Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Bizarní tiktoker Profimann | foto: Facebook.com

Blíží se konec Profimanna? Nikdo už mu neposílá peníze a fanoušky od sebe odradil jejich urážením

Kdysi velmi sledovaný tiktoker Profimann, který je nechvalně známý svým žebráním o peníze na TikToku, poslední dobou už nikoho nezajímá. Jeho streamy sleduje žalostně málo lidí a Profimann si myslí, že je to kvůli haterům. Těm proto poslal vzkaz a řekl jim, co si o nich myslí. Na hlavním profilu nejspíš nemůže vysílat, on sám ale tvrdí, že žádný zákaz nemá.
  16:00

Bizarní tiktoker Profimann je známý především zálibou v žebrání dárků na TikToku. Svým sledujícím slibuje, že když mu dárky pošlou, začne je sledovat a udělá jim reklamu. Jeho streamy slouží v podstatě pouze k tomu, aby si vydělal peníze, jeho sledující ho už ale nejspíš prokoukli, protože mu skoro nikdo žádné dárky neposílá. Profimann si ale myslí, že je to kvůli lidem, kteří ho nemají rádi a chtějí ho zničit. On sám o sobě prohlašuje, že je nejlepší tiktoker a nedávno dokonce poslal vzkaz všem haterům. Jeho tvorba ale neuvěřitelně upadá a Profimann je tak naprosto bezradný.

Profimann, padesátiletý tiktoker, jehož bizarní tvorbu zná opravdu mnoho lidí, kteří aktivně používají TikTok, si svým působením na sociálních sítích vysloužil přezdívku „žebrák“. Se svou dcerou totiž v podstatě nedělá nic jiného, než že ze svých sledujících loudí peníze pod příslibem reklamy a sledování. Nechvalně známý tiktoker si ale svou tvorbou na TikToku znepřátelil mnoho lidí a vznikají na něj různé parodie. Profimann ale tvrdí, že mu všichni závidí a dokonce se rozhodl ke kritice vyjádřit.

„Hateři jsou pouze směšný odpad. Oni mě chtějí dostat, ale na mě prostě nikdo nemá. Jsem nejlepší, jsem Profimann a budu tady stále. Jestli si myslíte, že mě zlikvidujete, tak na to nemáte. Takže se můžete snažit, jak chcete, ale stejně prd naděláte,“ řekl Profimann ve svých videích na TikToku. I když si Profimann nejspíš pořád myslí, že je na TikToku populární, je to ve skutečnosti přesně naopak. Má sice úspěšný profil „Milionáros“, který sleduje bezmála 400 tisíc lidí, svou tvorbu ale přesunul na nový kanál, kde ho sleduje 31 tisíc lidí.

Profimann totiž očividně nemůže ze svého sledovanějšího profilu vysílat živě. On sice neustále tvrdí, že z něj vysílat může, ale není tomu tak. Tiktokera totiž nejspíš někdo nahlásil a on pravděpodobně dostal zákaz na svém profilu vysílat. Právě proto se snaží všem sledujícím namluvit, že vysílá ze dvou profilu současně, ale kdokoliv začne jeho tvrzení vyvracet, je Profimannem okamžitě zablokovaný. Ten si nejspíš nechce připustit, že jde jeho tiktokerská kariéra ke dnu a snaží se proto na svůj druhý profil přilákat co možná nejvíce lidí.

„Profimann je zpátky, takže choďte na moje streamy, stojí to za to. Streamuji 24 hodin denně,“ láká Profimann uživatele TikToku. Jeho streamy jsou ale opravdu podivné. Pokaždé je totiž zapíná při nějaké činnosti, kdy se divákům v podstatě nevěnuje a poslední dobou už ani nevysílá se svou dcerou Denisou. Profimann také často vysílá ve chvíli, kdy si jeho cílovka nemůže jeho stream pustit, protože ho sledují převážně děti, které chodí do školy. Tiktoker ale zatvrzele vysílá a zároveň při tom třeba sleduje film.

@profimann Koupil jsem meloun plný brouků! #watermelon #watermelonsugar #watermelonking #profimann #diy #watermelonchallenge #fyp #watermelon🍉 #watermelone #watermelons #tiktoktok #cztiktok #czechtiktok #holky #czechboys #zábava #foryou #protebe #haters #dubai🇦🇪 #dubai #food #foodlover #jídlo #meloun #sranda #česky #czech ♬ původní zvuk - Profimann

Profimann však vypadá, že už své streamovaní nebere nijak vážně. Nikdo mu totiž nechce posílat dárky, protože mnoho lidí pochopilo, že je to naprosto zbytečné. V minulosti se mu přitom dařilo vydělávat si díky TikToku mnoho peněz. Jeho fanoušci mu s chutí posílali nemalé peněžní dárky a on jim za to děkoval a chválil je. Později se ale ukázala jeho pravá tvář. Na fanoušcích mu totiž vůbec nezáleží a jde mu nejspíš pouze o to, aby si vydělal co nejvíce peněz. Pokud ho ale někdo urazí, okamžitě ho zablokuje a nebere přitom mnohdy ohled na to, že mu dotyčný člověk poslal peníze.

Jeden z jeho bývalých sledujících se kdysi Profimanna na streamu zeptal, jaké má na sobě tričko. „To je Marc O´Polo, triko za pět a půl tisíce. Na to ty nemáš, tak mě neotravuj, ty poznáš h*vno,“ obořil se na diváka Profimann. K urážení se tehdy přidala také jeho dcera Denisa. „Ty si chodíš kupovat trika za tři stovky k Vietnamcům a nás tady budeš urážet,“ řekla Denisa a diváka zablokovala. Ten jim přitom jenom pár minut zpátky poslal nemalý peněžní dárek a nejspíš ho opravdu pouze zajímala značka jeho trička.

Kvůli podobnému chování si Profimann postupně přivodil to, že ho jeho fanoušci ve velkém opouštějí. I když se zdálo, že ho mají někteří opravdu rádi, poslední dobou už Profimann zkrátka skoro nikoho nezajímá a to dokazují také jeho velmi nízké dosahy na sociálních sítích. On sám o sobě ale i nadále tvrdí, že je nejlepší tiktoker na světě.

Témata: Profimann