Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Bojovník z Clashe Rendys by si dal rád odvetný zápas se Žralokem. V hledáčku má ale i jiného tiktokera

Zápasník z minulého galavečera Clashe Rendys se na premiéře dokumentárního filmu Karlo redakci Antiyoutuber.cz svěřil, že by si přál odvetu proti Žralokovi. V jejich prvním zápase prohrál na drsné KO, které ho ve snech straší jistě dodnes. Do klece by se však prý také rád postavil s tiktokerem Janem Rybkou.
  15:00

Zápasník z Clash of the Stars a dobrý přítel Karlose Vémoly Rendys svoji prohru proti Žralokovi z hlavy jistě nepustil. Na slavnostní premiéře filmu Karlos se v rozhovoru pro Antiyoutuber.cz svěřil, že by si s ním přál jít do odvetného zápasu. Jedno po druhém, nejdříve si to chce rozdat s méně známým tiktokerem Janem Rybkou, který se nyní v organizaci postaví svému kolegovi z platformy říkající si Král Pablo.

Jakožto svěřenec Vémoly na premiéře jeho nové dokumentárního filmu, který nese název Karlos, nemohl chybět. Prý se na něj velice těšil. Stejně jako mnoho dalších návštěvníků byl prý nejvíce natěšený na nahlédnutí do historie Vémoly, kdy dělal vyhazovače v klubu. „Těším se na to všechno. Těším se na to, když jsem ho ještě neznal,“ říká Rendys pro redakci Antiyoutuber.cz.

Lehce popsal i tvrdost tréninků s Vémolou. Normální člověk si podle něj nedokáže představit, jak náročné jsou. Na každém tréninku jde prý za hranice svých možností. Když na něj však začne křičet Vémola, nemá na výběr a musí to překonat, což se mu také daří.