Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Red Face bude pokračovat | foto: instagram.com

I přes malý zájem bude Red Face pokračovat. Na podzim nebude chybět ani plácání přes zadek

I přes obrovskou kritiku a velmi malý zájem se vedení Red Face rozhodlo pokračovat v pořádání galavečerů. Velký zájem vyvolalo plácání přes zadek, na které se organizace pokusí nalákat co možná nejvíce diváků. Lidé na sociálních sítích i po prvním galavečeru organizaci označují za naprostý propadák.
  13:04

Vedení organizace Red Face se i přes nízký zájem rozhodlo uspořádat další galavečer. Na Instagramu se totiž objevil příspěvek, který potvrdil, že se lidé mohou těšit na další akci, která by měla být trochu odlišná od té první. Premiérový galavečer se konal 24. června, organizace ale nezahálí a už chystá pokračování. Toho by se zájemci měli dočkat už 9. září.

Otázkou ale je, zda se po prvním galavečeru najde dostatečné množství diváků, kteří budou ochotni za podívanou, kterou má Red Face zprostředkovat, zaplatit. Vedení má ale jeden nápad, který by jim měla pomoci zajistit sledovanost.

Po prvním galavečeru se totiž ukázalo, že největší zájem u diváků vyvolal zápas, ve kterém se dvě OnlyFans tvůrkyně plácaly přes zadek, takzvaný „booty slap“. Protože se ukázalo, že tento zvláštní druh show funguje, nebude chybět ani na druhém galavečeru. Na instagramovém profilu Red Face o tom informoval Robert Rosenberg, který sám zápasil na prvním galavečeru.

„Máme za sebou první booty slap neboli plácání po zadečku, kde byla Kafu a Petulka. Obletělo to celý svět, a pokud i vy chcete být vidět ve světě, nejenom Rusko, Amerika a tak dále, tak není problém přihlásit se do dalšího dílu, který bude 9. září. Doufám, že se vás to bude hodně týkat a přijde vás co nejvíc, protože máme velký zájem a budeme s tím pokračovat,“ oznámil Rosenberg na Instagramu Red Face.

Vedení organizace tak nejspíš stále doufá, že se jim podaří z Red Face udělat úspěšnou organizaci a že zájem o ni stále poroste. Doposud se jim ale příliš nedařilo. Po zrušení původního konceptu, kdy se zápasníci měli fackovat, se totiž lidé začali organizaci vysmívat.

Podle většiny se snaží kopírovat konkurenční organizaci Clash of the Stars, která je velmi úspěšná a její čísla neustále rostou. Red Face se ale stále tváří, jako by se všem dařilo a žádné problémy nebyly. Poloprázdná hala v UNYP aréně však dokazuje pravý opak. Vedení proto věří, že pokud se objeví plácání přes zadek i na druhém galavečeru, organizace bude mít i nadále alespoň nějakou sledovanost.

Na sociálních sítích má plácání přes zadek sledovanost opravdu velikou. Lidé si zápas Hamannové a Petulky oblíbili, tím ale celkové nadšení z organizace končí. Velmi ostře totiž kritizují způsob, jakým se Red Face prezentuje a v komentářích u videí z haly, se často poukazuje na fakt, že na místo dorazilo velmi málo lidí. „Tam je víc zápasníků než diváků. Totální propadák. Zase budeme za největší k*koty ve světě, děkujeme,“ vysmívají se organizaci lidé na TikToku.

Organizace ale očividně věří, že po několika dalších galavečerech se začnou objevovat i pochvalné komentáře a popularita Red Face bude stoupat. Zatím to tak ale nevypadá a proto velmi záleží, kdo se představí na druhém galavečeru a jak moc se bude lišit od toho prvního. Na druhém galavečeru se pravděpodobně znovu objeví influencer a bývalý pornoherec Tomáš Chlup, který na prvním galavečeru prohrál v zápase s Rosenbergem.

Na sociálních sítích se také už dříve objevila zpráva o tom, že druhý galavečer také přinese zápas fanoušků Sparty a Slavie, který se měl konat už na prvním galavečeru. Organizace však na poslední chvíli změnila některé zápasy, které byly oznámené a není proto jisté, zda se tohoto zápasu na druhém galavečeru opravdu dočkáme. Rosenberg se ale tentokrát nepředstaví jako zápasník, ale jako rozhodčí, který bude na všechno dohlížet.

Organizaci se ale povedla jedna věc. Plácání přes zadek se totiž dostalo do světa a video, ve kterém se navzájem plácají dvě OnlyFans tvůrkyně, sdílel instagramový profil FightingLab, který sleduje 796 tisíc lidí. Video vyvolalo mezi diváky velký zájem a nejspíš díky tomu přibylo organizaci zhruba 10 tisíc sledujících. Red Face tak nyní sleduje 32,4 tisíc lidí a kdo ví, třeba se po druhém galavečeru čísla opět zvýší.

Témata: Kafuu