Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác

Rapper Tekashi 6ix9ine napadl dva producenty | foto: instagram.com

Rapper Tekashi 6ix9ine napadl dva hudební producenty. Nyní je vazbě a možná půjde do vězení

Další naprosto šílené chování rappera Tekashi 6ix9inea ho možná dostane za mříže. Tentokrát totiž zmlátil dva hudební producenty, kteří pracují s jeho přítelkyní a jednomu z nich zlomil čelist. K incidentu došlo v Dominikánské republice a rapper se následně pokusil ze země uprchnout soukromým tryskáčem. Nakonec byl ale policií převezený do vazby.
  12:18

Rapper Tekashi 6ix9ine, vlastním jménem Daniel Hernandez, je známý pro svou kontroverzi a také kvůli různým problémům, ke kterým nyní přibyl další. Tentokrát totiž nedokázal udržet nervy na uzdě a napadl dva hudební producenty, kteří spolupracují s jeho přítelkyní, rapperkou Yailin la Mas Viral. Hernandez s ní trávil čas v Dominikánské republice, odkud jednadvacetiletá rapperka pochází. Vydal se za ní do studia a když zjistil, že v něm není, z neznámých důvodem došlo k potyčce a Hernandez s kumpány následně zbil oba producenty přímo ve studiu. Poté se snažil uprchnout ze země svým soukromým tryskáčem.

Hernandez, sedmadvacetiletý rapper z USA, zaujal své fanoušky kontroverzí, chlubením se bohatstvím a také křiklavě barevnými outfity. I když je úspěšný, mnoho lidí se k němu otočilo zády, protože při výslechu udal některé bývalé členy gangu, mezi nimi také známé celebrity jako rapperku Cardi B. Hernandez se několikrát dostal do různých potyček a porušoval zákon. Kvůli tomu skončil za mřížemi a nyní to vypadá, že se do vězení možná vrátí.

Rapper si totiž velmi oblíbil Dominikánskou republiku, kde poznal svou přítelkyni Yailin la Mas Viral. Ta se měla nacházet v nahrávacím studiu, kde celý konflikt vznikl. Hernandez přijel do studia a chtěl ji vidět, ale ona na místě nebyla. Z neznámých důvodů se proto rozhodl napadnout dva přítomné producenty, nikdo ale zatím netuší proč. Je možné, že producenti Hernandezovi odmítli prozradit, kde se jeho přítelkyně nachází a ten je kvůli tomu zmlátil.

„Ve videu můžete vidět Tekashiho, který je spoutaný a převáděný policisty z auta do budovy. Celá situace se dá popsat jako naprostý chaos. Jakmile se objevil policejní vůz s rapperem, okamžitě byl obklopený fanoušky a novými členy policie, kteří si Tekashiho natáčeli z blízkosti,“ informoval o situaci web XXL. Hernandez je ve videu v opravdu velkém chaosu vláčený na policejní stanici s černou kuklou na hlavě. Když už byl bezpečně schovaný dovnitř, kuklu si sundal a působil naprosto bezstarostně.

Rapper se ale z celé situace nejspíš jen tak nevymluví. Dominikánská policie totiž očividně bere celou věc opravdu vážně. Hernandez byl totiž vzatý do vazby a následně zavřený v cele. Navíc se pokusil utéct před spravedlností ve svém soukromém tryskáči, to se mu ale nepovedlo. Aby toho nebylo málo, jeden z napadených producentů byl hospitalizovaný a bude muset podstoupit operaci, protože má zlomenou čelist.

Hernandez se nejspíš bude muset zodpovídat u soudu a oba napadení producenti na něj pravděpodobně podají žalobu. Je tedy možné, že rapper znovu skončí za mřížemi. Už v minulosti byl navíc odsouzený k trestu odnětí svobody, kvůli přepadení, ozbrojené loupeži a dalším zločinům, které spáchal v době, kdy byl členem gangu Nine Trey Gangster Bloods. Hernandezovi hrozilo 47 let natvrdo a nejspíš právě proto udal ostatní členy gangu, aby mu soud zmírnil trest.

Díky své výpovědi si měl nakonec odsedět pouze dva roky, ale poslední měsíce trestu trávil doma. Hernandez je totiž astmatik a v tu dobu v USA udeřila covidová pandemie. Rapperův právník přesvědčil soud, aby byl jeho klient propuštěný do domácího vězení a vzhledem k tomu, že astmatici mohou při nakažení koronavirem zemřít, soud s přesunem do domácího vězení souhlasil.

Hernandez ale řešil také jiné problémy. Byl například obviněný z toho, že zneužíval nezletilou dívku. Nedal si navíc pozor a video s ní zveřejnil na sociální sítě. Jindy zase naprosto bezdůvodně napadl svého fanouška, kterému bylo pouhých šestnáct let a začal ho škrtit. Je možné, že na základě těchto excesů z minulosti bude porota nekompromisní a rapper tak kvůli napadení dvou producentů znovu skončí ve vězení.