Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Samuel Samake se oblékl jako Barbie | foto: TikTok.com

Upadající Samuel Samake se tentokrát oblékl jako Barbie. To už je vážně moc, komentují to diváci

Samuel Samake, upadající tiktoker, se opět předvedl. Oblékl se totiž do růžového oblečení s logy Barbie a tancoval podivné tanečky. Někteří diváci jeho obsah velmi kritizují. Samake ale nepřestává a pokračuje v tvorbě, která může mít dokonce i špatný vliv na dospívající děti. Podle něj je rasismus dobrý pro vtipkování.
  9:00

Tiktoker Samuel Samake se v poslední době neukazuje v příliš dobrém světle. Veřejně si dělá legraci ze znásilnění a snaží se na sebe upoutat co možná nejvíce pozornosti. Dříve zábavný tiktoker totiž nyní ztrácí sledovanost a rozhodl se ji proto opět získat za pomoci bizarních videí. Samake přišel s naprosto neuvěřitelným nápadem. Na svém TikToku se začal prezentovat jako Barbie a oblékl se do růžového oblečení. Jedno video se sice týkalo placené propagace, Samake dal ale celému videu zcela jiný směr.

Samake si totiž oblíbil píseň „Money Trees“ od známého amerického rappera Kendricka Lamara a rozhodl se, že se o píseň podělí se svými sledujícími. Tiktoker se proto oblékl do růžového tílka, na kterém byl nápis Barbie a také do růžových kraťasů. Samake měl dokonce i pantofle se stejným nápisem a na hlavě růžové sluneční brýle. To vše si na sebe Samake oblékl a začal na skladbu tancovat. Při tanci si neodpustil ani pár rapperských gest, která se často objevují v různých videoklipech a dokonce se i pokoušel rappovat, poté se ale video změnilo a Samake předváděl jakýsi tanec.

„Ty máš na sobě Barbie tričko a rappuješ? Tak to už je vážně moc. Originalita českého TikToku,“ komentují Samakeho video uživatelé na TikToku. Samake však očividně našel zálibu v oblékání se do růžového oblečení. Mladý tiktoker totiž natočil další video, ve kterém byl oblečený úplně stejně. A co hůř, tentokrát předstíral, že je panenka Barbie. Celé video začíná tím, že leží v posteli a na mobil mu zavolá Ken. Samake ale opět poukázal na to, že je černoch, protože postava Kena na fotce v telefonu měla tmavou kůži.

Samake se následně jakoby propadl do jiného světa, který byl celý růžový. Seděl u stolu a za sebou měl spoustu růžových růží. Chvíli si vybíral z růžového jídelního lístku a poté se před ním objevila sklenička s podivným růžovým nápojem a na skleničce byla dokonce růžová cukrová vata. Samake následně ochutnával zákusky a posléze se proměnil v Kena.

Začal pózovat a udělal také jakési silácké gesto, nejspíš proto, že začal nedávno chodit do fitka. Celé video se má týkat spolupráce s Primarkem, způsob, kterým se Samake rozhodl video natočit, se ale zdá velmi směšný. „Věřte mi, že vidět svět alespoň na chvíli růžově bylo super,“ okomentoval své video Samake.

Samakeho tvorba poslední dobou opravdu velmi upadá. Jeho videa už nemají tak velký počet zhlédnutí, který měla dříve a zhoršuje se také kvalita obsahu videí. Nedávno přidal Samake video, ve kterém hraje dítě, které je nešťastné proto, že není vtipné. Jeho problém má prý vyřešit rasismus. Jeden z diváků okomentoval video slovy, že vtipy o židech spojují lidi a že to má vyzkoušené. Samake na to odpověděl smějícím se smajlíkem. „Ha ha, to je tak vtipné, ty k*eténe,“ okomentoval Samakeho video jiný z diváků.

@samuelsamake Letošní kolekce v @Primark jsou nadupané a nechybí ani nejnovější kousky ze spolupráce s Barbie™ The Movie. 🔥 Věřte mi, že vidět svět alespoň na chvíli růžově bylo super! ©2023 Mattel #BarbieTheMovie #iworkwithprimark #primark #Barbie ##ad ♬ původní zvuk - Samuel Samake

Není to poprvé, kdy se Samake vyjadřuje nejen v komentářích, ale také skrze svá videa tak, jak by influencer jeho typu opravdu neměl. Samake si totiž rád dělá srandu ze svého původu a ve svých videích proto často naráží na barvu své pleti. Podle některých lidí ale může taková tvorba dát jeho sledujícím pocit, že je poté naprosto v pořádku dělat si z lidí jiného etnika legraci. Samake by proto vůbec neměl taková videa točit už jenom z toho důvodu, že ho sleduje hodně malých dětí, které jsou sociálními sítěmi velmi ovlivněné.

Témata: Samuel Samake