Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Organizace Red Face má za sebou úvodní tiskovku | foto: youtube.com

Dvě milenky Karlose Vémoly v kleci, Kafuu a partner Shopaholic Adel. Red Face představil bojovníky

Organizace Red Face představila některé zápasníky, kteří se v prosinci objeví na třetím galavečeru. Všechny velmi zaujal Václav Kršek, který neustále přerušoval moderátory a házel věcmi. Můžeme se také těšit na zápas dvou bývalých milenek Karlose Vémoly, ty ale zatím neprozradily, v čem budou zápasit. Tajemno zůstává také kolem zápasu Kafuu.
  18:26

Úvodní tisková konference k třetímu galavečeru organizace Red Face byla doprovázená naprosto šílenými momenty. Někteří zápasníci přišli oblečení jako superhrdinové, jiní nevydrželi v klidu a neustále své soupeře napadali a vzduchem dokonce létaly skleničky s vodou. Vedení organizace už předem slibovalo, že se bude jednat o nejšílenější tiskovou konferenci všech dob. Přítomní diváci se velmi bavili a bizár, který někteří zápasníci předvedli, byl kolikrát opravdu na hraně. Nejvýraznějším zápasníkem byl Václav Kršek, který neustále přerušoval moderátory a mnoho zápasníků urážel. Ten na to ale později sám doplatil.

@antiyoutuber.cz Mezi Kunštárem a Králem Berouna to na tiskové konferenci Red Face bylo hodně vyostřené😄🤬 #antiyoutuber #antiyoutubercz #redface #kralberouna #petrkunstar ♬ původní zvuk - Antiyoutuber

Tisková konference se tentokrát konala v JK House v Praze. Na místě sice nebylo tolik influencerů jako při předchozích tiskových konferencích, ale show si tentokrát nenechal ujít například profesionální zápasník Václav Mikulášek. Místnost byla plná lidí a jako první se představili zápasníci, kteří byli vybraní při castingu, který organizace vyhlásila. Původně se mělo jednat o zápas dva vs. dva, ale nakonec se rozhodlo, že se dvojici zápasníků se postaví dokonce tři zápasníci. Podle jednoho z nich zápasník navíc vyrovná váhový rozdíl mezi nimi. Na tiskové konferenci se také objevili dva hokejisti, kteří se spolu střetli na ledu a začali se prát. Nyní si to chtějí rozdat v kleci a ukončit tak svůj spor jednou provždy.

Až do této chvíle byla celá konference v klidu. To se ale změnilo ve chvíli, kdy moderátor Michael Rakys pozval na scénu další skupinu zápasníku. První z nich totiž přišel v kostýmu Batmana a jeho soupeř byl převlečený za postavu Flashe. Tím to ale neskončilo, protože se objevil také snoubenec influencerky Shopaholic Adel Jan Kulas, který přišel v kostýmu Spidermana. Kulasův soupeř, kterého vedení Red Face také vybralo na základě castingu, přišel v dámském převleku Supermana. „Přišel jsem za Spidermana, abych všem dokázal, že pavoučí muž je ze všech nejlepší. A támhle té super d*vce pěkně natrhnu zadek a poletí z klece,“ řekl Kulas, který si očividně na svého soupeře věří a dokonce se na něj vrhl poté, co na něj chrstl vodu.

Přehlídka kostýmů ale nekončila, protože se objevila kulturistka Karolína Hrbková, která měla kostým Batwoman a její soupeř, muž, který je předělaný na ženu, přišel oblečený jako Superman. I když je pro spoustu lidí zápas muže a ženy naprosto šílený, je zajímavé, že většina lidí zastává názor, že Hrbková jednoznačně zvítězí. Mohli jsme vidět videa z tréninků Hrbkové i jejího soupeře/soupeřky, který si říká Naomi. Hrbková se očividně v bojových sportech našla ale Naomi příliš ne. Dvojici Hrbková a Naomi u stolu doplnily také dvě OnlyFans tvůrkyně a jednou z nich byla velmi kontroverzní tvůrkyně Irena, která pochází z Ukrajiny. Obě slečny budou zápasit v plácání přes zadek v takzvaném Booty slapu. Ve stejné disciplíně se na předchozím galavečeru osvědčila také bývalá milenka zápasníka Karla Vémoly Lulu.

A právě Lulu se předvede také na nadcházejícím galavečeru. Objevila se totiž na tiskové konferenci a její soupeřkou má být další údajná milenka Vémoly Denisa Ayverdy. „Jde o Karlose Vémolu. My jsme s ním obě ve stejnou dobu randily, což já jsem nevěděla, že má i někoho jiného, kromě Lely. Zdravím Karlose a Lelu,“ vtipkovala Lulu. Obě ženy se prý utkají v něčem speciálním, co zatím ale nechtějí prozradit. „Bude to něco víc sexy, takže se máte na co těšit,“ řekla Lulu. Spolu s bývalými milenkami Vémoly se divákům představila také influencerka Kafuu. Ani ta ale nechtěla prozradit, s kým bude zápasit, podle vedení organizace to ale prý bude speciální.

Trojice žen naprosto rozpálila jednoho ze zápasníků Václava Krška. Ten na ně celou dobu pokřikoval různé humorné narážky a dokonce chtěl porovnat jejich prsa. Celou dobu měl přitom za sebou svou ženu, která z jeho chování nebyla příliš nadšená. Kršek totiž pokřikoval také na ostatní zápasníky, které urážel a vyzýval na zápas. Když si ho moderátor Rakys pozval k sobě, Kršek byl ve svém živlu. Jeho soupeř, který si říká Tong Po, se nikdy příliš netajil tím, že je mu Kršek proti srsti. Právě proto se rozhodl, že Krška vyprovokuje a hodil po něm kus dortu, kterým ho zasáhl a ušpinil mu jeho vestu. „Já ho tam zničím hned v prvním kole. Běž do p*či,“ křičel na Tong Poa Kršek a hodil po něm plastovou skleničku.

To stejné se pokusil udělat o chvíli později, ale místo svého soupeře zasáhl do hlavy Rakyse, kterému se to ani trochu nelíbilo. Když šla dvojice zápasníků na staredown, vrhli se na sebe a musela je od sebe odtrhnout ochranka. Kršek na Tong Poa plivl a to už bylo moc také na přítomného youtubera Jakuba Smreka alias Freescoota, který se na Krška rozeběhl, chytil ho za vestu a křičel na něj, aby se uklidnil. Ten byl ale i nadále vytočený a začal se se Smrekem hádat. Kršek byl dosud asi nejzajímavějším zápasníkem, kterého organizace Red Face představila a mnoho lidí si ho ihned zamilovalo. Otázkou ale je, zda si v kleci dokáže se svým soupeřem poradit tak jednoduše, jak sám sebevědomě tvrdí. To se dozvíme už 9. prosince, kdy se bude konat třetí galavečer organizace Red Face, který opět zavítá do pražské UNYP Areny.