Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Influencer a tiktoker Samuel Samake. | foto: Instagram.com/samuel_samake

Tiktoker Samuel Samake a střet s rasistickou Slovenkou: Měla ho okrást, zavolal policii

Tiktoker Samuel Samake se svěřil s nepříjemnou konfrontací. Při jeho cestě na Slovensko kvůli operaci očí se ubytoval v jednom zřejmě z nejlevnějších hotelů Bratislavy. To se zdá se byla chyba. Majitelka ubytování se ho prý pokusila okrást. Dokonce ho měla i rasisticky urážet.
  14:32

Samuel Samake se dá popsat jako klasický a tuctový tiktoker. Dříve se nad jeho videi bavily stovky tisíc sledujících. Nyní jeho sláva i on sám upadají pomalu, ale jistě do zapomnění. Dá se říct, že spadá do oné skupiny tiktokerů, kteří se v jednu chvíli prosadili, ale dál svou tvorbu neposunuli. Nyní však mezi svými příznivci rozvířil vody, když se na Instagramu svěřil o nemilé situaci, která se mu stala. Při jeho cestě na Slovensko.

Když se řekne Ostrava, jaká barva vás napadne ? Colours of Ostrava letos opravdu zazářili, a i když bylo pár interpetů zrušeno, stálo to za to ! ❤️ @colours_cz

22. července 2023 v 14:29, příspěvek archivován: 17. srpna 2023 v 10:58

V poslední době je už celkem běžné, že se influenceři vydávají do zahraničí kvůli nějaké estetické úpravě těla, či jiné operaci. Mezi ně spadá i Samake, který se vydal do Bratislavy kvůli operaci očí. Zdá se, že ubytování řešil na poslední chvíli, a tak mu už nezbývalo moc možností. Dva tisíce korun v hotelu za noc se mu zdálo moc, a tak se prý rozhodl o daleko levnější variantu. „Všechny hotely tady v Bratislavě stály na noc třeba dva tisíce a více. Tak jsem si vzal nějaké za tisíc dvě stě. Bylo to ošemetné,“ vysvětluje Samake.

Rozhodl se tak pro daleko levnější hotel, který nejspíš dle jeho slov cenou odpovídal i kvalitě. „Vzal jsem si takový pofidérní hotel. Spíš takovou ubytovnu,“ říká. Za zvláštní Samake také považuje to, že po něm majitelka ubytování chtěla zálohu padesát euro. Tu jí dal, noc v ubytování přečkal a ráno se vydal na cestu domů. „Když jsem ráno odcházel tak byla milá a ve vteřině jí přepnulo. Začala být agresivní,“ svěřuje se Samake. Zdá se, že samotný tiktoker na sto procent netuší, proč se majitelka ubytování zachovala tak, jak se zachovala.

Poslední dvě fotky jsem si říkal jestli je vůbec přidávat abyste se nelekli. Tak snad jste v pohodě. @ondrejrattay #majales #festival #czechfestival #czech

1. května 2023 v 10:18, příspěvek archivován: 17. srpna 2023 v 10:59

Její naštvanost však zřejmě neutichala a spíše se stupňovala. Samakeho měla dokonce začít rasisticky urážet. „Začala mi rasisticky nadávat a říkat mi, ať se vrátím tam odkud jsem přišel,“ svěřuje se rozhozený Samake. Rasismus však nebyla jediná nepříjemná věc, ke které se majitelka ubytování uchýlila. Podle slov Samakeho se ho zřejmě pokusila i okrást. „Vrátila mi jenom třicet euro a dvacet si vzala jen tak, protože si vlastně řekla, že si na ni nebudu otevírat pusu,“ doplňuje Samake.

Naštvaný tiktoker si takové zacházení zřejmě nechtěl nechat líbit a peníze chtěl po majitelce zpět. „Nechtěla mi vrátit těch dvacet euro, tak jí říkám, že bez nich prostě neodejdu. Řekl jsem jí, ať mi je dá, nebo zavolám policii,“ říká. Zdá se, že mu nešlo ani tak o peníze, jako o princip, že se nenechá okrást. „Bylo to fakt hnusné. Chovala se nechutně a ani jsem to nechápal. Já jsem si z rasismu vždy dělal legraci, protože mi přijde, že to už neexistuje. Ta paní byla ale reálně příkladem toho, že to tu asi na Slovensku je,“ doplňuje Samake.

Nadávky ze strany majitelky zřejmě neutichly a peníze mu stále nevrátila. Samake se tak rozhodl, že zavolá policii. Zdá se, že když si toho majitelka všimla, tak se zalekla a Samakemu ihned vrátila patnáct euro s tím, že už musí odejít. Tím se zdá, že celá konfrontace skončila a Samake odešel. Celou věc řešil i s policií, která mu prý sdělila, že s touto rasistickou majitelkou už mají nemilé zkušenosti.

Vypadá to tak, že naštvanost majitelky neměla logické odůvodnění. Ta Samakemu podle jeho vyjádření totiž zřejmě ani nesdělila, proč je na něj naštvaná. On si však myslí, že to bylo kvůli fretce, kterou měl s sebou. Před příjezdem do ubytování ho prý informovala, že si s sebou nesmí vzít pouze psa. O žádných jiných zvířatech nebyla řeč, a tak si Samake řekl, že fretka v uzavřeném boxu je naprosto v pořádku. Majitelka ubytování na to však měla zřejmě odlišný názor.

Témata: Samuel Samake