Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Pubické ochlupení, tetování a kalhotky. Tatér svou práci na sítích prezentuje bizarním způsobem

Český tatér Robin Veselý je nyní na sociálních sítích středem často vyostřených debat. Na svém TikToku zveřejnil video, ve kterém ukazuje svoji práci. Jenže to dělá poměrně nevšedně. Ukazuje kromě tetování i spodní prádlo a ochlupení jeho zákaznic. Není to jeho první kontroverze, v minulosti byl hlavní tváří jedné kontroverzní reklamy.
  12:25

Na sociálních sítích nepůsobí jen známí influenceři, ale i různé firmy či lidé, kteří se snaží propagovat svůj byznys. Ve videích tak často ukazují své produkty či služby. Právě to dělá tatér Robin Veselý. Na TikToku a Instagramu zveřejňuje především to, co vytetoval svým zákazníkům. Často se jedná o krásné slečny, které jsou ve videích téměř vždy jen ve spodním prádle. Nedávno zveřejnil video, ve kterém několika slečnám udělal tetování kousek od jejich intimních partií. Tyto záběry vyvolaly na sítích velké pozdvižení a ostré debaty. Někteří lidé kritizují pubické ochlupení jeho zákaznic.

„Taky bizárek. Bobřík a kalhotky za deset korun,“ je příspěvek jednoho muže na platformě X (dříve Twitter), který kauzu odstartoval. Přidal k němu také snímek z videa Veselého, který se zaměřuje na tetování jedné slečny. Jde o vytetovaná srdíčka kousek od jejího přirození. „Kde je ten bobřík kámo? Tohle jsou chloupky tak den, dva po oholení. Myslíš, že máme čas se holit každý den?“ reaguje na příspěvek jedna slečna. Nejen ji, ale i mnoho dalších lidí již zmíněný komentář pohoršil. „Jestli tento blbeček píchá jenom, když je holka čerstvé oholená, tak to znamená, že to asi nebude moc často,“ reaguje jiný muž.

Konkrétní komentář se začal šíři velice rychle. Mnoho dalších lidí ho začalo sdílet se svými komentáři, čímž vyvolali další debaty. „Jak říct, že borec viděl ženy jen v Pornhubu bez toho, aby to řekl,“ komentuje další z lidí na X. „Mně se občas zdá, že někteří muži už jsou buď úplně popletení z porna, nebo mají pedofilní sklony. Nicméně já už ve svém životě dvakrát narazila na ty, kteří si vysloveně žádali neholit. Čemuž jsem nevyhověla,“ píše jiná slečna. Dokonce i samotný autor původního komentáře se do diskuzí lehce zapojil. „Podle neupravených špinavých rukou soudím, že slečna bude pěkná špína,“ reaguje na jeden z komentářů na jeho výrok.

Není to poprvé, kdy je Veselý středem nějaké kauzy. V minulém roce se stal hlavní tváří reklamy od sportovní značky Aktin. Ta se na svých profilech snaží sledující edukovat o zdravém životním stylu a propagovat své produkty. „Když jí dáváš do kafe kreatin, aby jí narostl,“ psalo se v jednom z jejich videí, kde nakonec přidali emoji broskve, která se často používá jako symbol pro lidské pozadí. Reakce na video od lidí byly spíše negativní. „Myslel jsem, že sypat někomu něco potají do pití bylo cool asi tak nikdy. A používat to v reklamě nikdy nikdy,“ napsal jeden muž na X. Podle marketingového ředitele Aktinu Josefa Buryana šlo pouze o vtip a on sám na něm neviděl nic špatného.

Veselý nedávno na svůj TikTok sdílel video, ve kterém krátce vysvětlil jednu scénu z jeho práce. „Když se klientka po kérce zeptá, jestli se s tebou může vyfotit trošku jinak,“ píše ve videu a ukazuje fotku, na které mu slečna jen ve spodním prádle sedí na noze. „Já na téhle věci akorát nechápu, proč by si bral někdo na kérku tohle prádlo,“ sdílí snímek z videa jedna slečna na X a komentuje ho. „Já mám reálně teorii, že ty borky s ním pak kvůli kérce š*kají. Jinak mi to nedává smysl,“ komentuje příspěvek jiná. Dalším lidem přijde na videu humorné také to, že tetování od Veselého je na slečně téměř neviditelné. Mělo jít zřejmě jen o malé pravděpodobně zhruba centimetrové černé srdíčko.