Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Zazvonil zvonec a lásce z Růže je konec. Radko a Stanka se rozešli a lidé mají jasno, jí jde o slávu, on je gay

Ostře sledovaná slovenská reality show Růža pre nevestu skončila teprve ve čtvtek, respektive v pátek velkým finále. V něm bojovaly poslední dvě adeptky o srdce ženicha Radka Urbanyaka. Prsten a srdce Radka si nakonec odnesla Stanka Lučková. Jejich vztah však netrval dlouho... Po návratu do každodenního života přišel rychlý rozchod.
  10:13

Přestože show „Růže pro nevěstu“ skončila na televizních obrazovkách a na platformě Voyo teprve minulý týden, od natáčení už uběhlo nějaký čas. V poslední epizodě se Radko rozhodl definitivně a z osmnácti krásných žen si vybral tu, ke které ho táhlo srdce nejvíce - k Stanke.

I přes vzájemné sympatie a Stanky zisk vytouženého prstenu je jejich láska u konce. Show se dotočila už v únoru, říct veřejně, jak to mezi sebou mají, mohli oba až po odvysílání posledního dílu. A potvrdilo se to, o čem fanoušci spekulovali už dlouho. I kvůli tomu, že Stanka přidávala na své sociální sítě příspěvky ze Slovenska, Radko přitom svůj život žije v Norsku.

Oba se rozhodli otevřeně promluvit a nastavit věci na pravou míru. „Myslím, že diváci mohli vidět, že od začátku jsem měl k Stanke nejsilnější pouto. Ve finále jsem se řídil svým srdcem a upřímně jsem věřil, že to mezi námi může fungovat. Bohužel musím konstatovat, že se nám nepodařilo vztah dále rozvíjet a nejsme spolu. Přesto své účasti na show nelituji a věřím, že je možné v takové show najít spřízněnou duši,“ sdělil televizní ženich Radko slovenské televizi Markíza.

„Když jsme šli do show, netušili jsme, kdo tam na nás bude čekat. První setkání s Radkem bylo pro mě velmi emotivní, což bylo vidět i v první epizodě. Čas, který jsme měli jen pro sebe, byl ve show omezený, ale chtěla jsem Radka poznávat stále více. Zjistila jsem, že Radko je citlivý, otevřený muž a zároveň dobrý posluchač, kterého zajímá, co mu říkám. Bohužel, naše společné poznávání v reálném životě mělo jiný rozměr a naše vzájemná náklonnost nedospěla k vztahu,“ dovysvětlila Stanka.

Diváci reality show mají jasno. Rozpad vztahu čekali hned. „Mně to přišlo tak, že Stanka se chtěla jen zviditelnit, aby z prodavačky se stala modelka (jak se už někde psalo, že nabídky na modelingu se jí jen hrnuly) a upřímně mi přišlo líto i Radka, protože vypadal, že hledá opravdu normální vztah, a ne followery na Instagramu,“ píše jedna z divaček. Další fanoušci pak spekulují o tom, že to nevyšlo i proto, že je Radko podle nich homosexuál, minimálně prý bisexuál.