani jeho dcera Denisa se už na jeho streamech v podstatě neobjevuje. Jejich duo bylo přitom kdysi na sociálních sítích populární. Otec spolu s dcerou totiž neustále loudili o peníze a neváhali využít dokonce i smrt v rodině. Nyní už se ale Profimann o svou kariéru musí starat sám, protože Denisa se z jeho videí v podstatě vypařila. Občas sice spolu s otcem láká lidi na stream, ale málo kdy se v nich ukáže.

Když byl Profimann na vrcholu slávy, lidé mu každý den posílali peníze, protože je očividně bavil bizár, který tiktoker předváděl. Na Profimanna také mnoho lidí točilo různé parodie, kdy tvůrci často používali jeho hlášku „Tak pojďme, lidičky, pojďme“. Ani taková videa už ale na TikToku nejsou, protože Profimann zkrátka upadl v zapomnění. Ten si to ale očividně nechce připustit a tvrdohlavě streamuje, i když se na jeho stream kolikrát nepřijde podívat ani dvacet lidí. Jediné, co Profimann opakuje, je to, aby mu lidé posílali peněžní dárky. Často také zapne stream a věnuje se při tom úplně jiným věcem. Pravděpodobně doufá, že mu alespoň někdo peníze pošle. V minulosti si přitom za jeden stream dokázal vydělat skutečně velké množství peněz.

Témata: Profimann