Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Tadeáš Kuběnka potvrdil svou účast v Red Face. Chce zfackovat svého „klona“ | foto: Antiyoutuber.cz

Clash of the Stars nebo Red Face? Fackovaná Kuběnky a Holomka je v ohrožení

Zápas Tadeáše Kuběnky a Daniela Holomka ve fackované je v ohrožení. Holomek dostal lepší nabídku od Clash of the Stars a vyzval svého soka do klece, aby se utkali o titul divy. Kuběnka však do jiné organizace než Red Face jít zápasit nechce.
  19:31

Zápas v Red Face nebo v Clash of the Stars? Mnoho influencerů se rozhoduje, do které z organizací by teoreticky chtěli jít zápasit a někteří z nich navíc z určitých důvodů účast v jedné z nich odmítají. Zdálo se, že Tadeáš Kuběnka a Daniel Holomek mají o zápase v Red Face jasno. Teď se však Holomek fackovat už nechce a radši by šel s Kuběnkou do klece.

Svou účast v Red Face potvrdil Kuběnka v polovině března. Na zápas ve fackované vyzval Holomka, kterého tituluje jako svého klona. O jejich zápase se spekulovalo dlouho i kvůli tomu, že má dvojice spolu dlouhodobé spory. Fanoušci se zápasu nemohli dočkat a spekulovali, kdo vyhraje.

„Zdravím vás, já jsem ta lepší verze Tadeáše Kuběnky,“ začíná své nové video na TikToku Holomek. „Pojď do Clashe, ukaž, kámo, co je v tobě. I kdyby to měla být polštářová bitva nebo cokoli jiného,“ pokračuje. Po Kuběnkovi chce, aby si šli porovnat síly, tak jak to má být. Prý až po zápase v Clash of the Stars budou moct určit, kdo z nich dvou je diva, což je označení, které používá Kuběnka.

@tadeas dont be shy a pojď do @Clash of the Stars | Backup �� #foryou #COTS #daaanek #tadeaskubenka

29. března 2023 v 17:55, příspěvek archivován: 29. března 2023 v 17:55

Důvod, proč zápas v Red Face Holomek nechce, je však jednoduchý. Prý od Clash of the Stars dostal lepší nabídku. „Navíc je to známější organizace s dobrým jménem. Myslím si, že je pro mě Clash lepší celkově,“ popsal Holomek pro redakci antiyoutuber.cz.

Holomek také doufá, že Kuběnka jeho výzvu přijme. To se však pravděpodobně nestane. Už v minulosti se nechal slyšet, že by do klece jít nechtěl, což teď i potvrdil. „Nevím vůbec, jak to teď vypadá, ale něco vymýšlí s Clashem. Já tam teda ale určitě nepůjdu,“ popsal redakci Kuběnka. Podle informací redakce stejný názor potvrdil i organizátorům Clash of the Stars.

Jak to bude se zápasem Kuběnky a Holomka je tak otázkou. Pod hlavičkou které organizace se zápas odehraje, a jestli vůbec proti sobě kontroverzní influenceři nastoupí, není jasné. Je totiž pravděpodobné, že ani jeden z nich však od svého stanoviska neustoupí.