Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Íránský Hulk se stal novou posilou Red Face | foto: instagram.com

Red Face se snaží oživit druhý galavečer a povolává íránského Hulka. Chybět nebude ani Kunštár

Žalostně malou sledovanost, kterou měla úvodní tisková konference k druhému galavečeru organizace Red Face, mají opět zachránit přidané zápasy. V organizaci se představí „íránský Hulk“ kterého sleduje přes 900 tisíc lidí a organizaci to může velmi prospět. Přestavený byl také zápas Petra Kunštára a Marka Podnikatele. Kritiky se ale organizace stále nemůže zbavit.
  10:00

Organizace Red Face si ani po oznámení zápasnické karty druhého galavečeru nezískala příliš mnoho nových příznivců. I když opět nebude chybět plácání dvou žen přes zadek, takzvaný „Booty slap“, úvodní tisková konference ke druhému galavečeru nevzbudila nijak zvlášť velký zájem. To si nejspíš uvědomilo také vedení organizace, které se opět rozhodlo přidat další zápasy. Tentokrát se ale zdá, že se opravdu trefilo do černého. Vedení se totiž podařilo domluvit zápas, který může výrazně zvýšit sledovanost organizace a zároveň také zajistit nárůst počtu sledujících. V Red Face se totiž objeví známý Sajad Gharibi, kterému se také říká „íránský Hulk“.

Zpráva o tom, že se v organizaci představí jednatřicetiletý Gharibi, vyvolala mezi fanoušky Red Face velký zájem. Organizace se dokonce po dlouhé době dočkala i několika pochvalných komentářů. Gharibi totiž opravdu vypadá hrozivě a i když nepatří mezi kulturisty, kteří mají vypracované svalstvo, z objemu jeho tělesné hmoty jde strach. Po odhalení jeho účasti v organizaci se někteří lidé ptají, zda se nejedná pouze o vtip. „Prosím, ať je to real, na toto bych si PPV opravdu koupil. Jenom lituji toho, kdo proti němu půjde,“ okomentoval příspěvek, kde se odtajnilo další jméno galavečeru, jeden z uživatelů na Instagramu. Jméno Gharibiova soupeře ale zatím nikdo nezná.

Je jasné, že zápasit tak obrovského člověka, jakým Gharibi rozhodně je, by chtělo vidět hodně lidí. Někteří ale vůbec neví o tom, že Gharibi už v minulosti zápasil. Postavil se totiž do boxerského ringu a předvedl velice špatný výkon. Svému soupeři neustále utíkal a nepůsobil ani trochu nebezpečně. Navíc se měl v minulosti utkat s hercem a kulturistou Martinem Fordem, nakonec ale ze zápasu vycouval. Nikdo sice s přesností nevěděl, proč se Gharibi na poslední chvíli rozhodl zápas zrušit, vše ale nasvědčovalo tomu, že se svého soupeře zalekl. Nyní však dostane příležitost ukázat se v dobrém světle a tou příležitostí má být jeho účast v Red Face.

Pro organizaci může být ale přítomnost Gharibiho dobrá nejen pro zajistění pozornosti českých diváků, ale také pro zviditelnění se v zahraničí. Íránského kulturistu navíc na Instagramu sleduje přes 935 tisíc lidí a někteří jeho sledující se už dokonce přesunují na profil Red Face, aby svého oblíbence podpořili. Gharibi má také velké dosahy na sociálních sítích a díky tomu může organizaci rapidně narůst počet sledujících.

Navzdory tomu, že je výběr Gharibiho rozhodně skvělý tah ze strany Red Face, kritika, která se na organizace valí už od počátku úvodní tiskové konference k prvnímu galavečeru, ani trochu neopadá. Naopak, pro většinu lidí je také výběr íránského kulturisty naprosto směšný. „Je to jen do*raná nula a patří přesně do takových s*aček, jako je Red Face a Clash of the Stars,“ kritizuje organizaci jeden z uživatelů na Instagramu.

Další nově oznámenou posilou týmu Red Face, která by mohla zajistit vyšší sledovanost, bude Petr Kunštár. Ten je známý díky různým kontroverzním videím, které kolují po sociálních sítích a také svým rapperským výstupem ve skladbě „Zabiják“, ve které se objevil také rapper Rakys, nový spolumajitel organizace. Kunštár bude zápasit s tiktokerem který si říká „Marek Podnikatel“. Ten rovněž na sociální sítě přidává kontroverzní videa a neustále někoho vyzývá na zápas.

Nakonec se mu postaví právě Kunštár, který je na svého soupeře opravdu nažhavený. Oba se totiž sešli v rozhovoru, který vedl Rakys a po celou dobu to mezi oběma zápasníky neuvěřitelně vřelo. Marek Podnikatel už to nevydržel a Kunštára udeřil do obličeje a poté se strhla potyčka. Podle lidí se jedná o skvělé promo k druhému galavečeru a někteří lidé si právě tento zápas rozhodně nechtějí nechat ujít.

Ani tento výběr zápasníků se ale nevyhnul ostré kritice, kterou uživatelé na sociálních sítích ani trochu nešetří. „Co je to za úpadek společnosti, že takovýhle košťata, smažky a dementi mají více pozornosti než kdejaký profesionální sportovec. Hoši zabalte to. Radím vám skončit a už se více nezadlužovat než toho budete litovat,“ kritizují lidé organizaci na Instagramu.

Organizaci se sice zvýšil počet sledujících na Instagramu, úvodní tiskovou konferenci k druhému galavečeru ale vidělo žalostně málo lidí. Na YouTube má totiž zatím pouze 7,5 tisíc zhlédnutí, což je opravdu málo. Na základě těchto údajů a také faktu, že první galavečer měl opravdu nízkou návštěvnost, si spousta lidí myslí, že organizace nemůže pokračovat dlouho. Vedení je ale opačného názoru a věří, že bude i nadále růst.