Středa 8. května 2024, Den vítězství

Ráchel a Claude | foto: Instagram/Filip Polák

Ráchel a Claude z Love Islandu se rozešli. Stihli sdílet reklamu na erotické pomůcky, sledující je kritizují

Další pár z Love Islandu oznámil rozchod. Claude Lhotecký a Ráchel Karnížová na Instagramu sdíleli, že se jejich cesty rozdělily. Prý měli odlišné názory na zásadní témata. Tři hodiny před veřejným rozchodem ještě stihli zveřejnit reklamu na erotické pomůcky. Jejich sledující je kritizují, prý mohli s oznámením rozchodu počkat o trochu déle.
  16:58

Třetí řada reality show Love Island skončila sice už před více než čtvrt rokem, i tak její fanoušci bedlivě sledovali osudy všech účastníků. Páry vytvořené díky reality show se však postupně začínají rozpadat. Před pár dny rozchodem překvapili Vendula „Venis“ Dao a Adam Sedro, teď se rozešel další finálový pár, rozdělily se i cesty Ráchel Karnížové a Clauda Lhoteckého.

„Chtěli bychom vám oznámit, že sice o pár měsíců později, ale náš osobní Love Island taky končí,“ píše Lhotecký na Instagramu. I přes to, že si rozuměli, nehádali se a bylo jim spolu dobře, se v některých zásadních věcech prý neshodují a zároveň prý oba mají rozdílný životní směr. „Oba jsme se k sobě chovali moc hezky a i přestože jsme se měli rádi, a stále máme, jsme se rozhodli to ukončit,“ vysvětluje a dodává, že si oba váží podpory sledujících.

Všechny hračky na Valentýnskou noc najdeš na stránkách www.ruzovyslon.cz a s kódem LASKA máš do 14.2. slevu -20% na top bestsellery!

29. ledna 2024 v 17:04, příspěvek archivován: 30. ledna 2024 v 15:43

Jejich rozchod se neobešel bez debat na sociálních sítích. Diskutující si neodpustili komentáře o tom, že jejich rozchod čekali a jiní spekulovali o tom, zda byly vztahy finálové trojice párů smluvní. „Smlouva jim skončila na konci roku, tak to protáhli. To by byla až moc velká náhoda, že by se dva páry z finále tak rychle po sobě rozešli,“ myslí si jeden z nich. Většina z diskutujících se však shoduje na tom, že je sice jejich rozchod mrzí, partnerský vztah jim nemohl vydržet.

Debaty vzbudilo také video, který pár zveřejnil tři hodiny před „rozchodovým“ příspěvkem. Dvojice totiž natočila reklamu na erotické pomůcky, které společně chtějí využít na Valentýna. Bizarní video, ve kterém leží Karnížová připoutaná k posteli obklopená vibrátory, dvojice doplnila také slevovým kódem s tím, že až do 14. února, tedy Valentýna, mají všichni na daném e-shopu slevu. „Stihli jste použít aspoň ty vibrátory, co jste dostali na Valentýna?“ ptají se se smíchem sledující. Z Lhoteckého i Karnížové si utahují a nechápou, proč nemohli s příspěvkem o rozchodu o pár dní déle nebo jednoduše počkat mezi příspěvky delší dobu, než jsou tři hodiny.

Nejednoho sledujícího však zarazilo i video samotné. Diskutující jsou přesvědčení o tom, že by se reklamy na erotické pomůcky na Instagramu sdílet neměly, mimo jiné i kvůli tomu, že na platformě je mnoho dětí, které jsou průměrně ve věku třinácti let. „Ubohé, stejně jako vždy,“ píše jeden z komentujících.