Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Red Face odhalilo nové zápasy | foto: instagram.com

Policista versus chuligán, žena ze Survivoru. Red Face odhaluje, co bude dál

Kritizovaná organizace Red Face bude mít pokračování. Postupně se odhalují zápasy a některé jsou opravdu překvapivé. Žaneta Skružná ze Survivoru potvrdila svou účast a odcestovala trénovat do Thajska za Lucií Pudilovou, kvůli tomu ale přichází o fanoušky. V plánu je práý dokonce i zápas pražského policisty a brněnského fotbalového chuligána. Organizaci ale stále chodí kritické zprávy.
  13:00

Vedení organizace Red Face se rozhodlo uspořádat druhý galavečer a to i navzdory tomu, že o první nebyl příliš velký zájem. Organizátoři tak potřebují, aby druhý zápasnický večer měl kvalitnější kartu, než ten první.

Už předem bylo oznámeno, že ani tentokrát nebude chybět plácání přes zadek, o které byl veliký zájem. To ale rozhodně nestačí k tomu, aby se zvýšil zájem o celý turnaj a vedení proto odhalilo i některé další plánované zápasy. Jedním z nich bude zápas účastnice reality show Survivor Žanety Skružné, dalším lákadlem má být také zápas pražského policisty a brněnského fotbalového chuligána.

S Red Face už Žaneta Skružná spolupracovala, dělala rozhovory se zápasníky a diváky, nyní ji však čeká něco zcela odlišného. Skružné totiž organizátoři nabídli zápas v MMA a ona se rozhodla nabídku přijmout. Její příprava na zápas ale bude zcela odlišná od příprav, které jsme v organizaci mohli vidět dříve. Skružná totiž nemá s bojovými sporty naprosto žádnou zkušenost a rozhodla se proto vyrazit trénovat thajský box kam jinam, než přímo do Thajska.

Zajímavé je, že Skružnou si vzala pod svá křídla MMA zápasnice Lucie Pudilová, která aktuálně zápasí v největší organizaci bojových sportů UFC. Také Pudilová si měla odbýt jeden zápas v Red Face, kde měla zápasit v grapplingu. Nakonec však ze zápasu odstoupila kvůli poraněnému kotníku, sympatie k organizaci ale neztratila. Skružná se tak mohla vydat na kemp a trénovat po boku elitní zápasnice.

Skružná začala přidávat videa z Thajska a je vidět, že přípravu na svůj vůbec první zápas bere vážně. Ve velmi těžkých podmínkách dře a stará se o ni nejen Pudilová, ale také místní zápasníci. Skružná si ale také užívá krásu thajské přírody. Podle videí, která neustále přidává na sociální sítě, se v době volna s Pudilovou vydává na obchůzky po městě a zkouší také místní kuchyni.

Ačkoliv má z nové životní výzvy Skružná evidentně velikou radost, její fanoušci se k ní, kvůli rozhodnutí zapojit se do zápasení v Red Face, obracejí zády. „Fandil jsem ti a měl jsem tě rád, ale tím, že jdeš do této absolutně shit organizace, jsi u mě klesla na nejnižší dno. Fuj,“ komentuje video, ve kterým Skružná oznamuje zápas v Red Face, nyní pravděpodobně už bývalý fanoušek.

Organizace však očividně nelení a snaží se nalákat diváky také na jiné zápasy. Spoustu milovníků bojových sportů po celém světě totiž baví nejen samotné zápasy, ale také trashtalk před nimi. Vedení tak muselo sehnat dvojici, mezi kterou to opravdu vře. A to se také povedlo. Na instagramovém profilu Red Face se totiž začala objevovat videa dvou mužů, kteří si mezi sebou vyměňují názory. Jedná se o pražského policistu Petra Pastýříka a brněnského fotbalového chuligána, který si říká „Ultra K*nda“.

Podle slov obou zápasníků to zatím vypadá, že tentokrát se vedení opravdu trefilo do černého. Oba totiž vypadají velmi natěšeně a pravděpodobně předvedou také dobrý zápas. Zápasu se začalo přezdívat „Souboj dobra a zla“. „Já budu hájit to dobro a opět vychováme z jednoho člověka slušného kluka, který bude chodit na fotbal už jenom koukat, fandit a jíst párky,“ vzkázal divákům Pastýřík.

Oba zápasníci jsou mohutní a mezi oběma je také spousta zlé krve. Jedná se tedy o opravdu osobní zápas, který jistě splní své očekávání. Problémem organizace ale i nadále zůstává jediné a sice jak získat nové fanoušky. Oba zápasníky totiž nesleduje ani tisíc lidí a v podstatě nejsou vůbec známí. Vedení tak bude muset nejspíš sehnat do chystající zápasnické karty také několik influencerů. Spousta jich ale stále vidí větší budoucnost v konkurenční organizaci Clash of the Stars a to je pro Red Face velkým ztížením celé situace.