Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Petr Diviš, majitel organizace RedFace | foto: Instagram

Promotér Diviš exkluzivně o Red Face: Za Hulka jsme dali přes milion, chceme expandovat do světa

Majitel a promotér organizace Red Face promluvil o zákulisních věcech. V rozhovoru pro Antiyoutuber.cz přiznal, že za Íránského Hulka zaplatil přes milion korun. Zároveň také prozradil, že by rád do své organizace získal také některé legendy z UFC, největší bojové organizace na světě. Jeho cílem je, aby se z Red Face stala světově známá organizace.
  19:00

Organizace Red Face je pod neustálou palbou kritiky a to i navzdory tomu, že se vedení snaží zajistit kromě bizarních i kvalitní zápasníky. Velmi za to může také tempo, které nastavily konkurenční organizace Oktagon, Clash of the Stars nebo RFA. V zákulisí Red Face se ale neustále odehrává spousta práce, kterou mnozí diváci nevidí. Majitel organizace Petr Diviš nastínil možné plány a budoucnost organizace. Zároveň také promluvil o jednom z největších tahounů celé organizace, o Íránském Hulkovi. Kritika, se kterou se organizace musí potýkat už od svých počátků, je prý pro Diviše důležitá.

Podle Diviše kritika zkrátka a dobře bude u každého projektu. On sám je prý za ni rád, protože se díky tomu může pracovat na věcech, které divákům nesedí. Podle Diviše už má ale kritika postupně opadat. Samozřejmě, u bizarních zápasů je to pochopitelné stejně tak, jako u nově oznámeného zápasu Ukrajinců a Romů. Diviš ale ve skutečnosti nebyl tím, kdo přišel s nápadem uskutečnit takový zápas.

„My jsme byli oslovení oběma komunitami, že by si to chtěly tímto způsobem vyříkat. Komunity se domluvily takto, aby se místo toho nescházely někde mimo ring, kde by se spolu rvaly. Zápas má být v duchu fair play. Chvíli jsme váhali, jestli do toho máme jít, ale poté jsme si řekli, že pokud to má pomoci, bránit se tomu nebudeme,“ vysvětlil Diviš pro Antiyoutuber.cz. Obě komunity si prý zvolily své zástupce a vedení organizace už pouze čeká na fotky, které by mohlo zveřejnit.

Velký ohlas vyvolala také informace, že se na druhém galavečeru objeví Sajad Gharibi alias Íránský Hulk. Muž velkého vzrůstu, kterého na Instagramu sleduje přes 900 tisíc lidí, totiž přivedl mnoho svých sledujících do organizace. I když sice nepřijedou do Prahy, aby Gharibiho zápas viděli naživo, určitě si koupí PPV, protože si nebudou chtít nechat jeho zápas ujít. Gharibi ale nakonec bude zápasit až na třetím galavečeru. 9. září, kdy se koná druhý galavečer, se pouze přijede představit fanouškům organizace.

Gharibi měl zápasit se slavným Martinem Fordem, a i když k zápasu nakonec nedošlo, bylo jasné, že jeho cena nebude nízká. „Za Hulka jsme zaplatili hodně. Přesnou částku samozřejmě nesdělím, ale jedná se o více než milion korun,“ prozradil Diviš. Hulk ale nemá být jediným esem, které má za úkol organizaci oživit.

Diviš se totiž zmínil, že jednají s bývalými hvězdami největší bojové organizace na světě UFC. Zatím sice nechce prozradit jména těch, se kterými jedná, ale rozhodně se prý máme na co těšit. „Do naší organizace chci dostat ty nejlepší zápasníky. Jde mi hlavně o to, aby se naši diváci měli na co dívat,“ vysvětlil Diviš s tím, že by mnoho lidí mohlo stát o zážitek vidět bývalé hvězdy UFC zápasit na vlastní oči.

Cílem organizace je prý prorazit do světa. Díky plácání dvou slečen přes zadek, takzvanému „booty slapu“, se už o organizaci ve světě ví. Video, kde se dívky plácají přes zadek, totiž obletělo celý svět a nebude proto chybět ani na druhém galavečeru. Nedílnou součástí organizace jsou ale také bizarní zápasy, o které se tentokrát postará Petr Kunštár a tikoker Marek Podnikatel.

Na druhém galavečeru se také bude konat charitativní zápas mezi bývalým mistrem světa ve weltrové váze Lukášem Konečným a vítězem druhé řady reality show Love Island Kryštofem Novákem. Výtěžek má jít na pomoc malému chlapečkovi Michalovi Novákovi, který zápasí s mnoho diagnózami a musí být neustále připojený na kyslík.

Dlouho se také spekulovalo o tom, zda se v organizaci objeví profesionální MMA zápasník Gábor Boráros, který má zároveň stopku v konkurenční organizaci Oktagon, kvůli podezření ze zmanipulování výsledku svého zápasu. Boráros se ale nakonec na druhém galavečeru neobjeví. Patrik Jevický totiž bude zápasit s Rolandem Čambalem, který také zápasil v Oktagonu.

Lidé jsou velmi zvědaví, jak se druhý galavečer povede. První galavečer totiž zaznamenal žalostně nízkou návštěvnost a nyní tedy záleží na tom, jak vedení naloží se svou druhou šancí. Diviš ale věří, že se druhý galavečer povede a organizace bude růst. Pokud se mu podaří sehnat některá slavná jména z UFC, pozornost diváků to opravdu může zvýšit. Uvidíme tedy, jak druhý galavečer dopadne a jaké zápasníky se vedení podaří sehnat na plánovaný třetí galavečer.