Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Pavel Novotný a sexy hostesky | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Na Red Face se nikdo fackovat nebude. Prý kvůli zákonům, spekuluje se však o penězích

Novotný s Godlou, Freescoot s ex od Agáty Hanychové, Eva Feuereislová alias plastová královna proti další ženě. I tak měly vypadat dvojice na historicky prvním českém galavečeru fackování. Jenže organizace Red Face, která za akcí stojí, má teď problémy. V cestě fackování prý stojí česká legislativa. Podle zákulisních zdrojů jde spíš o finance.
  15:04

Měl to být první velký galavečer fackované v Česku. Jenže po problémech, kdy se akce, za kterou stojí mimo jiné i influencer Freescoot, musela odložit, přichází další rána. Žádné fackování nebude.

„Fackovaná i přes naše úsilí, nebyla definovaná zákonem č.115/2001 Sb., o podpoře sportu, ve znění pozdějších předpisů, jako sport. Fackovaná se nemůže prezentovat jako show, jelikož bychom tím porušovali zákonná nařízení,“ píšou organizátoři v tiskové zprávě.

Fackovaná i přes naše úsilí nebyla definována jako sport a vzhledem k charakteru činnosti se nemůže prezentovat jako show. Z toho důvodu budeme transformovat zápasy RedFace ve fackované do atraktivní disciplín jako MMA, box atd, které splňují zákonná nařízení. Brzy Vám odhalíme podobu finálního prvního galavečera a oznámíme oficiální termín!

#redface #showmustgoon #nicnasnezastavi #mma #box #newchallenge

24. dubna 2023 v 14:08, příspěvek archivován: 24. dubna 2023 v 15:17

„Abychom dosáhli všem nařízení státem a zároveň doručili našim fanouškům show, kterou jsme jim slíbili, budeme transformovat zápasy Red Face ve fackované do atraktivní show splňujících a zákonem nařízených disciplín jako jsou MMA, box atd. Brzy odhalíme první finální galavečer, na který se můžete těšit a zároveň oznámíme oficiální termín akce,“ dodávají.

Vypadá to tedy, že fackované například Pavla Novotného se Zdeňkem Godlou se jen tak nedočkáme. Organizátoři Red Face už opakovaně jako důvody dávají českou legislativu. V zákulisí se však dle informací redakce Antiyoutuber.cz spekuluje o tom, že jsou za vším spíše finanční problémy.

Jak bude finální večer vypadat a zda se na něm utkají dvojice, které se měly na pódiu zfackovat, tak zatím není jasné. Mělo přitom jít o v Česku poměrně unikátní večer. Kromě postav známých z internetu a showbyznysu se měli fackovat i lidé „z ulice“, kteří se vzájemně neznali.

Zítra přineseme podrobnosti o tom, jak je to s českou legislativou a fackováním a co na to influenceři, kteří si měli v pražském O2 Universu nafackovat.