Neděle 16. června 2024, svátek má Zbyněk
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Na sítích učí jak správně sbalit ženu. | foto: instagram.com

Na sítích učí jak správně sbalit ženu. Projekt Street Game nabízí tříhodinové služby za 7 tisíc korun

Projekt Street Game, na který upozornil youtuber Sibiřan, má za cíl naučit muže komunikovat s ženami a také je svést. Zájemci si mohou zaplatit za kurzy, kdy s nimi jejich koučové vyrazí do ulic svádět ženy. Na sociálních sítích se ale projektu lidé vysmívají. Podle spousty z nich se totiž jedná o naprostý nesmysl.
  16:15

Na sociálních sítích působí mnoho tvůrců, kteří se svým sledujícím snaží předat různé rady do života. Někteří je učí, jak dělat byznys, jiní se je zase snaží naučit, jak se chovat v různých situacích. Na sociálních sítích už nějakou dobu funguje profil, na který poukázal youtuber Sibiřan, kde jeho autoři předávají svým mužským sledujícím rady, jak mají správně zapůsobit na ženy. Někteří muži se díky sledování profilu Street Game skutečně zlepšili v komunikaci s ženami, jiní naopak tvůrci pohrdají.

Na YouTube kanálu Street Game se první video objevilo v roce 2016 a tvůrci v něm ukazovali postup, jak získat od ženy telefonní číslo a objetí. Hlavním autorem celého projektu má bát muž, kterému se říká Princ a který dává mužům různé rady ohledně svádění žen. „Jsem Alex a jsem tu s Princem na kurzu úplně poprvé. Můžu říct, že když jsem začínal a neměl jsem žádné zkušenosti, tak jsem byl nesvůj. Ale když jsem trochu použil Princovy rady, tak jsem se začal cítit více sebevědomě,“ řekl jeden mladík ve vůbec prvním videu na YouTube kanálu Street Game. Podobných videí se na tomto kanálu objevilo opravdu hodně a cílem těchto videí je reklama na podivnou službu, kterou si mohou zájemci zaplatit. Nejen na YouTube, ale také na ostatních sociálních sítích se totiž autoři Street Game odkazují na své webové stránky, na kterých nabízí, že s nimi Princ vyrazí do terénu a pomůže jim získat ženu.

„Během deseti let jsme kompletně rozklíčovali přitažlivost. Naši instruktoři s vámi půjdou do města bok po boku balit holky. Transformujete nervozitu v návykový adrenalin, naberete sebevědomí a osvojíte si, jak svádět ženy tím nejúčinnějším lidsky možným způsobem. V hojnosti už si snadno vyberete, zda vás lákají spousty nezávazného sexu, mistrovství komunikace nebo láska,“ stojí na stránkách Street Game.cz. Zájemci si mohou zarezervovat termín a se svým koučem se vydat do ulic. Za tři hodiny s tímto „instruktorem“ zájemci zaplatí bezmála 4 tisíce korun. Na stránce lze ale také objednat individuální kurz za 7 tisíc korun. Autoři celého projektu dokonce vydali i různé knihy, z nichž některé působí opravdu bizarně. Nedávno třeba vydali novou knihu která se jmenuje Jak sbalit Ukrajinku nebo jinou cizinku.

Autoři Street Game jsou také velmi aktivní na TikToku, kde přidávají videa z terénu. Ukazují v nich, jak jejich kurz vypadá a také reakce svých klientů. Někteří muži se nechali slyšet, že jim kurz opravdu pomohl a to nejen v komunikaci se ženami, ale také v zahození studu a někteří prý skutečně díky kurzu získali partnerku. Mnoho lidí ale Street Game kritizuje a autorům projektu se vysmívá. „Jdi s těmi radami do p*dele. Kámo, jsi úplně mimo. To je hrozná s*ačka, vetší kravinu jsem snad v životě neslyšel. Za tohle chcete zaplatit? To snad nemyslíte vážně. Za 7 tisíc radši půjdu do bordelu. Jste banda ubohých zoufalců,“ kritizují projekt Street Game lidé na sociálních sítích. Ozvalo se také několik žen, které se dušovaly, že na ně podobné hlášky nikdy nefungovaly a jsou přesvědčené o tom, že to tak má většina žen. To se ale rozchází s tvrzením mužů, kteří tvrdí, že jim kurz skutečně pomohl.

V poslední době se autoři Street Game uchýlili k tomu, že ve svých videích používají obrázky vytvořené umělou inteligencí a v pozadí se snaží divákům předat své rady. Sibiřan, který nedávno na Street Game reagoval ve svém videu, se ale takové tvorbě směje. Poukázal totiž na to, že jeden z tvůrců, který vytváří tato videa, nevypadá nijak zvlášť zajímavě. Na obrázcích, které používá ve svých videích, jsou ale vždy muži vyobrazení jako velmi pohlední a svalnatí. To má pravděpodobně zaujmout mužské diváky, kteří doufají, že se po sledování těchto videí dokážou vypracovat na naprosto dokonalé muže. Ve videích navíc tvůrci mluví podezřele hlubokým hlasem, ale v jiných videí mají zcela jiný hlas, čemuž se také Sibiřan smál. Soudě podle komentářů si ale taková videa a také kurzy Street Game někteří muži skutečně oblíbili.