Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Ráchel z Love Islandu čelí velké kritice | foto: instagram.com/rachellkka

Ráchel z Love Islandu je opět terčem kritiky. Chtěla prodávat prasata pod číslem expartnera

Ráchel z Love Islandu v poslední době čelí velké kritice především kvůli kauze s bývalým partnerem Tomym Kottym. Mnozí se totiž snaží očistit jeho jméno všemožnými způsoby. Teď se například objevily konverzace, ve kterých Karnížová přidává inzeráty na prodej prasat s Kottyho telefonním číslem. Prý kvůli tomu, aby mu volali zájemci a on se jich nemohl zbavit.
  14:18

Ráchel Karnížová patří bezpochyby mezi nejkontroverznější účastníky třetí řady reality show Love Island. Z ostrova lásky se vrátila teprve nedávno, už před jejím návratem však na sociálních sítích rezonoval vztah s jejím bývalým partnerem moderátorem Tomášem Drahošem alias Tomym Kottym a ne ten současný s Claudem Lhoteckým. Ona sice zarytě mlčí, kritika se každým dnem stupňuje.

Kauzu údajného brutálního a sexuálního napadení Karnížové Drahošem zaregistrovali i ti, kteří je dříve neznali. První informace o týrání zveřejnila Karnížová v dubnu, Drahoš nejdříve všechno přiznal a nastoupil na léčení. Později však otočil. Jen několik dní před jejím odletem se veřejně znovu vyjádřil a od té doby tvrdí, že se celá situace odehrála jinak a Karnížová podle něj není takovou obětí, jakou ze sebe dělá.

Od té doby se vydal do boje společně se synem slovenského politika Filipem Sulíkem, který údajně Drahošovi pomáhá očistit jméno. Mnozí ho však kritizují za to, že se na kauze snaží zviditelnit, což sám také přiznal. Prý na tom není nic špatného. Už před tím, než se z Love Islandu Karnížová vrátila sdílel jejich soukromé konverzace z minulosti, ze kterých bylo patrné, že spolu měli poměrně blízký přátelský vztah. On to sice popírá, i přes to ho za zveřejňování konverzací mnozí kritizují.

V posledních týdnech se ke kritice Karnížové přidala také uživatelka, která vystupuje na sítích pod přezdívkou @lenockatt. Vydala se v podstatě totožnou cestou jako Sulík a zveřejňuje soukromé konverzace z minulosti mezi ní a Karnížovou, ona však na rozdíl od něj nepopírá, se byly dříve kamarádky.

Na sítích teď rezonuje především poslední díl podcastu Honey Talk s Karnížovou, který moderuje Veronica Biasiol. Karnížová v něm mluví například o tom, jak se musela odstěhovat z bytu, ve kterém jí Drahoš ublížil, protože v něm jednoduše nemohla žít. V jeden moment také v slzách popisuje to, jak ho měla ráda a jak je z celého zážitku dodnes traumatizovaná.

Ač u mnohých vyvolala Karnížová soucit, u Lenocky rozhodně ne. Na Instagramu začala zveřejňovat konverzace z minulosti, které by měly podle ní dokázat, že bývalá partnerka Drahoše rozhodně traumatizovaná není. V jedné z konverzací totiž Karnížová tvrdí, že se z bytu nestěhuje kvůli tomu, aby zapomněla na Drahoše, ale protože Drahoš koupil dům.

Mnohé však šokovala především konverzace, ve které Karnížová plánuje zveřejňování inzerátů na prodej prasat a přidávala k ním telefonní číslo na Drahoše. Prý kvůli tomu, aby mu lidé volali a on se jich nemohl zbavit. „Udělala jsem inzerát i na ty víš koho. Je tam jeho číslo, tak si ho ulož. Můžeme mu pak volat a křičet do telefonu,“ povídá. Podle ní je Drahoš tak hloupý, že mu ani nedojde, co se vlastně děje. Karnížová později nabádá Lenocku, aby Drahoše kontaktovala s tím, že s ním chce udělat o prodeji prasat rozhovor.

V jiné konverzaci Karnížová například plánuje i to, že Drahoše bude chodit strašit do domu, ve kterém teď bydlí. Pravděpodobně do toho, který pro ně v minulosti koupil. „Pošleme mu tam i tři ho*na,“ píše Karnížová. Společně s Lenockou také plánovaly, že mu budou házet do okna kamínky.

Proč konverzace Lenocka zveřejnila teď? Prý kvůli tomu, aby dokázala, že Karnížová lže a celou situaci si přibarvuje na základě toho, jak se jí to hodí. Chce také upozornit na to, že Biasiol Karnížovou nekonfrontovala s kritikou, které teď čelí. Nutno dodat, že i Karnížová zarytě mlčí a odmítá se k celé situaci vyjadřovat.