Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Tadeáš Kuběnka potvrdil svou účast v Red Face. Chce zfackovat svého „klona“ | foto: Antiyoutuber.cz

Kuběnka potvrdil účast v Red Face. Fackovat chce svého klona, Feureislová své sledující

Red Face nepřestává překvapovat novými zápasníky ve fackované. Svou účast potvrdil influencer Tadeáš Kuběnka. Na zápas vyzval Daniela Holomka, kterého označuje svým klonem. Zápas se bude jmenovat Dvojitý zásah. Eva Feureislová o soupeřce zatím však jasno nemá a proto vyzvala všechny své ženské sledující, aby se hlásily. S produkcí organizace svou soupeřku vybere.
  15:35

První galavečer Red Face se bude konat něco málo přes měsíc. Své zápasníky už organizace představila, i přes to se k nim přidávají noví. Premiérový galavečer ve fackované nabídne hned několik kontroverzních zápasů. Po dlouhých spekulacích fanoušků svou účast potvrdil i Tadeáš Kuběnka. Eva Feuereislová pořád shání soupeřku.

Kontroverzní influencer nechal své sledující na potvrzení své účasti čekat. Už na konci února tvrdil, že by se chtěl Red Face zúčastnit. Podle organizátorů byli v kontaktu, bližší informace však neposkytli. Kuběnka následně ve středu sdílel na svém Instagramu komunikaci ve které se domlouval na čase schůzky s Jakubem Smrekem alias Freescootem, který je promotérem organizace Red Face.

Zápas s klonem

Schůzka se měla konat v pátek a Kuběnka odpoledne přidal na svůj Instagram fotku, na které sedí vedle Feuereislové s logem Red Face za zády a oba v ruce drží papíry. Následovalo video, ve kterém se podepisuje jako bojovník ve smlouvě s organizací. Svou účast redakci antiyoutuber.cz potvrdil.

Už delší dobu spekuloval, zda se utká se svým nepřítelem Danielem Holomkem, kterého dlouhodobě označuje jako svého klona. Holomek na dotaz redakce už dříve reagoval, že by výzvu Kuběnky na zápas ve fackované přijal a na zápas už se prý těší. Kuběnka zároveň po oznámení účasti redakci potvrdil, že ho na zápas vyzve. Podle Smreka by se dvojice měla utkat už na dubnovém galavečeru.

Organizace později jejich zápas potvrdila. „Tadeáš Kuběnka se jde prát, protože Red Face na to má peníze. Můj úžasný klon Daniel Holomek se se mnou furt chce prát a chce, ať mu rozbiju tu jeho prohnilou držku, tak já mu teda vyhovím,“ popsal Kuběnka na oficiálním Instagramu organizace. Zápas by se měl jmenovat Dvojitý zásah. Co to znamená je však otázkou.

U Kuběnky je tedy zřejmě jasné, s kým se ve fackované utká, Feuereislová však stále soupeřku hledá. Měla se utkat s herečkou z filmů pro dospělé Nikolou Lauberovou, která však svou účast nakonec zrušila. Feuereislová, která samu sebe označuje jako plastic queen, tak na tiskové konferenci organizace vyzvala na zápas Nelu Slovákovou.

Zdá se, že Slováková zápas nepřijala a tak Feuereislová musí hledat dál. Teď se rozhodla vyzvat všechny své ženské sledující. Prý se mají přihlásit na instagramovém profilu Red Face a ona s produkcí organizace svou soupeřku následně vybere. První galavečer se bude konat už 22. dubna v pražské hale O2 Universum.